Oudduitse herder kennel groningen


06.01.2021 Auteur: Rosalina

Plaats dekreu advertentie. Fokker 'vom schwarzen Traum', Uwe Heidergott, vutter en drijvende kracht inzake de inprenting en training van pups.

Ik heb 3 dochters, Nicole is volwassen, en woont niet meer thuis Ramona is geboren in en Denise is geboren in Ik ben spontaan, gevoelig, eerlijk, zelfstandig, romantisch, en ik heb een sterke persoonlijkheid, en doe alles met veel passie. Deze hebben wij helaas op een leeftijd van vier jaar in moeten laten slapen.

Informatie: Naam: Who R Nieuwe website: www. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup. Deze karaktereigensch

Nieuwe website: www, oudduitse herder kennel groningen. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup. De laatste dagen heeft onze baas ons in de auto meegenomen naar kerstmarkten en winkels zodat We hopen nu in de toekomst met Eara en Mayra te kunnen fokken.

Mooie donkere en grauwe ODH pups. Hondenpenningen van Puppyplaats. In mijn huisje ben ik altijd bezig met de inrichting.

Kleinschalige Oudduitse herderkennel.

Neem contact op

Opzet: de west-lijn met de oost-lijn DDR-lijn kruisen omdat met ervan uitgaat dat de oost-lijn DDR-lijn de werklijn en de west-lijn de schoonheidslijn is.

Even voorstellen. We hebben een nestje van 9 bij de Van de Ooghduyne Pietertjeshoeve. Deze lieve reu is geboren op 14 juni en is nu 4 maandjes oud. Plaats dekreu advertentie. Deze heet Chico of Shinji's Star.

We hebben een boerderij met koeien, paarde Er zijn nog enkele pups beschikbaar. Type oudduitse herder kennel groningen Hondenschool,Hondenfokker,Gedragstherapie,Alternatievegeneeswijzen? In oktober is Joetta vom Altdeutschen Eck bij ons gekomen. Uw e-mailadres:. Ook gezinsleden zijn bij ons van harte welkom en worden…. Wij maken gebruik van hetgeen elke individuele Oud duitse herdershond-pup ons aanbiedt.

Van harte welkom op onze internetpagina over het fokken van Oud duitse herdershonden.

Mooie donkere en grauwe ODH pups! Ze zijn sociaal, zeer vriendelijk en dol op bezoek. Te koop Oudduitse Herderpups. Nestje Ooghduyne Pietertjeshoeve.

Af en toe 'n nestje prachtige Oud…? Zij had een nierafwijking. Type bedrijf: Hondenschool,Hondenfokker,Gedragstherapie,Alternatievegeneeswijzen.

Hij is zindelijk. Er zijn nog enkele pups beschikbaar.

Recente Updates

Er zijn nog enkele pups beschikbaar. Mooie donkere en grauwe ODH pups! Ook zijn ze vrij van DM. Gina is HD en ED vrij, krachtig gebouwd, vrolijk en enthousiast en superlief!

  • Gerelateerd Nog geen nieuws.
  • Kennels Duitsland Vanhetzuidpark - Kennel "van het zuidpark" duitseherder kennel Mijneigenfavorieten - Duitse herder startpagina Duitseherders Doggo - Duitse herder kennels in nederland Oudduitseherder Vanchikaserf - Oudduitse herder kennel van chika s erf - odh- oudduitseherder fo Duitseherder.
  • Hondenpenningen van Puppyplaats.
  • Dit programma is gebaseerd op de inschatting dat ongeveer 65 procent van de latere prestatiekracht van een hond door training en voeding en slechts 35 procent genetisch wordt bepaald.

Haar leeftijd werd toen geschat op 5 a 6 jaar. Mooie do Naar verwachting zullen de pups op 18 maar In korte tijd is Puppyplaats, oudduitse herder kennel groningen.

De honden uit de Oudduitse herder kennel groningen lijn zijn forser en steviger gebouwd dan de honden uit de West-duitse lijn. Dit programma is gebaseerd op de inschatting dat ongeveer 65 procent van de 1 deciliter is hoeveel gram prestatiekracht van een hond door training en voeding en slechts 35 procent genetisch wordt bepaald.

Het socialiseren van onze pups nemen we uiterst serieus,…. In oktober heb ik Mayra gekocht bij een fokker in Duitsland.

Geschiedenis

Ik ben Gerda Smit en ik ben getrouwd met Grieko. Oud duitse herder pupjes zoeken baasje. Liefde voor Oudduitse Herders?

Oudduitse herder kennel groningen voor meer In heb ik mijn paard verkocht en toen hebben mijn man en ik besloten een echte rashond te kopen met het idee er een keer een nestje mee te fokken.

Gina is HD en ED vrij, krachtig gebouwd. Oud Duitse Herder pups beschikbaar!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org