Plant in gesloten pot


22.11.2020 Auteur: Yuri

Hou de grond in de gaten, die mag niet te nat en niet te droog zijn. Ik zoek een kurk met een doorsnee van 10 cm of een alternatief.

Kamerplanten, Wonen: Trend groen in glas. Alvast bedankt. Planten en bloemen 6 oktober Hoi Nyfal, in principe is schimmel in je planten terranium niet erg. Ik heb een dome gekregen van mijn moeder maar het oogt neer als een oerwoud ondertussen. Aukje Geplaatst op h, 05 maart Ik heb ze vandaag bij Intratuin gehaald inclusief bijbehorende kurk.

Wil je ook graag een mini-tuin maken voor buiten. Toch zijn er planten die jarenlang kunnen overleven, zonder dat jij ze ook maar een druppel water geeft. Bekijk er nog veel meer…. Extra tip: In principe kun je plant in gesloten pot beste planten gebruiken die klein blijven. Mos is altijd goed te vervangen. Plaats de kurk op de fles.

Het lijkt mij leuk om ook een mooie fles in mijn praktijk ruimte te hebben. Maak een gat in het midden en duw er een touw door met aan beide kanten een knoop, met dit touw kun je makkelijker het deksel verwijderen als dat nodig is.

Van A tot Z uitgelegd: zo gaat een terrarium maken voor planten in zijn werk

Enfin, mocht je nog iets willen weten dan kun je me mailen op het mailadres op de website. Schoonmaken : Als er dood blad of schimmel ontstaat is het verstandig dit zo snel mogelijk te verwijderen. Wat een supermooi idee!

Je kunt het beste beginnen met het kleinste of meest kwetsbare plantje en als laatste het grootste plantje. Ik haal regelmatig de condens weg maar nu zag ik vandaag schimmel in mijn pot staan. Post en Bezorging.

  • Hoi Maxime!
  • Geometrische terrarium pot 26 x 16 x 16 cm. Zo krijgt hij toch licht maar wordt hij niet warm.

Marry Geplaatst op h, daar past een planten terrarium inderdaad heel goed bij, 17 mei Geweldig. Perfect voor mensen zonder groene vingers. Maar je zou narcist negeert mij de grotere planten in potten kunnen zetten en nieuwe plantjes halen voor in het ecosysteem. Het aanwezige vocht in het terrarium plant in gesloten pot tegen het glas en loopt daarna via het glas naar beneden op de aarde.

Hi Maaike. Doe dat voorzichtig zodat de wortels niet beschadigen.

Succes, Groeten Judith. Een terrarium voor planten klinkt als de ideale oplossing voor mensen die eigenlijk geen groene vingers hebben en keer op keer hun planten dood laten gaan. Schots Geplaatst op h, 17 oktober Wat een supermooi idee! Ik hoop dat je me hier mee kan helpen want ik vind het echt een super leuk idee!

Is dit erg, en gaan mijn planten er van dood of moet ik de schimmel er af en toe uithalen. In de Shop vind je de Storyplanters met elk hun eigen verhaal, plant in gesloten pot. Zo ja, laat hem dan nog een paar dagen weer open staan? Ik heb een grote weckpot met hierin mos en plantjes gekocht. Neem dan het plantje voorzichtig tussen de lepels of je plantentang en laat het op zijn plek zakken.

Dit heb je nodig voor je project

Wat is er aan te doen? Tevens moet ik een goede balans vinden qua water voordat de deksel erop gaat… Heb je hiervoor nog een tip? Ook leuk om te lezen. Hij kan er niet tegen als hij in de zon wordt gezet.

Het schoonmaken van de pot klinkt als zo'n klusje dat je gemakkelijk over kunt slaan, maar dat is niet het geval.

Wat plant in gesloten pot ik daar tegen doen. Een niet schoongemaakte pot kan het eco-systeem namelijk flink verstoren, waardoor je planten niet lang zullen overleven. Hi Sarah, dat kan inderdaad de oorzaak zijn. Alvast bedankt? Er moet lichte condens in de fles ontstaan. Ok Privacy policy. Planten en bloemen 3 okt Sharon van der Werf LinkedIn.

Wildflowers weckpot

Dit hoeft niet heel precies, als er maar een goede laag in zit. Nu komt het geduldwerkje. Goedenavond Ik heb een tijd geleden al een ecosysteem gemaakt en deze doet het prima maar de pot is nu te klein voor de planten of andersom Kan ik de huidige planten ook in een grotere overpotten?

Nu ben ik op zoek naar een andere plant, maar ik weet niet zo goed wat ik erin kan doen. n is hij voorzien van een kurk om de fles mee af te sluiten. Gebruik plant in gesloten pot een papiertje om de schimmel te verwijderen en was je handen. Planten en bloemen 11 oktober .


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org