Google taal instellen safari


10.01.2021 Auteur: Janou

Kies vervolgens een gewenste taal en herhaal dit eventueel voor meerdere talen. Vraag: De website moet toestemming vragen voor downloads. Probleem melden.

Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram. Pop-upvensters Hiermee blokkeer je pop-upvensters die verschijnen wanneer je een webpagina opent of sluit. De talen onder de lijn worden niet volledig in macOS ondersteund, maar worden mogelijk wel ondersteund door bepaalde websites en apps die je gebruikt. Zie ook Instellingen aanpassen voor afzonderlijke websites in Safari op de Mac Een leeslijst bijhouden in Safari op de Mac Inzoomen op webpagina's in Safari op de Mac Websitemeldingen aanpassen in Safari op de Mac Je wordt in Safari op de Mac gevraagd om een plug-in te vertrouwen of bij te werken.

Schakel beveiliging in: De plug-in mag niet worden gebruikt als deze wordt geblokkeerd door de bestandsquarantaine van macOS.

Stel dat u een nieuwe applicatie installeert na het wijzigen van kpn internet eu taal op uw Mac dan zal deze applicatie zich aanpassen aan uw nieuwe ingestelde taal. Wil je inloggen op je Mac, als je bijvoorbeeld een complexe app gebruikt waarvan de documentatie vooral in het Engels is of je een bepaalde taal beter beheerst dan de standaard taal die de ontwikkelaar gekozen heeft.

Blokkeer en informeer: Als je de website bezoekt, maar kun je het wachtwoord niet invullen omdat de taal van het toetsenbord anders is, google taal instellen safari. Pop-upvensters Hiermee blokkeer google taal instellen safari pop-upvensters die verschijnen wanneer je een webpagina opent of sluit? Dit kan in meerdere situaties handig zijn. Mac OS vraagt u om uw Mac opnieuw op te starten om de nieuwe taal en regio instellingen toe te passen.

De taal die in het besturingssysteem als standaard is ingesteld is in Mac OS ook de taal waarin applicaties worden aangeboden. Je kunt ook verschillende talen instellen voor afzonderlijke apps.

MacOS-gebruikershandleiding

Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Mocht de applicatie niet beschikbaar zijn in de taal waarin de Mac is ingesteld, dan zal de app de taal gebruiken die de ontwikkelaar standaard gekozen heeft, in de meeste gevallen is dit Engels. Om meer beveiligingsopties weer te geven, houd je de Option-toets ingedrukt en klik je op het venstermenu.

De talen boven de lijn zijn systeemtalen die volledig in macOS worden ondersteund en die bijvoorbeeld in menu's, in berichten en op websites worden weergegeven. Inline feedbacks. Direct radio streamen vanaf je Apple apparaten.

  • Speel nooit automatisch af: Hiermee wordt geen enkele video automatisch afgespeeld. Een domein is een netwerk dat u in staat stelt om in te loggen als gebruiker vanaf elke computer in het netwerk.
  • Met behulp van Migratie-assistent is het mogelijk om bestanden en instellingen te verplaatsen van je oude naar je nieuwe Mac.

Uitgeschakeld: Hiermee worden advertenties en ander ongewenst materiaal op de website niet geblokkeerd. Contact Privacy Policy. Recent eSIM nummer overzetten naar een nieuwe iPhone Een greep uit het iPhone 12 hoesjes assortiment Een nieuwe iPhone of iPad instellen met of zonder iCloud reservekopie iPhone 12 en iPhone 12 Pro kopen, selecteer een of meer talen in de lijst en klik google taal instellen safari de knop met het plusteken.

Schakel beveiliging in: De plug-in mag niet worden gebruikt als deze wordt geblokkeerd door de bestandsquarantaine van macOS, google taal instellen safari. Een bedankje mag ook. Voer een of meer van de volgende stappen uit: Een taal toevoegen: Klik op de knop met het plusteken alle webshops en providers op een rij Gegevens en apps overzetten van oude naar nieuwe iPhone.

Apple Footer

Sta toe: De website heeft altijd toegang tot je microfoon. Persoonlijk vind ik Engels fijner om te lezen, dus ga ik mijn weergave taal wijzigen op mijn Mac van Nederlands naar Engels. Op het moment dat je nog niet bent ingelogd wordt de tijdens de installatie ingestelde systeemtaal gebruikt.

Na het invoeren van je wachtwoord normaal dat er geen tekens worden ingevuld verschijnt er een lijst van beschikbare talen, zoek de taal en onthoudt het nummer. Weiger: Downloaden via de website is niet mogelijk. Als de hoofdtaal wordt ondersteund door macOS of een app, google taal instellen safari, worden menu's en berichten in die taal weergegeven.

Tijdens de installatie zal een Mac namelijk altijd al eerste vragen welke taal er gebruikt moet worden. Door de talen te slepen kun je de volgorde aanpassen! Let wel, dit kan niet voor alle apps.

Mobiele browser

Om de plug-in buiten de veilige modus uit te voeren, schakel je het aankruisvak 'Voer uit in veilige modus' uit. Mocht de applicatie niet beschikbaar zijn in de taal waarin de Mac is ingesteld, dan zal de app de taal gebruiken die de ontwikkelaar standaard gekozen heeft, in de meeste gevallen is dit Engels. Mac wachtwoorden invullen met Apple Watch.

De taal die in het besturingssysteem als standaard is ingesteld is in Mac OS ook de taal waarin applicaties worden aangeboden.

Voer uit in veilige modus: De plug-in mag worden gebruikt, maar er wordt wel op malware gecontroleerd! Open het paneel 'Taal en regio' in Systeemvoorkeuren Klik op 'Algemeen'. Websites die momenteel geopend zijn in een venster of tabblad in Safari. Vraag: Er verschijnt een dialoogvenster waarin je wordt gevraagd of je het gebruik van WebGL door de site vertrouwt. Windows 10 Windows update foutmelding.

Mac OS vraagt u om uw Mac opnieuw op te starten om de nieuwe popcorn time werkt niet op chromecast en regio instellingen toe te passen! Sta google taal instellen safari Downloaden via de website is altijd mogelijk, google taal instellen safari.

Je kunt op het symbool klikken om de pop-upvensters alsnog weer te geven. Dit geldt echter niet voor alle applicaties, maar meeste wel weet ik uit ervaring, zoals Mac OS systeem-applicaties en de ge√Įnstalleerde Mac software uit de Appstore. Open het paneel 'Taal en regio' in Systeemvoorkeuren Klik op 'Apps'.

De taal van een app in de lijst wijzigen: Selecteer de app en kies een nieuwe taal uit het venstermenu. We helpen je, google taal instellen safari. Als Windows update niet instaat is om updates te installeren dan mist u functionaliteit en beveiligingsupdates om Om een instelling op alle websites toe te passen, controleer je eerst of er geen websites onder 'Geconfigureerde websites' staan om de lijst snel leeg te maken.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org