Wordfeud werkt niet na update


05.02.2021 Auteur: Zoëy

Dan doet hij het weer! Kayra zegt:. Bianca van den Kieboom zegt:.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ik heb zojuist Wordfeud geïnstalleerd op mijn Samsung Galaxy S Advance maar ik wil mijn gebruikersnaam wijzigen. Angela zegt:. Rika zegt:. Dan kunnen we allebei maximaal 2 letters neerleggen en geen grotere woorden.

Ik krijg ineens geen toegang meer tot wordfeud, request timed out en error en andere vonnnection errors wtf is dit??

Ik heb dit probleem al geprobeerd op te zoeken via google maar ik kon niks vinden! Geregistreerd: Jun Locatie: Gendt Berichten: Heel vervelend, maar een oplossing heb ik nog niet kunnen vinden. Wachtwoord vergeten. Hoe kom ik er weer in. Shirley zegt:.

Verder blijft Wordfeud vaak hangen en springen de letters soms spontaan ergens anders heen en schuift het bord alle kanten op.

Start het apparaat opnieuw op

Na herinstalleren kan er eventjes gespeeld worden. Ik heb n premium account. Opnieuw geinstalleerd. Ik kom er ook niet meer op. Nathalie Plooij zegt:.

  • Antwoorden 1 2 volgende.
  • Nadine zegt:. Kayra zegt:.

Heb m verwijdert en opnieuw genstalleerd maar blijf die error krijgen en kom er niet meer in. Scrol naar de app die u wilt verwijderen en tik erop. Ik heb wordfeud opnieuw op mn desire s geinstalleerd maar nu pakt hij mijn wachtwoord niet meer en als ik dan vraag google maps tijdlijn delen mij mn wachtwoord toe te wordfeud werkt niet na update mag ik volgens mij jaren wachten.

Appie zegt:. Martin zegt:.

Wacht met Wordfeud updaten tot versie 1.2.10

Wacht even tot de app is opgeruimd en tik vervolgens op 'Installeer app opnieuw'. Hoe kan ik dit oplossen? Voor sommige apps is een abonnement vereist om ze te activeren.

Voor Oma. Heb wordfeud werkt niet na update app ook al verwijderd en opnieuw geinstalleerd, maar zonder resultaat. Ik zie geen tijden meer staan bij de spelers hoelang geleden iemand een zet heeft gespeeld.

Op mijn Ipod heb ik connection error en op mijn Iphone 3G protocol error. Je kan geen random spelers aanvragen,omdat je waarschijnlijk te veel resignt of te veel random spelers uitnodigd? Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een wachtwoord heb ingevoerd.

Wordfeud update

Die draaide oorspronkelijk met Android 3. Wat nu? Windows 10X: besturingssysteem voor opvouwbare apparaten uitgelegd.

Rvds zegt:. Hoe kan ik in wordfeud mijn ww veranderen. Letters van mijn wordfeud op mijn tablet blijven sommige  vaststaan. Ik zit met het zelfde probleem. Wat te doen. Lees hier veel mensen die hetzelfde probleem hebben maar nergens kan ik een oplossing vinden!!. Yvonne zegt:.

Vrageninfo

Claudia Donzelmann zegt:. Hoe los ik dit op? Ik speels de gratis Wordfeud versie maar kan er ineens niet meer in.

Bij mij vanmorgen ook, ineens van het scherm! Dan kunnen we allebei maximaal 2 letters neerleggen en geen grotere woorden, wordfeud werkt niet na update.

Ik heb wordfeud op mijn iPhone en iPad en ik heb een betaalde versie maar sinds gisteren kan ik op mijn iPad niet meer spelen heb toen het stefan vd berg hoorn gegooid en opnieuw genstalleerd maar nu kan ik daar niet meer inloggen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org