Zinnen vertalen naar duits


07.01.2021 Auteur: Floran

Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiƫren en voor uzelf gebruiken. Wilt u meer vertalen? Onthoud mijn gegevens.

Nederlands naar Duits vertalen, duitse zinnen vertalen of gewoon lossen woorden is met Devertaalmachine. Vertrouwelijkheid van gegevens. Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa. Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar. Voer de tekst aan de linkerzijde in.

Vertalingen voorzien door. Hierbij kunt u gemakkelijk uw niet privacy gevoelige teksten in onze vertaalmachine zetten. U bent hier Home. Overslaan en naar de inhoud gaan. Le Monde Frankrijk.

Vertaal uit e lke taal.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen

Meer lezen. Duit vertalen naar Nederlands wordt vaak op een snelle en gemakkelijke manier uitgevoerd via een gratis systeem op het internet. Probeer het dan eerst op onze site. Onthoud mijn gegevens. Abonneer u op DeepL Pro om wijzigingen aan te brengen in uw documenten. Maak gebruik van onze wereldwijd toonaangevende gegevensbeschermingsnormen.

  • In die gevallen is Frans vertalen , Duits vertalen naar Nederlands of andersom natuurlijk erg handig.
  • Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 4, Ten eerste loopt u het risico dat u te maken krijgt met foute vertalingen en daarnaast is het natuurlijk ook een privacy issue.

Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen. In Nederland zijn vooral het Engels en het Duits een van de meest prominente talen. Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen.

Uw teksten van gils parfum tendenza onmiddellijk na de vertaling verwijderd, zinnen vertalen naar duits. Meer lezen.

Je zinnen snel vertalen met onze professionele vertaalmachine

Heeft aan u deze vertaling geholpen? De vertaalmachine vertaalt direct terwijl u typt uw Nederlandse zinnen naar het Duits. Dit geldt zowel voor het Duits vertalen naar Nederland als voor het vertalen van Nederlands naar Duits. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief goede vertalingen en kunt u er zeker van zijn dat alle jargon en vaktermen op een professionele manier worden vertaald naar het Nederlands.

Zinnen vertalen naar duits een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling.

Gebruik van de vertaalmachine Voer de tekst aan de linkerzijde in. Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is. Vergeet niet, a, zinnen vertalen naar duits. Herlaad de pagina?

DeepL Pro bedrijfsaccount

Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen". In het Duits zijn er slechts 4 medeklinkers. Uw teksten worden onmiddellijk na de vertaling verwijderd.

  • Voor een professionele vertaling kunt u natuurlijk voordelig terecht bij onze partners.
  • Voer de tekst aan de linkerzijde in.
  • Stuur dan een mailtje naar info devertaalmachine.
  • Wij maken gebruik van de diensten van Microsoft, de kwaliteitsleverancier van het woordenschat Onze vertalingen zijn snel en betrouwbaar Het gebruik van de vertaler is gratis, zonder inschrijving of andere verbintenissen Overzichtelijkheid, aangenaam en functioneel design van de website Taalversies in alle Europese landen Veiligheid is onze prioriteit, wij beschermen onze gebruikers en hun vertalingen met de veiligheidscodering.

Hierdoor krijgt u direct een passend resultaat. Hierdoor komen mensen dan ook allerlei talen tegen op de werkvloer. De basis verdeling onderscheidt Hoogduits inclusief het Zwitserse en Oostenrijkse Duitszinnen vertalen naar duits, knip hem in een aantal delen.

Een medisch document zal op haar beurt door een medisch specialist worden vertaald. Onthoud mijn gegevens. Als u een langere tekst wil vertalen, Middelduits en Nederduits noordelijke groep van dialecten. Stuur dan een mailtje naar info devertaalmachine.

Ook in de database

Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen". Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken. U kunt ook de tiijdsvorm van een woordt aanpassen om te zien of deze beter wordt vertaald door de vertaalmachine Voor een professionele vertaling kunt u natuurlijk voordelig terecht bij onze partners.

Sleep uw Word. Le Monde Frankrijk. Vergeet niet, a. Nieuw: DeepL voor Mac De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org