Box braids laten zetten overijssel


11.01.2021 Auteur: Altan

I will always recommend her to everyone! Kleine vlechtjes naar achter 20 min. Wie zijn wij.

Het zeker niet makkelijk en nog lange weg te gaan. In deze sfeervolle kapsalon word je warm ontvangen met een heerlijk bakje koffie of thee. Al bijna 3 maanden braids en het zit nog steeds goed! Paar tips. Kinderen - twist of vlechten 1 u - 1 u 30 min. Ze doen niets liever dan jou het kapsel te geven waar je van droomt en luisteren hierbij goed naar je wensen.

Oude Wijken, Groningen. Vlechten - vanaf 10 min. Vrouwen - vlechten 30 min. Ze blijven op de hoogte van zowel de klassieke behandelingen als de moderne trends door middel van cursussen en trainingen! Try yours today.

Try yours today! Sinds 10 jaar heb ik een passie voor hair and beauty. Kinderen - twist of vlechten 1 u - 1 u 30 min.
  • Is persoonlijke aandacht voor jou belangrijk tijdens een bezoek aan de kapper?
  • Maud hecht veel waarde aan een professioneel advies en luistert goed naar je wensen.

De haarkleurproducten zijn voornamelijk ammonia-vrij, grotendeels biologisch en op natuurlijke basis Organic Colour Systems en puur biologisch Botanéa. Handig om te weten: je kunt gratis parkeren voor de deur. Zo loop je volledig ontspannen en met een stralend uiterlijk de deur weer uit!

Ook mannen en kinderen zijn hier van harte welkom. Tevens kun je hier ook terecht om te ontspannen met een heerlijke stoelmassage.

  • Kerkstraat, Noord-Holland.
  • Het team houdt van gezelligheid en zijn, behalve knippen, gespecialiseerd in krullen , kleuren en föhnen van diverse haartypes.

Je kunt hier tevens terecht voor een professionele manicure- en pedicurebehandeling. Haar invlechten - vanaf 15 min. Ook voor het trimmen van je baard, een clean shave met wellne. Je kunt hier zowel pinnen als met Tikkie betalen. Deze salon heeft een team van ervaren stylisten en colour technicians in dienst voor een mooi aangemeten kapsel?

Losse vlechten

Een lange zit maar echt een aanrader, heel veel complimenten gekregen! Kinderen - twist of vlechten 1 u - 1 u 30 min. Je hebt volledige privacy.

Geknipt met passie en verzorgd met voedzame, professionele haarproducten.

Bij Kapsalon Erbil aan de Lessepsstraat in Utrecht zijn ze iedere dag enthousiast en gepassioneerd met hun vak bezig. Haarverzorging Liselot is een kapsalon voor hem en haar met een gezellige sfeer. Eigenaresse Edbraynie is gespecialiseerd in black en afro hair, maar ook met Europees haar kun je bij haar terecht? Daarnaast zorgt de luxe uitstraling van de salon ervoor dat je je direct thuisvoelt. Ze heeft me supermooie goddess locs gegeven, box braids laten zetten overijssel.

Invest in your hair

Frizzy's Hairsalon 21 juli ·. Ze blijven op de hoogte van zowel de klassieke behandelingen als de moderne trends door middel van cursussen en trainingen. Zeker het geld waard! Kort overzicht salongegevens.

Zo kunnen mannen hier terecht ook terecht voor het trimmen of scheren van de baard of voor een simpel tondeusecoupe.

Volume en verlengen v? Voor elke knip- of kleurbeurt krijg je een uitgebreid advies. Vlechten 15 min. Box braids laten zetten overijssel mooi figuur geschoren bij deze klant en weer happy de deur uit. Bekijk meer van Frizzy's Hairsalon op Facebook.

Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Ze wou graag wat korter. Meer Info.

Handig om te weten

Box braids - incl. Jumbo boxbraids incl. Eerlijk, schoon en professioneel met haar klanten en afspraken. Bij deze klant weer mooie vlechten mogen doen.

Spring naar inhoud Invest in your hair It's the crown you never take off. Haar weave en microring extentions Haar weave sew in. Een lange zit maar echt een aanrader, heel veel complimenten gekregen!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org