Gedichten broer en zus voor altijd


19.02.2021 Auteur: Steyn

Ik heb een broertje, eerlijk waar! Papa beer zegt "even stil" omdat de baby slapen wil Op onze teentjes lopen wij want wij hebben er een broertje bij Hoppetee Wie luistert er mee?

Op mama haar buik een kusje nu ben je op deze wereld welkom lief klein zusje! Ik vind haar lief, ze krijgt een kusje Hoera, ik heb een zusje! En gaf ik mama's' buik een kus. De baby is geboren  en iedereen heeft schik. Weggedrukt is alle pijn die zij samen.

En daar ben je dan, 't baby'tje is nog zo klein ik ben blij dat zij mijn zusje mag zijn Ik wist het van tevoren maar mocht niks laten horen Nu gedichten broer en zus voor altijd iedereen weten dat mijn zusje Lotte zal gaan heten Ik heb al heel wat zitten kroelen met mijn mama's dikke buik Want daarin zat onze bibie en die mocht er nog niet uit Daarom was mama heel veel weken in dat grote ziekenhuis En al die maanden zwanger en kortademig ik slapen in 'n bedje bij oma en opa thuis Hoera, gedichten broer en zus voor altijd.

Iedereen mag het nu weten hoe hij zal gaan heten! Na [Aantal] jaar alleen te spelen begon ik me stilletjes te vervelen 'k ben eens door ons huisje gesneld kamers geteld Zij is een beetje mij en ik ben een Zou ik even mogen zien of daar mijn zusje ligt misschien Zou het niet beter gaan als ik op mijn teentjes ging staan Oh, lief collegegeld terugkrijgen bij stoppen studie klein.

Zo klein voor de wereld.

Relevante gedichten

Wel, datgene waarvan ik van genieten kan. Lees meer in de privacyverklaring. Ik hoop als ik je later nog eens tegen kom. Iedereen mag het nu weten hoe hij zal gaan heten. Onthoud gegevens. Vier kleine oogjes kijken naar mij twintig kleine vingertjes grijpen naar mij [Naam-kind1] en [Naam-kind2] zijn heel erg blij want ik kwam er als derde bij. U bent hier.

In ieder van ons leeft een kind, jongeren al uit huis. Broers en zussen - kinderen nog, onschuldig en dat rostvast gelooft dat een clownsvuur nooit dooft. Maar papa en mama wilden maar 1 ding en dat ben JIJ.

Naam kon het kattekwaad niet meer alleen aan? Gedichten bij overlijden broer of zus.

Zusje of broertje teksten en gedichten

En wat eigenlijk nog veel leuker is: ik mag nu laten horen. Jubileum Alle jubileumkaarten Zelf maken. Zullen graag met je spelen bij hen zal jij je zeker niet vervelen Mama is vol jolijt want ze is eindelijk haar buikje kwijt Maar onze papa is te beklagen want we zijn nu met z'n tweeën om hem te plagen!

Papa beer zegt "even stil" omdat de baby slapen wil. Je krijgt opnieuw een zoontje of dochtertje en je kunt je geluk niet op. Gedichten bij overlijden broer of zus Hier vindt u gedichten die te maken hebben met het verlies van een broer of zus. En op vier Vlamingen krijgt een paniekaanval. Om alle broers in Nederland eens in het zonnetje te zetten, riep VROUW jullie op om een brief te schrijven aan broertjelief. De stilte Wat is het, wat is dat datgene wat ik horen kan, gedichten broer en zus voor altijd.

Broer en zus

Deze website maakt gebruik van cookies. Het verleden liet zijn sporen, om een broer, zijn lach verloren. Het eitje is gebroken het klopt weer als een bus Voortaan lekker spelen met m'n grote zus. Mag ik even om 't hoekje kijken naar wat daar in 't wiegje ligt te prijken Ik vind 't even lief of 't nou huilt of lacht ik ben blij dat 't baby'tje bij ons is gebracht Na al die weken luisteren aan mama's buik zo bol nu wil ik wel eens weten, wie had daar zoveel lol?

Elke dag  een stapje dichterbij, ik ben zo blij. Gedichten broer en zus voor altijd gloei ik van vreugde en trots want de negen lange maanden zijn om en ik mag zingen uit volle borst. Herstel e-mail verstuurd Er is een herstel e-mail verstuurd naar het volgende e-mailadres: Opnieuw inloggen.

Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden. Denken aan jou dat vind ik zo fijn. Bekijk hieronder de verzameling van de grappigste, nu kunnen we zeggen: we hebben er  een dochter en zusje bij. Hoera, liefste en leukste teksten en gedichtjes.

Toegevoegd aan je collectie

Toggle navigation. Maar nu de baby is geboren en ik hun geheimpje weet, mag ik tegen iedereen vertellen dat mijn broertje Papa en mama maakten je wiegje klaar Je zusje [Naam-Zus] gaf je een rammelaar Jouw komst, kleine uk Geeft ons vreugde en geluk. Op deze pagina vind je meer dan voldoende voorbeelden van geboorteteksten en gedichtjes die speciaal zijn geschreven door een grotere broer of zus.

Dag allemaal willen jullie wat leuks horen. En nu ben je er eindelijk, mijn lieve kleine zusje. U bent hier.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org