Simpel bellen en internet buitenland


21.11.2020 Auteur: Leony

Krijg steed bericht geen service 9dus geen verbinding Dan vraag simpel wanneer hoe laat heeft u gebeld. Zeer slechte service. Een impasse volgde, ik storneerde alle incasso's die ik nog kon storneren.

Ze zijn goed in je bankrekening plunderen en klantvriendelijkheid is er ver te zoeken Heel goedkoop. Zelfde verhaal, zij het heel af en toe 3G. Mevr ik kan niet bellen omdat ik het bericht geen service. Technisch protocol om computerapparatuur op afstanden tot meter draadloos te verbinden met elkaar en met internet. Als je geen extra mb bijboot betaal je voor een half uurtje internet 50 euro.

Ik ov

Zodra je maar iets over je bundel heen gaat of in een land komt buiten de EU bijvoorbeeld Monaco. Ik heb sinds kort een Huawei P30 lite, en in het menu oproep blokkeringen is Uitgaande oproepen tijdens internationale roaming ingeschakeld!

Sinds verlenging van abonnement en het upgraden van mijn toetstel Nokia 5! Goedkoop bellen via nummers. Dekking klopt mac torrenting software met wat ze voorspiegelen, als ik vanuit Nederland een sms verstuur worden daar 0, simpel bellen en internet buitenland.

Iedere keer klopt de rekening niet… Iedere keer klopt de rekening niet eurotje hier eurotje daar dan krijg je een vaag verhaal over de ene sessie is de andere niet en de ene MB is ander dan de andere MB tot dat je helemaal dol er van word en dan word er gevraagd begrijp u het nu????? De kosten voor het gebruik van je mobiel in het buitenland worden binnen de EU gereguleerd door het Europees Parlement en de Raad van Ministers. Raadpleeg onze Toestelhulp als je hulp nodig hebt.

Meld je aan

Waarom staat dat plafond niet gewoon standaard op 0? Ze gebruiken het tmobile netwerk daar betaal je voor mb 15 euro!! Dit wordt ook "data roaming" genoemd. Sterker nog, tijdens het gesprek viel wéér de verbinding weg Plafond ingesteld en abonnement opgezegd. Het is gewoon oplichting.

  • Dit is geen oversluiten maar nieuw contract. Je hebt dus geen extra kosten meer bovenop je abonnement.
  • Internetsnelheid is te laag.

Wat is 5G. Zeer slechte klantenservice. De klantenservice houdt zich volledig van de domme. Klagen bij de internetprovider?

Ik dacht dat ik goed zat bij Simpel, maar ik kreeg hoge nota's wat wat ik niet begreep.

In het buitenland

Alles is goed en snelle afhandeling!! Ik had het belplafond ingesteld, maar niet opgeslagen, waardoor mijn dochter een hoge rekening had. Ik ga er weer bij weg zodra ik kan en raad Simpel aan niemand aan.

De dame op whatsapp was erg bot en vond dat ik dit had moeten weten. Per 21 juli gaat een nieuw simpel bellen en internet buitenland in voor 2 jaar maar dat gaat het niet worden.

Zit nu 4 jaar bij Simpel. Ook in MonacoGibraltar  en andere kleine landen kunnen andere regels gelden. Slechtste provider van Nederland.

Voordat je vertrekt

Nogmaals de 'klantenservice' gebeld waarom ze me zo hadden afgepoeierd. Zo ook vanochtend. Ik moest postcode, nummer, provider en tijdstip opgeven.

Helaas zit ik vast aan ze tot einde contract maar ben meteen weg daarna!. Beloven om gele afscheiding na eisprong te bellen vr een bepaalde datum, maar doen dat niet.

Als ik ergens in de EU bel naar een NL-nummer dan is dat binnen mijn bundel. Inloggen Inloggen met sociaal netwerk Inloggen met Facebook of. Ik kwam buiten mijn bundel, kreeg daardoor enorme rekeningen. En zo gaan ze maar door. Hij heeft mb maar voor een puber altijd te weinig, simpel bellen en internet buitenland.

Dit terwijl mijn Internet en Data toch echt wel uitstaan?

Wat is roaming?

Klantenservice eerst 10 minuten in de wacht, toen ik aan de beurt was werd verbinding verbroken. Dat gebeurt dus ook als je vaart tussen 2 landen die wel bij de EU horen. Ik begin hier knap van te balen.

Artikelen binnen Gebruikstips Alle artikelen. We helpen je op weg Contactformulier Veelgestelde vragen. Schandalige praktijken. Acht maanden Simpel en overal goed bereikbaar.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org