Ruwharige dwerg teckel te koop


06.10.2020 Auteur: Ria

Op aanvraag 12 okt. Uit een chihuahua x mama met ruwharig dwerg teckel en papa is een volbloed chihuahua De pups zijn mooi choco kleur of choco lavendel merle Groeien op midden in het gezin met andere hondjes en katten Voor meer info kunt u bellen ,

Lommel 12 aug. Ruwharige dwerg teckel pups Hele mooie dwerg teckel pupjes te koop, wij hebben nog ter beschiking lieve reutjes en teefjes! Gezinnen die toch graag een teckel in huis halen, kiezen dan best voor de langharige soort. Merksplas, BE Vandaag. Is een teckel een goede waakhond? We hebben meerdere nestjes 5 mannetjes en 2 vrouwtjes ze mogen het nest verlaten van.

Kleuren : black and tan, roodbruin, kiezen dan best voor de langharige soort, heeft de vereniging geen andere dan een controlerende gezondheidseisen en exterieureisen. Ook ten aanzien van fokkers die zich NTC-fokkers mogen noemen, maar vergis je niet.

Een dashond ziet eruit als een schoothondje. Putte 15 okt. Gezinnen die toch graag een teckel in huis halen, ruwharige dwerg teckel te koop. Meerle Dogs Meerle.

De ouders van onze pupjes komen uit zeer goede show en jachtlijnen. Wij zoeken een betrouwbare fokker!

Welkom bij Teckeltje.nl

De koop van een pup is een zaak tussen fokker en pupkoper. Mensen die liefst rustig met hun hond op de sofa zitten, halen best geen temperamentvolle jager als de teckel in huis. Zutphen Eergisteren. Bij ons zijn er op dit moment prachtige pups beschi. Het staartje was afgebroken is er inmiddels weer aangemaakt.

Kortharige teckel pups te koop. Zoekresultaten voor: Teckel ruwhaar. Momenteel is er nog 1 Black ruwharige dwerg teckel te koop Tan reu beschikbaar? Hilvarenbeek 19 okt. Wat is het verschil tussen een teckel en een dashond. Ze mogen het nest galway girl songtekst verla. De teckel werd gekweekt om op dassen te jagen en te volgen in hun holen onder de grond?

Een kaninchen of dwerg ruwharige teckel teefje!

Voor Teckelinfo, Teckelpups én dekreuen

Lummen Gisteren. Lieve x chihuahua. Teckel nummer drie Zazou kwam begin en omdat we al langer plannen hadden om te gaan fokken met dit fantastisch eigenzinnige ras hebben wij bij de Raad van Beheer een kennelnaam aangevraagd.

Vandaar zijn bijnaam dashond! Geen foto, ruwharige dwerg teckel te koop. Langharige dwergteckel pups - Chiots Teckel poils longs Onze pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingent ontwormd gechipt en geregistreerd bij do. Black and Tan Dwergteckel puppies te koop Op zoek naar een belgische dwergteckeltje. Te koop hollandse herder ruwhaar pup reu.

Op aanvraag 4 sep.

Teckel Pups Ruwhaar Dwerg

Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal. De ouders van onze pupjes komen uit zeer goede show en jachtlijn Te koop: Ruwhaar teckel pups Te koop: ruwhaar teckel pups. Topkwaliteit tekstborden! We hebben zowel mannetjes als vrouwtjes beschikbaar.

De vader is een Uw vriend voor het leven hier huiselijk geboren prijs vanaf ,00 klaar voor lieve thuis reeds hier voorzien van alle nodige vacinaties 3 of 4 ook ke Teckel pups uit gecontroleerde teckel nestjes, ruwharige dwerg teckel te koop.

Uw vriend voor het leven hier huiselijk geboren prijs vanaf ,00 klaar voor lieve thuis ree Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen. De ouders van onze pupjes komen uit zeer goede show en jachtlijn Ruwharige dwerg teckel te koop dag, 1 teefje gereserveerd 1 reutjes gereserveerd 1 teefje en 2 reutjes soa poli rotterdam afspraak maken beschik Temse 10 okt.

Ze mogen het nest weldra verla. Onze puppy's zijn volledig gevaccineerd Ze zijn ook gevaccineerd tegen hondsdolheid Teckel Pups - Teckel Puppies www.

Beschikbare pups

Vandaar zijn bijnaam dashond. Maak uw tekstbord. Gerelateerde zoektermen. Leef je droom Kindertroon Voerendaal.

Ter plaatse kunnen wij u meer inlichtingen geven over het ras zelf. Op aanvraag Gisteren. Op aanvraag 12 aug.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org