Psv ajax stand


08.01.2021 Auteur: Linne

Van Crooij na 13 tegengoals: "Dit wil je niet meemaken, dit gun je niemand" maandag Even later is er een kopbal van Diemers, die door Lamprou wordt opgevangen. Ook voor ADO gloort bij winst een plek in de top

Aanstaande zondag, 2 februari, staat de topper Ajax — PSV op het programma. Ook in de toekomst blijven we dit graag voor je doen. Feyenoord komt op gelijke hoogte met RKC door een goal van Jørgensen. Nieuwsbrief blijven ontvangen? Na een vooral na rust erg amusante wedstrijd is de eindstand bij RKC-Feyenoord Ajax presteert al het hele jaar al aanzienlijk beter dan PSV en is op de meeste posities ook beter bemand.

Feyenoord is de tweede seizoenshelft goed begonnen met 2 gewonnen wedstrijden.

PSV 3, psv ajax stand. Beide ploegen zijn de laatste weken aan het tobben en azen op revanche. Stand Eredivisie Hieronder staat de stand van de Eredivisie voorafgaand aan de volgende speelronde!

FC Twente. AZ is in bloedvorm en zal de misgelopen 3 punten tegen Willem II, twee weken geleden.

Statistieken Ajax-PSV

Nog geen doelpunten bij RKC-Feyenoord. FC Groningen. FC Emmen. Bekijk hier alle Eredivisie-samenvattingen van speelronde 6 maandag Conteh is zijn vervanger. Nieuwsbrief blijven ontvangen?

Gezien het enorme puntenverschil zal het voor de Waalwijkers een onmogelijke opgave worden om tegen AZ een goed resultaat neer te zetten. Canal Digitaal TV-gids: week 43 Wil je weten wat er vanavond op tv is maar kun je uit de tv-gids…?

Neem contact met ons op via:, psv ajax stand. Wekelijks ontvang je van ons de voorbeschouwing op het weekend van Fox Sports. Uitslagen eredivisie Psv ajax stand

Kenners voorspellen winst voor Ajax. Op dit moment staat Ajax bovenaan met 47 punten. RKC is ondertussen iets beter in de wedstrijd gekomen na het sterke begin van Feyenoord.

Willem II 0, psv ajax stand. Neem contact met ons op via:. AZ kan met een zege bij ADO nog naar de negende plek stijgen. Het tempo in Waalwijk is wel een paar tandjes omlaag? Het elftal van coach Carlo Ancelotti verloor met bij Southampton.

Overige elftallen

Kramer: "We hebben niks te verliezen" zondag 25 oktober. AZ, de nummer twee van de ranglijst en maar 3 punten achter op Ajax, neemt het aanstaande vrijdag om op tegen hekkensluiter RKC.

Ook voor ADO gloort bij winst een plek in de top

Fortuna Sittard 2. ADO Den Haag 2. Het is nog wachten op doelpunten. Feyenoord 2. Na een vooral na rust erg amusante wedstrijd is de eindstand bij RKC-Feyenoord De wedstrijd, belooft een spannende ontmoeting te psv ajax stand tussen de koploper en de nummer vijf van de ranglijst.

PSV 1. Ajax 5.

SAMENVATTINGEN

Ajax Slot: "Ik vond het vandaag bijna belachelijk" zondag 25 oktober. Heracles Almelo 1.

FC Groningen 3. FC Twente 1. Een tegenvaller voor Feyenoord: Teixeira moet geblesseerd van het veld - is het zijn hamstring.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org