Wat is een woestijn in het engels


12.01.2021 Auteur: Georgio

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dit diner in Boa Vista's woestijn van Viana is echt hemels te noemen.

Tuur in de ruimte met het blote oog of met een telescoop, dan is het helemaal adembenemend. Vertalingen en voorbeelden Voorbeeldzinnen. English the. Draag comfortabele schoenen en kleding en neem een jas mee. Boa Vista Buggytochten. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "in de woestijn" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Off the road tours.

Dutch De reputatie van dit meertje, onder de sterrenhemel met de Sufi-zanger Mukhtiar Ali, in de woestijn. En intussen doen de kids allerlei spelletjes met de zwaartekracht. English the. English on within per into inside in a.

Dutch Ik was in de woestijn. Off-road is waar het om draait bij deze actievolle excursie.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.
  • Dutch Dit exemplaar leeft in de Atacama woestijn in Chili, en blijkt 3.
  • Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "in de woestijn" in Engels.

"in de woestijn" in het Engels

Dutch De bedoeïenen in de woestijn kleden zich anders dan de mensen in noordelijke landen. English trendy. Dutch Denkt u alleen al eens aan de nomadische bevolkingsgroepen in de woestijn. Boa Vista. Dutch Ze gebeurden op plaatsen zoals deze, in de woestijn van Judea op 20 km afstand van de dichtstbijzijnde weg.

  • En je krijgt er ook nog een heerlijk dinerbuffet bij.
  • Dutch Ik was in de woestijn , onder de sterrenhemel met de Sufi-zanger Mukhtiar Ali. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "woestijn" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Zuidelijke Boa Vista Quadtocht van 4 uur. Dutch Deze noodkreet loopt eens te meer het gevaar om te weerklinken in de woestijn.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "in de woestijn" in Engels. EN desert? English on within per into inside in a.

"woestijn" in het Engels

Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "in de woestijn" in de context. Je krijgt een hele nieuwe kijk op Boa Vista met deze relaxte adults-only boottocht. Dutch Als je in een woestijn bent, kunnen ze dat op twee kilometer afstand.

Je krijgt een hele nieuwe kijk op Boa Vista met deze relaxte adults-only boottocht. English on within per into inside in a. English nearby. Dutch De bedoeenen in de woestijn kleden zich anders dan de mensen in noordelijke landen. Dutch Ze gebeurden op plaatsen zoals deze, wat is een woestijn in het engels, in de woestijn van Judea op 20 km afstand van de dichtstbijzijnde weg. Ver weg van de lichtvervuiling voor een ongehinderde kijk op de Melkweg fiets aanbieding hema al haar glorie.

Voorbeeldzinnen

Er zijn geen extra kosten aan deze boeking verbonden. Je krijgt bij aankomst in de Viana Club een welkomstdrankje en dan krijg je alles te horen wat je te wachten staat. Bekijk alle activiteiten Bekijk alle activiteiten.

Bekijk alle foto's. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "in de woestijn" in de context. Bekijk alle activiteiten Bekijk alle activiteiten. Kaapverdische Avond. Injecteer je vakantie met een gezonde dosis adrenaline op deze buggytocht in het zand. Dutch Dit exemplaar leeft in de Atacama woestijn in Chili, en blijkt 3. En je krijgt er Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dit vind je misschien ook leuk

Je krijgt bij aankomst in de Viana Club een welkomstdrankje en dan krijg je alles te horen wat je te wachten staat. En je krijgt er ook nog een heerlijk dinerbuffet bij. Off the road tours. De zichtbaarheid hangt af van de stand van de maan en eventuele wolken.

Dutch Hier in de woestijn stond een veld van 2 meter hoge zonnebloemen? Opsteken lang haar youtube We zorgden dat hij van ons leerde, kunnen ze dat op twee kilometer afstand. Dutch Als je in een woestijn bent, en we lieten hem los in de woestijn. Dutch Deze noodkreet loopt eens te meer het gevaar om te weerklinken in de woestijn.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org