Vanuit word opslaan als jpg


27.12.2020 Auteur: Ot

Het document opent als pagina in OneNote. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gewas of uitgesneden gedeelten van het document, zoals het Woord lint dat aan de bovenkant en de opstartprogramma's en de klok die verschijnen aan de onderkant verschijnt.

Een afbeelding of andere afbeelding opslaan als een afzonderlijk bestand Houd Control ingedrukt, klik op de afbeelding die u als een apart afbeeldingsbestand wilt opslaan en klik op Opslaan als afbeelding. Open het nieuwe bestand in Word. Aanmelden Facebook. Hartelijk dank voor uw feedback!

De beeldinformatie hoeft niet noodza …. BMP BMP Apparaat-onafhankelijke bitmap Afbeeldingen worden in alle programma's op precies dezelfde manier weergegeven als goudvis is wit het programma waarin ze oorspronkelijk zijn gemaakt. Ten slotte kan de gebruikte ruimte ook een argument zijn, vanuit word opslaan als jpg, omdat het JPG-formaat bestanden efficint comprimeert. Overweeg om u aan te melden voor het uploaden van bestanden tot 20 GB!

Je bestanden worden binnen 3 uur gewist.

Next: Hoe te Printable Mailing Labels. Geüpload bestandstype:.

Converteer online gratis uw doc- naar jpg-bestanden

U mag slechts een gedeelte nodig. Opmerking:   Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. Meer ideeën Contact opnemen met ondersteuning. Ondersteuning van kleuren en bij compressie van het bestand gaan geen afbeeldingsgegevens verloren.

  • Zie Plannen en Prijzen Probeer een kleiner bestand.
  • JPEG Gemengde groep fotografisch expert Vooral geschikt voor afbeeldingen met veel kleuren, zoals gescande foto's.

Selecteer het gedeelte dat je wilt gebruiken met de "select" tool, waardoor alleen een afbeelding van dat deel van het document overblijft wat je wilt gebruiken. Ga vervolgens naar Bestand of de Office Knop. Methode 1 van Categorien: Software. Een "lossless"-indeling waarbij geen kwaliteitsverlies optreedt wanneer een bestand wordt gewijzigd vanuit word opslaan als jpg opgeslagen.

In wezen is het de tegenhanger van het OpenDocument-formaat.

Nieuwe berichten

Echter , er zijn manieren om dit te bereiken. Ga in het vak waar naar de map waarin u de afbeelding wilt opslaan.

Een Word- document op te slaan als een JPEG is een eenvoudige multi-step proces waarbij met behulp van uw scanner of een fotobewerkingsprogramma. Ja Nee.

Was dit artikel nuttig. In verving het DOCX-formaat het standaardformaat voor de tekstbestanden. Gepload bestandstype:. Vind de "Print Screen" toets op je keyboard? Een groter lettertype maakt het gemakkelijk om te lezen als je uitzoomt.

Converteer online en gratis DOCX naar JPG

Dit zal u toelaten om een schone document dat ziet er net als de originele Word-document te maken. Op deze manier is het mogelijk een document te gebruiken als achtergrond voor je bureaublad, en het is erg gemakkelijk om te doen.

Een Word- document op te slaan als een JPEG is een eenvoudige multi-step proces waarbij met behulp van uw scanner of een fotobewerkingsprogramma.

Druk het document dat u wilt opslaan als een JPEG. Meer ideeën

  • Voor u de behoefte aan technische voorkennis en er zijn geen kosten.
  • Er zijn ook programma's die kunnen worden gedownload van de klus te klaren , zoals Universal Document Converter en Virtual Image Printer Driver.
  • Sommige scanners hebben een " JPEG "-functie die kan worden geselecteerd op het paneel machine.
  • We respecteren uw privacy!

Welkom op de Vanuit word opslaan als jpg Computer Kennisnetwerk. Een groter lettertype maakt het gemakkelijk om te lezen als je uitzoomt. Heb je de toets gevonden en het Word document staat op je scherm, er zijn manieren om dit te bereiken. Jpg. Echterdruk dan op de PrtSc toets. Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen? Vind de "Print Screen" toets op je keyboard. Ga naar het "Edit" menu en selecteer "Paste". In wezen is het de tegenhanger van het OpenDocument-formaat!

Bedankt voor uw feedback.

Maar misschien wilt u een afbeelding opslaan als een afzonderlijk bestand, zodat u deze ergens anders kunt gebruiken. Alle Windows Versies. Zoom in of uit zodat je het hele document kunt zien zonder dat je hoeft te scrollen. Afhankelijk van de bestandsgrootte duurt het proces niet langer dan een halve minuut.

Rechtsklik vervolgens op elke afbeelding en kies Bewaar als afbeelding. Selecteer het gedeelte dat je wilt gebruiken met de vanuit word opslaan als jpg tool, waardoor alleen een afbeelding van dat deel van het document overblijft wat je wilt gebruiken. Zoom in of uit zodat je het hele document kunt zien zonder dat je hoeft te scrollen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org