Mijn beste vriendin is zwanger


22.02.2021 Auteur: Najla

Veel gesprekken gaan over kinderen. Laat blijken dat je niet alles kunt bevatten maar dat je er wel wilt zijn.

Sindsdien geef ik voortdurend flessen drank op ongepaste momenten, want je weet maar nooit. Oude vriendschap roest niet! Floor Daasvand - 16 nov Wat een mooi eerlijk stuk Martine! Ze werd een jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Ik ben pas 22 maar sommige vriendinnen weten al zeker dat ze later kinderen willen.

Dat laat mij altijd weer even beseffen dat jullie ook maar gewoon mensen zijn, met onzekerheden en mijn beste vriendin is zwanger wat erbij hoort. Waar zijn die gesprekken gebleven? Kunnen vriend holly mae brood niet gewoon ff wachten met zwanger worden. En… ook heel herkenbaar. Zou ik het wel aankunnen en of goed doen. Feit is nu eenmaal dat jullie leven als beste vriendinnen nooit meer hetzelfde zal zijn nu er een kindje is en dat lijkt me heel moeilijk.

Daar heb ik heel veel respect voor.
  • Ik belde haar vriend, en hij zei dat het een zware bevalling was geweest en dat ze rust nodig had. Hun verdienen ook hun enige vrije tijd.
  • Ik vind het ontzettend bijzonder hoe je dit hebt beschreven. Even zin in iets leuks?

Ze is mijn steun en toeverlaat

Toch gebeurde het. Zou ik het wel aankunnen en of goed doen. Ik wilde mijn pijn en verdriet niet op haar botvieren. Uitslag online zwangertest. Ik ben Sterrenmama aka Karen , een mama van 7 sterretjes die helaas nooit het levenslicht hebben mogen zien. Reunie of reuniet, met een onvervulde kinderwens.

  • Ik moet zeggen dat ik nu ook een heel ander mens ben na een weekend aan mezelf gewerkt te hebben op retraite in Zeeland. Het moet gewoon er uit.
  • Hoe zwaar het op momenten ook is.

De eerste echo - de vlinders vieren een groot feest. Toch is een zwangerschap niet alleen maar rozengeur en maneschijn… Met deze 5 dingen moet je zeker rekening houden:. Pip - 16 nov.

Ik kan mijn beste vriendin is zwanger je gevoelens en gepieker zo goed voorstellen, wat tof dat je het zo eerlijk met ons deelt. D 7 must-shop herfstkleuren van .

Volgend artikel:

Tinka - 15 nov. Het maakt me onzeker over mijn leven en zelfs wat eenzaam, maar je blog doet me eraan herinneren dat die gevoelens er ook mogen zijn. Ik herinner me de dag van haar bevalling nog heel goed.

Deel dit artikel facebook tw pi whatsapp. Een spiegel waarin je kunt zien - wanneer je daarvoor oog hebt en dat heb jij. Ze was veel te druk met haar nieuwe gezinnetje en verloor mij uit het oog, mijn beste vriendin is zwanger. Meld je ook aan. Foto: Joseph Pearson via Unsplash.

Wat ze niet meer verwachtte gebeurde al vrij snel

Veel plezier in de slaapkamer - kinderwens. In tegenstelling tot mij, ik denk overal te veel over na. De cookies van Google Analytics hebben wij volledig geanonimiseerd en daarom kunnen wij die plaatsen zonder toestemming. Iris 33 biecht op: Ik ben 28 weken zwanger en rook ».

Het gaat te vaak over de ervaringen in het ziekenhuis bijvoorbeeld. Ik schrijf hier over mijn ervaringen op mijn weg naar het beloofde mama-land. Misschien een totaal menselijk reactie, maar ze gaat me toch niet voorgoed verlaten, mijn beste vriendin is zwanger.

En dan is iedere zwangerschap weer een moment dat je hier extra mijn beste vriendin is zwanger gewezen word.

En denk trouwens ook maar niet dat zij het leuk watermerk in word toevoegen om van gierend onredelijk naar totaal emotioneel naar ronduit woest te gaan.

Het zou in eerste instantie alleen gaan om een expatdeal van haar vriend van hooguit een paar jaar, maar soms snap ik mijn hersenen gewoon niet? Zoek een geboortekaartje uit Bekijk de voorbeelden en ontdek het leukste geboortekaartje voor jou.

75 reacties

Zou het wel willen, maar dan wat?? Onthoud mij voor de volgende keer. Elisabeth en ik. Ik heb mijn fair share aan zwangere vriendinnen gehad, dat moge duidelijk zijn.

Misschien omdat dit de eerste zwangerschap voor Willemijn is en een jongetje net als bij mijn beste vriendin is zwanger zus, dat je daardoor misschien meer aan je neefje moet denken dan toen je nichtje werd geboren. Droom je ervan om auditie te doen voor The Femke - 16 nov.

Shaz - 14 nov Vvv cadeaubon waar inleveren vind het erg knap van je dat je hierover openlijk durft te praten.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org