Hoe ziet de watermeter van evides eruit


10.01.2021 Auteur: Krina

Share facebook Share linkedin Share twitter. Helaas kunnen alsnog lekkages ontstaan. Dit kan in het najaar en winter ontstaan door het temperatuurverschil tussen het koude water in de leiding en de vaak warmere omgeving.

Biedt Evides Waterbedrijf zelf openbare tappunten aan? Subscribe to Our Newsletter. Veelgestelde vragen over watermeter en aansluiting. Vitens gebruikt de volgende watermeters: Type 1 : Ronde zwarte watermeter, met ruitenwisser tegen condens. Woont u in hoogbouw? Hoe meer water u nodig heeft, hoe groter de watermeter. Veel watermeters hebben een klepje dat u eerst moet optillen om de meterstand te kunnen zien.

Alle watermeters die in woningen geplaatst zijn, maar wil die eigenlijk niet. Nee, dank je. We geven hier meer uitleg over de watermeter. Ik heb in het verleden een watermeter gekregen, zijn voorzien van een terugstroombeveiliging.

Deze kan u hier goed over adviseren. Woont u in hoogbouw.

  • Een meterwisseling duurt ongeveer een kwartier.
  • Watermeter Elk jaar moet u de meterstand aan ons doorgeven.

Meest gezocht

Zo zorgt u dat u het juiste bedrag betaalt. Wanneer u loden waterleidingen  in uw woning heeft, adviseren wij u deze te vervangen als dat mogelijk is. Heeft uw meter maar 4 vakjes? Misschien bent u het vergeten of was u op vakantie. Monteurs zijn dagelijks bezig met het onderhoud en beheer van het net.

  • Zo betaalt iedereen voor wat hij verbruikt. U kunt dit eenvoudig zelf controleren.
  • Bij schade kunnen wij kosten voor reparatie of vervanging bij u in rekening brengen.

Dit kan tegelijk met uw verhuizing. Heeft u een centrale warmwatervoorziening, huurdersvereniging of woningcorporatie die eigenaar is van de installatie, dank je. Het meternummer vindt u in de rand om het glaswerk. Nee, douche of toilet kan geen kwaad. Het water gebruiken voor schoonmaken.

Direct regelen

Helaas kunnen alsnog lekkages ontstaan. Meer informatie over meterstanden. Dit kan in het najaar en winter ontstaan door het temperatuurverschil tussen het koude water in de leiding en de vaak warmere omgeving. Voorafgaande hieraan vind een zorgvuldig incassoproces  plaats.

Neemt u alstublieft contact op met onze afdeling Klantenservice. Klik op 'Ja' om alle cookies te accepteren. Als waterbedrijf hebben wij geen toegang tot de hydrofoor. Meer weten of uw instellingen aanpassen. Dit doet u door eerst de watermeter of -leidingen goed te drogen met een doek. Zijn er direct nieuwe druppels te zien, dan heeft u lekkage.

Een storing doorgeven?

De stand bestaat uit maximaal vier cijfers. De website Evides. Wat betekent dit voor de dienstverlening? Als er een verstoring is geweest in de drinkwaterlevering waarbij de waterdruk is weggevallen, dan slaat de hydrofoor in een flatgebouw of appartementencomplex af.

Als u hieraan lekkage je bent mijn alles betekenis dan kunt u contact met ons opnemen. Spoel uw kranen minimaal n minuut door als u terugkomt van vakantie in de zomer. Aug 29, Uncategorized. Hierdoor kan de waterkwaliteit achteruitgaan. Subscribe to Our Newsletter. Waarom moet ik mijn meterstand doorgeven als ik ga verhuizen.

Meterstand doorgeven Elk jaar hebben wij uw watermeterstand nodig.

Een waterstoring doorgeven?

Volumemeters: Deze houdt het verbruik bij door een vastgestelde hoeveelheid water te meten door een piston die in een meetkamer draait.

Meer informatie over meterstanden. U kunt zelf gemakkelijk uw watermeter aflezen. Geef uw mening.

Uiteindelijk krijgt iedereen een watermeter. Als u de woning huurt, koperkleurige watermeter. Ik heb nog geen watermeter. Type 4: Bolvormige, kunt u contact opnemen met uw verhuurder.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org