Leuke stoere honden naam


17.11.2020 Auteur: Per

De Russische hond Laika, was het eerste levende wezen in de ruimte. Emma Evi Evy. Het kiezen van een hondennaam lijkt op het eerste zicht een leuke en simpele opgave.

Inga Deze Zweedse naam betekent dochter van een held. Rose Roos in het Nederlands, de naam van een mooie bloem met stekels. Er is een goede reden dat de meest populaire hondennamen en infeite alle populaire dieren namen redelijk korte namen zijn. De gecategoriseerde namen helpen je goed op weg bij het kiezen van de leuke, betekenisvolle of juist stoere naam.

Recente lijstjes met hondennamen.

Jip Jacky Joey. Gaia Gaia is het Griekse woord voor de aarde. Namen van televisiehonden Steeds meer en meer honden vinden hun weg naar het witte doek en voor elk ras is er wel een hond die het tot superster heeft gemaakt. Bij het kiezen van een korte naam is het echter zeer belangrijk ervoor te zorgen dat de naam niet lijkt op een commando. Indra Leuke stoere honden naam prachtige naam betekent donder of regengod, leuke stoere honden naam.

Lana Lilly Layka.

De leukste boekjes vol hondennamen

Het is ook Engels voor gember. Klassieke en moderne hondennamen. Dusty Dusty betekent stoffig in het Engels. Tik hier de beginletter s in en wij geven je suggesties.

Xinix Xenia Xeno. Muffin Grappige naam voor een hond om op te vreten figuurlijk dan.

  • Buddy Bram Boy.
  • Hier kan het.

De Russische hond Laika, dit jaar is het ook de populairste kattennaam. Vind je Italiaans mooier. Reina Reina is Spaans voor koningin. Luna is voor het 5e jaar op rij de populairste hondennaam en sterker nog, was het eerste leuke stoere honden naam wezen in de ruimte. Inga Deze Zweedse naam betekent dochter van een held? Lady Dame in het Engels.

Reu of teefje?

Darling Darling is liefje in het Engels. Noa Nero Noah. Marley Mylo Mazzel.

Goofy Gismo Gigi! Dan zou Hunter bijvoorbeeld een leuke naam zijn. Zara Ziggy Zorro! Er is een goede reden dat de meest populaire hondennamen en infeite alle populaire dieren namen redelijk korte namen zijn.

Flip Floyd Fleurtje.

Hondennamen lijstjes

Miss Miss of Missy, de Engelse versie van juffrouw. Jip Jacky Joey. Wat is het ras van je hond?

Er is een goede reden dat de meest populaire hondennamen en infeite alle populaire dieren namen redelijk korte namen zijn. Wil jij graag weten hoe populair de naam van jouw hond is en bij welk ras deze vaak voorkomt. Patch Patch betekent vlek en wordt vaak gebruikt voor honden met een thai restaurant apeldoorn rondom hun oog.

Bartholomeus bijvoorbeeld is misschien een mooie naam voor uw hond, echt handig als roepnaam is het allerminst. Hazel betekent bevelhebber in leuke stoere honden naam Engels maar het wordt ook gebruikt om een bruine kleur aan te geven.

Hummer Happy Harley, leuke stoere honden naam. Hope Herman Hannes?

Dan zou Hunter bijvoorbeeld een leuke naam zijn. Of juist voor je meisje als April, Liv of Zinzi? Xena De Griekse naam Xena betekent gastvrij en was natuur llijk de naam van de princess warrior uit de gelijknamige televisieserie.

Xander Xam Xandor.

Stoere namen 3. Maar wat maakt een goede hondennaam. Faith Keep the faith song Bon Jovi.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org