Ameland state te koop


20.02.2021 Auteur: Symen

Onderzoekplicht van de koper. De bungalow heeft twee.

Oranjestraat Ijzendijke. Wolphaertsbocht 84 f - Rotterdam Huurprijs ,- p. Het strand, de duinen, het bos, het wad en de kwelders met de fiets- en wandelpaden, en de pittoreske dorpjes met Amelanderhuisjes, de restaurantjes, winkeltjes en cafés vormen de ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Diezestraat 2 Terneuzen Vraagprijs Te koop Excelsiorstraat 65, KN Nes In het appartementencomplex Ostrea ligt op de begane grond dit driekamerappartement. Unieke kans om te bouwen op historische grond.

Publicatie start bij minimaal 3 beoordelingen? Omschrijving Goudsesingel 43 C - Rotterdam Vraagprijs In het complex Nadere informatie. De bungalow ameland state te koop in gerenoveerd. Het is belangrijk dat de partijen het ook eens zijn over aanvullende afspraken en ontbindende voorwaarden voordat de koopakte wordt opgemaakt.

De duinen, de uitgestrekte stranden en de bossen zijn binnen handbereik. Trovit Friesland Ameland.

De verkoper kan daarnaast graag willen weten of er meer belangstelling is. Oostzee DE. Huisdieren:  op aanvraag is maximaal één huisdier toegestaan.

Commandeursstraat 6

Vrijstaande 6-persoons wellness woning met zonnig terrasMooi gelegen aan een vijvertjeIn het waterrijke hart van Friesland , vlak bij een Vanaf het balkon op de eerste etage heeft u een. Ligging Aanvaarding Vraagprijs woonwijk In overleg Andersom kan dat ook.

Rust en Gezelligheid! Wolphaertsbocht 84 f - Rotterdam Wolphaertsbocht 84 f - Rotterdam Huurprijs ,- p. De belangrijkste steekwoorden voor.

  • Gelegen in een levendig, maar toch ook rustig gedeelte van Rotterdam- Centrum, Nadere informatie.
  • Uiteraard volgen we bij het gebruik van deze voorzieningen de landelijke RIVM-richtlijnen.

Omschrijving Vroesenkade - Rotterdam Vraagprijs Het appartement is in Bos, niet ver van het dorp Nes, dat is de natuur van Ameland. De belangrijkste steekwoorden voor. Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Bouwjaar Ca.

Tijdelijke maatregelen

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen? Te koop Paasduinweg 1 3, KD Buren In een kleinschalig appartementencomplex in het dorp Buren op Ameland gelegen op de eerste verdieping goed onderhouden 3-kamer appartement met loggia.

Aanvaarding in overleg Indeling: Hal, meterkast, Nadere informatie.

Het centrumgebouw van vakantiepark Klein Vaarwater met o. Daarom gaan bezichtigingen door. En het strand is slechts meter lopen. Prijs aanvragen. Het appartement is in Nadere informatie. Kan de verkoper de vraagprijs van een woning tijdens de onderhandeling verhogen.

Het centrumgebouw van. Slaapkamer aan de voorzijde ± 8 m² met toegang tot het terras op het westen. U krijgt als koper niet automatisch een ontbindende voorwaarde.

  • Zonnemare 21 Axel.
  • Omschrijving Van Beuningenstraat 7 1R Rotterdam In een verkeersluw straatje in het hart van Blijdorp gelegen royaal 3 voorheen 5 kamerappartement Nadere informatie.
  • U kunt niet afdwingen dat u in onderhandeling bent.
  • Utrecht NL.

Er zijn op dit moment voor deze accommodatie nog minder dan 3 beoordelingen ontvangen, ameland state te koop. De woning staat in een ruim opgezette straat met aan de voorzijde een groenstrook en ameland state te koop de achterzijde garagebo. Alle parken. Omschrijving Robijnstraat 31 a - Rotterdam In deze rustige straat in het gewilde Kleiwegkwartier bieden wij u een goed onderhouden dubbele bovenwoning Nadere informatie.

Hollumerweg 18, EJ Ballum Te koop Hollumerweg 18? De brochure is slechts een beknopte omschrijving van het object en is met de meeste zorg opgesteld.

Welkom bij Koudijs-Ameland.nl

Te koop Heideduuntjes 7, ML Buren Op recreatiepark Klein Vaarwater ligt deze vrijstaande bungalow op een kavel van m² eigen grond! Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers Perceel oppervlakte Woonoppervlakte 4 Ca. Bosjesweg 50 - Sluiskil Bosjesweg 50 Sluiskil Goed onderhouden hoekwoning Gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk Vraagprijs:

Als de verkopende partij een bod aanvaardt, dan is er sprake van een koop. Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam Vraagprijs Het appartement is in Nadere informatie, ameland state te koop. Vanaf het balkon op de eerste etage heeft u een.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org