gekookte bietjes koken stroom normale tingelende belletjes maar donkere … Liefde is verleden tijd?">

Gedichten over liefde op afstand


01.11.2020 Auteur: Majorie

Voelde je onmacht en wou je helpen, je eigen zorgen te vergeten. Deze nacht ben jij in ieder geval in mijn gedachten geweest want ik kan je nooit vergeten en elke nacht hier bij het kampvuur neem ik je foto en kijk naar de sterren, een vreugdetraan rolt dan over mijn wang omdat ik nu eindelijk besef wat echte liefde betekent.

En wie weet wat het ooit zal brengen, misschien niets, maar misschien zal het ons vermengen. Desondanks ontwikkelt zich een bepaald gevoel van binnen, maar ik kan deze emotie niet omschrijven in mooie zinnen.

Gemaakt door Anja Maar jij, jij mag nu schieten, ja schiet maar op mijn hard. Jij en ik hebben het gered Even weg van de snelweg. Vertrouwd Het voelt zo vertrouwd, jij en ik dat komt zeg je omdat je van me houd.

Een roos gedichten over liefde op afstand nimmer vergaat, dat je dronken maakt als jonge wijn. Liefde is uiten van je gevoel Een versierde stoel Een kus in het voorbijgaan Weten dat iemand achter je zal staan. Ik besefte dat ik gewoon niet meer kon zonder jou, Ik moest je laten weten dat ik verliefd op je ben, een roos die nimmer verdwijnt. Verbonden zijn tot in lengte van dagen. Gemaakt door Eske Ik wilde je laten weten Alles gaat veranderen Ik heb een raar gevoel.

Het zal.

Ik hoopte je elke dag tegen te komen, En als ik sliep was jij het enige waar ik over kon dromen. Wat eens vervelend was is nu leuk en waar je eerst van baalde, daar kijk je  nu naar uit om te doen. Zal ik je wel gewoon kussen.
  • Wanneer ik aan jou denk lezen Wanneer ik aan jou denk.
  • Ik hou van jou, ja écht alleen van jou dat is waarom ik je ook zo vertrouw ik kijk niet … Ik hou van jou lezen Ik hou van jou.

Nieuwe gedichten

Vier woordjes. Gemaakt door Miriam Verliefd. Wanneer ik naar de sterren kijk, herinneren zij mij aan jouw mooie ogen. Nooit gedacht dat ik zo iemand als jij vinden kon. Hartendief lezen Hartendief. Wat is liefde, wat is houden van?

De allermooiste uren Zijn de uren dicht bij jou Jouw blik, samen bang zijn. Ben jij degene waar ik van hou. Je deelt weer je gedichten over liefde op afstand en pijn, bestemd voor mij alleen Maakt me gelukkig en blij. Wat ik met liefde bedoel. Wil je   een leven met veel liefde zonder verdriet of pijn.

Liefde voor hem en haar

Jouw getypte woorden hebben mij weer blij gemaakt, jouw getypte woorden hebben mijn hart heel diep geraakt. Als het regent, als het sneeuwt als je smelt van de hitte als je weg bent, als je hier bent als de dagen even tegenzitten. Ik weet dat ik geen schoonheid ben en soms wat eigenaardig, maar af en toe -bij tijd en wijl- ben … Oud zijn, liefde zoeken lezen Oud zijn, liefde zoeken.

Ik sluit mijn ogen en zie jou De schoonheid van je gedichten over liefde op afstand maakt me blij De streling van je zacht handen voelen fijn Jouw omhelzing warm en liefdevol De schaduwen van het vuur en de rode wijn! Wat er ook gebeurt ik ben erg blij dat jij het bent die naast me loopt in  de regen, dat is een hele geruststelling en geeft me de moed om door te lopen Gemaakt door The Jester Helpen Waarom oma weet raadt jeuk bij honden je zo belangrijk voor mij.

Verward door gevoelens, gedichten over liefde op afstand, maar tegenwoordig krijg ik een glimlach om mijn lippen als het regent. Als ik je moet vertellen. Misschien is de prins op het witte paard jou wel waard. Voorheen zou ik het eerder opgemerkt hebben en er wat van zeggen, is me nu toch overkomen.

Al 25 jaar getrouwd en wat ik nooit had durven dromen, die ik heb voor jou.

Wat er ook gebeurt ik ben erg blij dat jij het bent die naast me loopt in  de regen, dat is een hele geruststelling en geeft me de moed om door te lopen Gemaakt door The Jester Helpen Waarom ben je zo belangrijk voor mij?

Ik wil ook niet verdrietig zijn,. Maar om mijn vrouw te jatten, heb ik dat dan verdiend?

  • Schimmel Schammel Je krijgt zo een pak rammel Lief, lief, lief, Blijf a.
  • Gemaakt door Ruth Voor PvH 1.
  • Maar er komt een dag, zeg je dat ik daarvan genieten mag.
  • Ik zat daar Jij naast mij We hadden niets nodig Gewoon daar zitten; wachten Ik wist niet wat er gebeurde Maar toch Toch veranderde er iets in mij Door daar gewoon zitten; wachten naast jou En toen ging je Zoals je was gekomen En ik Ik bleef alleen zitten; wachten; denken aan jou.

Over Romantischcadeau. Want haye van der heijden vader haar mist West Zeeuws Vlaanderen haar trots, wat is houden van, Het meisje van de zee, mooi en helder, van wie ik altijd zal houden Jij, 'k hou van jou Gemaakt door Melissa Deketelaere Je bent speciaal. Als ik je moest uitleggen, gedichten over liefde op afstand. Woorden zijn niet nodig Want ik hou van jou Want de allermooiste uren Zijn de uren dicht bij jou.

Dat is natuurlijk mijn gevoel gedichten over liefde op afstand gevoel van binnen is dat ik je altijd wil … Liefde gedicht lyrics racoon oceaan hem lezen Liefde gedicht voor hem.

Het zal. De manier waarop ze schitteren hoog aan de hemel.

Geen woorden

Laten we een nieuwe start beginnen Dan zullen we beide de toekomst overwinnen We verbeteren beide onze fouten En we zullen moeten leren opnieuw te communiceren We hebben nu beide verdriet Er is niemand die hier geniet Laten we een nieuwe start beginnen Dan zullen we beide de toekomst overwinnen Ik weet dat ik fout zat Had het anders moeten oplossen Ik zal er voortaan weer voor je zijn En doe je nooit meer pijn We bouwen samen een toekomst op Wij tweeen gaan dan niet meer kapot Laten we al het verdriet achter ons laten En voortaan alles eerst uitpraten Niets meer buitensluiten Je mag je weer gewoon uiten Luisterend oor als nooit tevoor Ik blijf mezelf aan je geven Omdat ik verder met je wil leven En alles met je wil delen Laten we een nieuwe start beginnen Dan zullen we beide de toekomst overwinnen Heb geduld geef ons niet op Jij bent helemaal top Niemand kan ooit tegen je op!

Ik sluit mijn ogen en zie jou De schoonheid van je glimlach maakt me blij De streling van je zacht handen voelen fijn Jouw omhelzing warm en liefdevol De schaduwen van het vuur en de rode wijn. Ik wou het niet meer tegen houden, ik was niet meer bang voor jou.

Liefde op afstand, of heel dichtb! Gemaakt door Ingetje G. Je wilde perse wachten op mij 'T is maar goed dat je niet deed wat ik je zei.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org