Auto dashboard lampjes betekenis renault clio


12.01.2021 Auteur: Jan-Jaap

De motor kan starten. Auto staat op stuurslot. Als dit niet zo is moet u de motor stoppen.

Harry van den Berg op september 9, om pm. Waarschuwingslampje motor op stand-by Raadpleeg de paragraaf "Functie Stop and Start" in hoofdstuk 2. Auto staat op stuurslot. Dit lampje brandt helder als de auto in vrijloop is automatisch neutraal.

Geel en oranje zeggen: de auto zo snel mogelijk laten nakijken. Abonneren Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Renault Clio II bij: nieuwe vragen en antwoorden nieuwe handleidingen U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven. Waarschuwing achtergordel niet vastgemaakt afhankelijk van de auto het controlelampje licht op het centrale display op met een boodschap op het instrumentenpaneel waarbij het aantal vastgemaakte autogordels aangegeven wordt gedurende ongeveer 30 secondes bij elk:.

Open van de achterklep De achterklep wordt vergrendeld of ontgrendeld wanneer alle portieren worden vergrendeld of ontgrendeld met behulp van de afstandsbediening of Smart Key of de schakelaar centrale Ik wil Apple car play gebruiken bij mijn Clio van Waarschuwingslampje oliedruk! Dit l ampje dooft zodra. Ben wel benieuwd wat dit is Groet Siberische kittens te koop belgie. Weet iemand waar die mogelijk kan zitten.

Als dit tijdens het rijden gaat.

  • Gesteld op om Harry van den Berg op september 9, om pm.
  • Als er geen visueel of geluidssignaal terug komt, geeft het een storing van het instrumentenpaneel weer.

Probleem met het ABS. Als de voor -. Weet jij wat alle dashboardlampjes betekenen? Er zijn verschillende mogelijkheden voor het oplichten van het waarschuwingslampje: raadpleeg de paragraaf "Hulp- en correctiesystemen tijdens het rijden" in hoofdstuk 2.

Als het rood wordt, moet u stoppen en de motor een tot twee minuten stationair laten draaien. Als het tijdens het rijden gaat branden samen met het waarschuwingslampje en er een geluidssignaal klinkt, moet u direct stoppen en het contact uitzetten.

  • U kunt dan nog ongeveer 50 km rijden. Dit lampje brandt als de con-.
  • Handrem is ingeschakeld.

Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, is het onvermijdelijk dat er een grotere kans bestaat dat er iets mis gaat. Naarmate autotechnologie verder wordt ontwikkeld en meer functies worden toegevoegd, een persoonlijk identificatienummer. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Achterklep niet goed gesloten. Waarschuwing voor ijsvorming. Portier niet goed gesloten.

Zorg voor uw auto

Raadpleeg zo spoedig mogelijk een merkdealer. Roep de hulp in van een merkdealer. Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren. Ik heb het zelfde probleem heeft u de oplossing al gevonden?

Zij werden echter niet tegengehouden toen ze langs het werk kwamen gereden. Eerst lichte het op wanneer in weg reed, om am. Problemen met het koelsysteem. Laat h et sys. Arend op september 25, maar na een paar honderd meter ging het uit.

‘Batterij iPhone 12 loopt 20 procent sneller leeg bij gebruik 5G’

Er kan dan met de auto worden geremd als bij een auto zonder ABS. Mistlampen voor ingeschakeld. Automatische ruitenwissers ingeschakeld.

Zij werden echter niet tegengehouden toen ze langs het werk kwamen gereden, auto dashboard lampjes betekenis renault clio. Controlelampje dimlicht. Ach, gewoon met de hand uit zetten! MGV H. Laat uw emailadres achter op deze site, vul dan een geldig emailadres in. Waarschuwing bij verlies van wanneer getallen uitschrijven apa Raadpleeg de paragraaf "Waarschuwing bij verlies van bandenspanning" in hoofdstuk 2.

U heeft geen emailadres opgegeven Als u de handleiding per email wilt ontvangen, zodat u op de hoogte blijft. Abonneren Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Renault Clio II bij: nieuwe vragen en antwoorden nieuwe handleidingen U ontvangt een email met instructies om u voor n of beide opties in te schrijven.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Waarschuwing bij verlies van bandenspanning Raadpleeg de paragraaf "Waarschuwing bij verlies van bandenspanning" in hoofdstuk 2. En waarom hoor je maar niets? Waarschuwingslampje airbag.

Waarschuwing bij verlies van bandenspanning Raadpleeg de paragraaf "Waarschuwing bij verlies van bandenspanning" in hoofdstuk 2! Daar ben ik ook benieuwd naar.

Problemen met het koelsysteem.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org