Tarief boot den helder texel


14.01.2021 Auteur: Bibianne

Is of wordt de scholier tijdens het betreffende schooljaar 18 jaar? De laatste boot  naar Texel  vertrekt altijd om U kunt zowel via de website van Teso als in de veerhaven bij de loketten een ticket kopen.

Laat u de auto in Den Helder staan, dan kunt u op het parkeerterrein naast de terminal gratis parkeren. Lees alles over Parkeren op Texel. Dan kunt u gebruik maken van de elektronische toegangspoorten in de terminal. Tarieven en kortingsdagen Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht.

Kijk voor uitgebreide tarieven op de  website  van Teso.

Bootinformatie voor voertuigen Via het ticketloket komt u op het opstelterrein. Of kijkt u op Twitter bootje-texel. Dan kunt u een ticket kopen via de website van Teso, bij de lokettist in de veerhaven, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht. Bekijk uw reservering Inloggen 'Mijn Vakantie'. Op dinsdag.

Gratis bootreis Boekt u 3 maanden voor aankomst?

Boot naar Texel

Hierdoor is Texel uitsluitend per boot bereikbaar. Kijk voor de actuele vaartijden op www. WhatsApp ons! Echter is het aantal personenauto's 40 minder. Affiliates Affiliate worden. De Teso veerboot naar Texel is de goedkoopste veerdienst van alle waddenveren verbindingen.

Bezoek de website van TESO voor meer informatie en tickets. Aanvullende prijsinformatie. Mocht dit terrein naast de veerboot vol zijn, of bij een van de ticketautomaten, u dient dan rekening mee te houden van een looptijd van 10 minuten.

Het betaald parkeren geldt dagelijks van 8. Tarief boot den helder texel drukke dagen wordt er een extra boot ingezet waardoor wachttijden worden vermeden of beperkt.

Teso Texel

Een leuk feitje wat veel mensen niet weten is dat Texel ooit verbonden was met het vasteland. Groepen Groepskamperen Grote vakantiehuizen. Omdat het aantal parkeerplekken beperkt is kan het voorkomen dat het terrein op drukke dagen vol is. Vraagt u de scholierenpas voor de eerste keer aan?

Aankomst Bootinformatie voor voertuigen Via het ticketloket komt u op het opstelterrein. E-mail reserveringen krim! Echter is Texel als gevolg van de  Allerheiligenvloed in een eiland geworden.

Daltarief overtocht Texel

Komt u met een caravan of een camper naar Texel? Kijk voor de actuele vaartijden op www. Zie ook de webcams van de veerdienst TESO om het wachtend verkeer te bekijken, en het overzicht verwachte wachttijden.

Gratis parkeren voor de boot naar Texel kan op de veerhaven van Den Helder naast de terminal. Bedrijven Congressen Bedrijfsuitje Vergaderen Bedrijfsfeest. Trouwen Trouwen op Texel. Alle tarieven zijn retourtarieven: Alle Teso boot tarieven zijn retourtarieven: Personenauto kleiner dan 6. Tarief boot den helder texel uw e-Ticket vooraf via de website Teso.

Het is niet mogelijk om uw overtocht te reserveren. Vernoemd naar de Texelse huisarts en oprichter van Teso.

Vragen? Liever persoonlijk contact?

Alle voertuigen. Dan kunt u een ticket kopen via de website van Teso, bij de lokettist in de veerhaven, of bij een van de ticketautomaten. Zodra u de veerboot oprijdt en u de sleur van alledag achter u laat, krijgt u direct het vakantiegevoel.

Maar pas op want je bent zo op Texel; de overtocht duurt slechts 20 minuten!

Lees alles over Parkeren op Texel? Alle tarieven zijn retourtarieven: Alle Teso boot tarieven zijn retourtarieven: Personenauto kleiner dan 6. U kunt gebruik maken van de self-service loketten indien u een ticket via de Gratis tarot vraag stellen website heeft gekocht, of over een Teso pas beschikt, tarief boot den helder texel.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org