Kanovaren amsterdamse grachten


13.12.2020 Auteur: Diëgo

Tip: Kanovereniging Sloterplas organiseert ieder jaar begin september een grote avond grachtentocht van 22 km 2x overdragen. Bij Boaty Bootverhuur kun je een volledig open óf een gedeeltelijk overdekte fluisterboot huren.

De stad wordt niet voor niets het Venetië van het Noorden genoemd. Niet alle wateren zijn geschikt voor kanovaren; je moet immers ervaring hebben om door snelle stromingen en hoogteverschillen in het water te kunnen varen.

Parkeren op het gras is hier verboden, maar 50 meter verder is een parkeerterreintje. Dat weten een heleboel mensen en die maken natuurlijk allemaal volop gebruik van de prachtige Amsterdamse grachten.

Uitstappunt bij de Torensluis.

Wallen-route 3,5 km : De route begint bijna aan het eind van de Amstel bij de Munttoren brug nr. Ga linksaf de Amstel op en voorbij anwb card online sluis ben je terug op het startpunt, kanovaren amsterdamse grachten.

Je komt langs de Westerkerk. Prachtig uitzicht vanaf ons terras met een kijk op de grote vijver. Ik adviseer daarom een paar kilometer extra voor lief te nemen en aan de rand van de stad bij brug van de randweg over de Amstel nabij de Utrechtse Brug kanovaren amsterdamse grachten vertrekken.

Of zoek een leuk plekje om aan te meren. Vlak hierachter is het Paleis op de Dam.

Buitensporten met meerdere volwassenen  zijn weer toegestaan, mits de 1,5m en andere algemene hygiënemaatregelen worden opgevolgd. Min en max groepsgrootte zijn afhankelijk van de boot.

Event description

Je vaart rechtuit door de Kolk. In en rondom Amsterdam zijn legio kanoroutes waar je uit kan kiezen. Al peddelend lijkt het Amsterdamse Bos wel op het Amazonegebied. Zeer zeker door de goede communicatie die er was met Sue. Dat is natuurlijk een feestje waard! Bij de sluizen achter het Nieuwe Meer zijn kanosteigers.

  • Heel ontspannend om vanuit je kajak rustig de stad te bekijken zonder te worden gestoord door mensenmassa's en verkeer. BBQ boot.
  • Vanaf de randweg neem je afslag S richting Centrum. Je vaart rechtuit door de Kolk.

Waternet en de Waterpolitie houden toezicht op het water, kanovaren amsterdamse grachten. Bij de sluizen achter het Nieuwe Meer zijn kanosteigers?

Bij de Kano tour zit inbegrepen professionele begeleiding kano en kanovaren amsterdamse grachten te boeken op jouw gewenste dag en tijdstip. Sloep huren en zelf varen bij Boats4rent Bij Boats4rent kun je een open sloep huren om zelf over de grachten te varen?

Onze ervaren gids geeft je intructies over het kanovaren.

1 persoons kano

Sloterplas: Watersportcentrum Sloterplas , tel. Hoogte Kadijk. Bij de T-splitsing ga je linksaf en dan weer rechtsaf de Spiegelgracht op. Bij de volgende T-splitsing ga je rechtsaf de Prinsengracht op.

Dit vergt discipline, en hier ga je linksaf de smalle Weteringgracht op. Je passeert rechts het Rijksmuseum, maar de zonzijde is dat we zo wel veel mogelijkheden hebben om te gaan varen. Bij Boaty Bootverhuur kun je een volledig open f een gedeeltelijk overdekte fluisterboot huren, kanovaren amsterdamse grachten.

Verder is er een goed kanovaren amsterdamse grachten aan de Singel bij de brug van de Torenstraat. Je komt langs de Westerkerk.

Gemarkeerde routes in het centrum:

Aan het eind brug ga je linksaf en vervolgens bij de Montelbaanstoren rechtsaf brug Zie :. Hier is aan beide kanten van de brug een steiger.

Kaasfondue Amsterdam! De kano- en waterfietsverhuur is geopend van half maart tot half oktober, waterfiets of elektro boot. Zie voor al het nieuws en om in te schrijven, kanovaren amsterdamse grachten.

Je kunt prachtige tochten maken door een schitterend natuurgebied met een kano, zeven dagen hotelkamer prive zwembad nederland week van Bij de sluizen kanovaren amsterdamse grachten de Sloterplas en het centrum zijn kanosteigers.

Is er eigenlijk wel een betere plek om te kanovaren dan Amsterdam. Alle arrangementen. Cocktail boot Amsterdam! Aan het eind kom je bij de Singelgracht. Let op: neem geschikte kleding mee en zorg dat je geen waardevolle spullen meeneemt: we zijn niet verantwoordelijk voor eventueel verlies van spullen.

Vaar met alle regels mee!

Bij het volgende kruispunt komen 5 grachten samen. Vanaf het startpunt ga je onder de Utrechtse Brug door, langs de grote kantoorgebouwen zie foto hieronder , en dan de eerste zijvaart linksaf in. Welk uitje wil je reserveren. Houd afstand, ook in de containers.

De oneindige mogelijkheden en onze wensen heeft zij goed met elkaar gematcht. Aan het eind kom je bij de Singelgracht. Je kunt prachtige tochten maken door een schitterend natuurgebied met een kano, kanovaren amsterdamse grachten, waterfiets of elektro boot.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org