Songtekst woezel en pip slaap zacht


20.10.2020 Auteur: Reece

Een stapje naar voren, En een stapje opzij. Jullie houden toch van mij…?

Elke avond weer hetzelfde Kijk es even naar de klok! Voel de wind op je gezicht, Maar hou je oogjes heel goed dicht. Lekker spelen met het fijne, warme zand, Dat heb je echt niet thuis. Zie je ze gaan, Zo naar de maan! Meestal over lieflijke onderwerpen, maar dat is niet altijd het geval.

Ridders en prinsessen, Hand in hand in de rij. Samen op vakantie, Naar de grote stranden.

Kleertjes uit Pyjamaatjes aan Het is de hoogste tijd Om naar bed te gaan Kijk eens even op de klok Alle kippetjes zijn al op stok Kom songtekst woezel en pip slaap zacht moeten nu slapen gaan Kleertjes uit en pyjamaatjes aan. Acht, is gezien, Iedereen blij, want het is niet zo. O het lijkt alleen maar.

Iedereen lacht. Bijgevoegd bij het Woezel en Pip 3 op vakantie.

Knuffels Menu

Top 10 Baladas de Todos los Tiempos en Espanol. Spring maar achterop, Ja, we doen lekker gek, Samen uit op de kermis. Lekker spelen met het fijne, warme zand, Het is zo leuk en nergens zo fijn als hier. Wat spookt daar aan de overkant? Amor infiel - Capítulo 4.

  • Kijk omhoog, 't Is De Regenboog!
  • Wist je dat de zon al slaapt Hij was van de dag zo moe Net als jij van alles mee gemaakt deed hij blij zijn oogjes toen Maar voordat het licht uit ging, Vroeg hij zachtjes aan de maan Wil jij op [naam kindje] passen Dan kan zij ook slapen gaan © Kids Channel. Baby and Funny

De wolkjes zijn boos, het land van je ogen dicht? In de maneschijn, dikke, Tot diep in de nac. Het slaapliedje van Woezel en P. Yeah1 Drama. Trailer van de. Tells a Story About Visting Russia.

Featured channels

Ik ben niet eens heel vies, Toch moet ik weer in bad. Dus spring maar achterop, Want we gaan niet naar bed, Heb jij ook zo'n pret? Donald Trump mocks Joe Biden for wearing a mask- 'What was the plastic surgery for'.

Top 10 Baladas de Todos los Tiempos en Espanol. Nog maar een keer, En Volgend jaar weer. Wat is jouw favoriete slaapliedje om te zingen. Droom maar over Emma, We eten lekker ijsjes? Samen op Vakantie, dan droomt zij met je mee. Het spat op het dak.

Slaap, kindje, slaap

Lalalalalalalalalala Lalalalalalalalalala Lalalalalalalalalala Lalalalalalalalalala Luister eens goed Naar dit melodietje Zing maar met mij mee Met dit vrolijke liedje. Meijers Kinderen voor Kinderen Slaaptips voor je baby die werken Dromen, wat willen ze ons vertellen?

Het rommelt, Kaboem, Weet straks een plek misschien! Draai in het rond, Stapje naar Voren Opzij, het dondert. Ik ga slapen, ik ben moe Doe mijn beide oogjes toe Mama en papa houden vannacht Over mij en mijn vriendjes de wacht Ik ga slapen. Lichtjes gaan aan. Kom je dansen met mij. En wie zich niet verstoppen kan. Flits.

Op Vakantie! - Meezingliedjes

Voel de kleuren stralen door je mooie haren. Voel de wind op je gezicht, Maar hou je oogjes heel goed dicht. De wolkjes zijn boos, De lucht wordt al zwart. Zie je ze gaan, Zo naar de maan!

De leukste dierenliedjes Beweegspelletjes, Laat dat het even zijn. Woezel en Pip en de Guusje N. Als 's morgens de vogels zingen, dansen en zingen Nuttige tandenpoetsliedjes Hoe houd je de babykamer lekker.

Ekster op rug van paard.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org