Hdmi poort werkt niet op hp pc


12.01.2021 Auteur: Quirien

Nick schreef:. Ter aanvulling op clarkie.

Normaal zou ik zeggen neem eens contact op met de fabrikant, maar met Chinese fabrikanten is dit natuurlijk lastiger. Bezig met laden. Groet, Maurice Mulder. Lid geworden 23 nov Berichten 1.

Forums Nieuwe berichten.

Ik las een keer dat het wel werkte wanneer er een verversingsfrequentie van 30 Hz ingesteld werd, maar alles hoger gaf beeld-artifacts. Stap 6: Kies hoe je de schermen weergeeft. Hoe post ik een antwoord. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Heeft je monitor bijvoorbeeld een hdmi poort.

Gebruik Standaard communicatieapparaat voor het maken en te ontvangen telefoongesprekken.

Beeldscherm installeren

Heeft je monitor bijvoorbeeld een hdmi poort? Een update van je drivers is enkel nodig wanneer je pc het scherm niet herkent, zelfs niet met detecteren in Beeldscherminstellingen. Als je zuinig met je kabel omgaat zal deze vaak dus jaren mee kunnen. Ik heb dezelfde vraag Deze thread is vergrendeld. Selecteer een van deze opties:.

  • Uw serienummer vinden Uw productnummer vinden. Toen dit probleem begon heb ik m meteen met een andere kabel aan de tv gehangen maar ik kreeg geen signaal.
  • De kabel deed het niet maar een paar uur later werkte hij weer opeens. Heb je de kabel recent aangeschaft?

Zuidoost Azi en Oceani. Complementary Content. Goed dat je het probleem hebt kunnen vinden. Klik daarvoor met de rechtermuisknop op je bureaublad achtergrond en selecteer Beeldscherminstellingen. Wat probeer je op die laptop aan te sluiten via de HDMI poort.

Stap 1: Kies een aansluiting

Nick schreef:. Heb een update gevonden op de site van amd met de versie Optie 3: Daisy Chaining.

Afbeelding : HDMI-poort en -connector. Je hebt het er over dat het sinds een paar dagen is. Staat je monitor hier niet tussen. Klik hier. Gebruik de informatie in dit document om uw instellingen te controleren en problemen op te lossen!

Stap 1: De juiste HDMI-kabel gebruiken voor uw HDMI-apparaat

Ik heb al eens gekeken of hij bij de TV wel werkt maar daar ook niet. Uw serienummer vinden Uw productnummer vinden. DVI-apparaten hebben daarom aparte kabels nodig voor audio. Groet, Maurice Mulder. Als u alle beschikbare geluidapparaten wilt bekijken, klik dan met de rechtermuisknop op een willekeurig apparaat in het geluidvenster en selecteer de opties Uitgeschakelde apparaten weergeven en Niet-aangesloten apparaten weergeven.

Met HDMI kunnen zeer grote stromen van ongecomprimeerde digitale audio- en video-informatie worden overgebracht op hoge snelheden. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Hallo, ik kocht in Belgie meter literary definition heel goede en dure hdmi-kabel die ik thuis hdmi poort werkt niet op hp pc van mijn laptop naar tv? Nieuwste lid Irene Browne Registratiedatum 13 uren geleden.

Zie de documentatie van uw browser voor meer specifieke instructies. Misschien ben je dan vergeten HDMI drivers te installeren. Stap 6: Kies hoe je de schermen weergeeft.

Wat is HDMI?

Dus toch maar een nieuwe besteld, en we hebben weer beeld en geluid. Uw sessie bij de HP Klantenondersteuning is verlopen. DVI-apparaten hebben daarom aparte kabels nodig voor audio. Stond Windows 7 bij aankoop op die laptop?

Heeft het systeem misschien ook een andere uitgang dan HDMI die je kunt gebruiken. Alvast bedankt voor uw hulp. Door karel 24 augustus Misschien is een Chromecast ook iets voor jou.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org