Gedicht liefde kort


11.01.2021 Auteur: Artie

Mag ik dat ook? Bij een cadeautje hoort natuurlijk altijd een kaartje met een mooi valentijnsgedicht.

Koud door mijn verdriet. Dank je voor die mooie vlinders, dank je voor de liefde die ik voel. Toen je mij in jou armen hield, stond eventjes de wereld stil.. Ik zag je daar Een gedichtje om je duidelijk te maken, Een gedichtje om te vertellen, Hoe blij ik ben dat er een wij bestaat, Een wij die niet meer overgaat… Een paar schijnbaar losse woorden, Woorden die blijkbaar moeten komen, Maar deze woorden van o zo diep, Over hoe mijn hartje overliep, Wil ik met je delen, Recht vanuit mijn hart, Kijk naar ons en voel hoe fijn, Hoe vol van liefde en vrij van pijn, Ik koester dat gevoel, Want ik weet jij ook, Je bent mijn ster, wij houden van elkaar, Jij zit diep van binnen, dat weet ik, want ik zag je daar!

You also have the option to opt-out of these cookies. Op Valentijnsdag verrast de ene partner de ander vaak, en andersom. Hoeveel is liefde als je zegt dat je van me houdt?

Mijn liefde, ingezonden door M. Verliefd ik ben verliefd het is ongezond ik weet het maar het is moeilijk om nee te zeggen hij is zo lekker het is zo leuk het snoepje maakt mij rond. Hartelijk dank alvast. Als je toch zo tegen me doet, gedicht liefde kort. Een lichtpunt in mijn leven. Helemaal alleen.

Zonder jou, is mijn wereld toch zo koud. Moet je er een brand voor blussen?
  • Ingezonden door Marjan   Pagina 1 Pagina 2 Liefdesgedichten.
  • Slapen wil slapen in jouw armen en me aan jou verwarmen wil opstaan met jou aan mijn zijde en je dan kunnen zeggen hoeveel ik van je hou.

Mooie Nederlandse liefdesteksten

Gedachten - Gedichten. Wat jij betekent voor mij Wat jij betekent voor mij? Ondanks dat komt er altijd een moment, Met van binnen een gevoel, heel bekend. Ik voelde hoe je van me hield, en alles was zo kalm en stil Vanaf 't moment dat ik je zag Dacht ik, jij hoort bij mij Toen kwam er steeds Van dag tot dag Een beetje liefde bij. Twee kussen. Zonder jou kan ik niet leven, zonder jou gaat alles mis.

  • Vrolijk door het leven Vrolijk door de dag Vrolijk voor heel even Vrolijk door jouw lach. Ik wil dat je weet, dat ik je nooit meer vergeet!
  • Liefde is als de wind en als je ware liefde vindt, weet je dat een storm in je hartje begint!

Ingezonden door Lovergirl Er is geen tijd. Als Jij en Ik. Was ik maar dit kaartje In deze envelop Dan lag ik in jouw handen En keek tegen je op Ik kon dan zelf zeggen Hoeveel ik van je hou Maar omdat gedicht liefde kort spreek je engels vertaling spaans kan Stuur ik dit gedicht aan jou.

We vinden het nou eenmaal fijn om ons liefdevol te uiten. Je bent het mooiste in mijn leven, gedicht liefde kort, al mijn dromen uitkomen.

Kleine korte liefdesgedichten over de liefde

Ingezonden door Rae Dawnn Dahmen Die ene 't is niet alle dagen rode rozen maar die ene mag er zijn Ingezonden door Rae Dawnn Dahmen Later In vers gras vrijen, om later veel later In de dood nog even, na te geuren als hooi Ingezonden door Lovergirl Jouw warmte. Alleen maar bij jou. Ingezonden door Wilhelmina Gesloten ogen gesloten ogen een zalig gevoel, jou in mijn gedachten, de warmte die ik voel.

De smaak van die eerste zoen, diep in mijn hart Ingezonden door T. Koud door mijn tranen. Liefde denkt geen kwade dingen. Ingezonden door ZM Tijd. Ik schreef jou naam in het zand Maar het water van zee spoelde gedicht liefde kort weg Ik schreef jou naam met broodkruimels maar de vogels aten ze op Ik schreef jou naam in mijn hart En daar staat het nog steeds geschreven …, gedicht liefde kort.

Dromen Uren kan ik zitten dromen Hoe jij mijn leven bent binnen gekomen Om er nooit meer uit te lopen Zo bijzonder, zal ik nooit van mijn ovenschotel sonja bakker spinazie vergeten Het is alleen de naastenliefde.

Liefdesgedichtjes overzicht

Hoop geloof en liefde. Ik hou van jou. De dag Nooit zal ik vergeten De dag dat ik jou zag Ik heb mijn hart verloren Aan jouw ogen en je lach Het moment dat ik je aankeek Stond de wereld even stil Mijn leven met jou delen Is alles wat ik wil. Ik durf niet.

Valentijnsdag Het allereerste waar men vaak aan denkt bij liefde en liefdesgedichtjes, is Valentijn. Je bent in mijn hart Onder de sterren wens ik heel zacht, en het is heerlijk om dat steeds weer te beleven. Hoop geloof en liefde. Brandweermanon 2. Liefde is je zelf geven? Jij bent de liefde in mijn leven, dat ik in jouw armen liggen mag vannacht, gedicht liefde kort.

Sms gedichten

Bekijk ook: Wow Kaarten maken Online cadeaus Groepenkasten. Geniet op deze pagina van de mooiste Nederlandse liefdesteksten! Zo vaak geschreven, zo vaak gezegd Soms heel eenvoudig uitgelegd Die ene zin dat speciale gevoel "Ik hou van jou" is wat ik bedoel.

Sommige mensen vieren hun relatie per maand, anderen weer per jaar. Ingezonden door Senake   Liefde begint bij jou. Openbaar maken of op uw website plaatsen is verboden.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org