Nhow rotterdam rem koolhaas suite


12.01.2021 Auteur: Myra

Marc Belgiƫ. Hotelwebsite bezoeken. Toeslagen worden niet automatisch meegerekend in het totaalbedrag en dienen tijdens het verblijf apart betaald te worden.

Direct boeken. Laagste prijzen voor je verblijf. Hotelketen: nhow. De restitutie van het ontbijt is tot op heden niet teruggestort. Het uitzicht vanuit de Suite by Rem Koolhaas was fenomenaal. Turks 6. We hope to welcome you back in the future, and hopefully you will be able to enjoy the new sauna and fitness.

Reserveren is niet mogelijk. Feijenoord Hotels. Gemiddeld Beoordelingen 2. Het bed lag heerlijk en ook de douche was prima. Met vriendelijke groet, L. Stel Mohinder een vraag over nhow Rotterdam.

Bij sommige kamers zit de wc apart en bij andere bad kamers is er een open toilet of inderdaad met een glazen wand tussen het douche gedeelte en het toilet. Uitnodiging voor beoordeling niet gevonden.
  • Log in OF.
  • Activeer de locatieservices op uw apparaat of voer een locatie in.

Treft veiligheidsmaatregelen. Gratis WiFi. Registreer je accommodatie. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Tijdens mijn boeking had ik een verzoek ingediend, vanwege het bijzondere karakter van ons bezoek. De nhow Romantic room upgrade is zeker een aanrader en wij zijn meer dan opgetogen, dat u ook ervan heeft genoten.

Spaans Uw borg wordt volledig terugbetaald via creditcard, na controle op eventuele schade aan de nhow rotterdam rem koolhaas suite Bedankt voor alles. Vervolgens werden we verzocht om 10 min te wachten. Welk kamertype kan ik bij nhow Rotterdam boeken. Jammer, want aan het eten en drinken lag het niet. Ontbijt zeer uitgebreid en modern met lekkere avocado gerechten. Fijne kussens.

Beschikbaarheid

Nadeel was dat water van de douche verder de natte cel inloopt, waardoor het ook bij de WC nat wordt. Meteen de receptie gebeld, zaterdagavond, ze zouden het regelen. Faciliteiten 8,5.

Beste Raoulr89, Hartelijk dank voor het delen van uw beoordeling? Groepen Bij een boeking van meer dan 9 kamers kunnen bijzondere voorwaarden en extra toeslagen van toepassing zijn. Stel Mohinder een vraag over nhow Rotterdam. Het geweldige uitzicht is ons grootste pluspunt. Turks 6.

Slapen in een futuristisch lifestyle hotel in Rotterdam

Beoordelingen 2. Die missen ze nu, en hoort bij een hotel van deze klasse en omvang. Dus ik wilde, zoals u mensen onder de 18 accepteert om een kamer te boeken? Beste Chris-LindaV, Dank u wel voor deze fantastische review! Om veiligheidsredenen dient u uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Bekijk ov studentenkaart kapot vragen Over nhow Rotterdam Verwelkomt Booking. Een televisie en thee- en koffiefaciliteiten zijn aanwezig.

Hi IvarKramer, nhow rotterdam rem koolhaas suite, was in het begin even vogelen. Kinderen en bedden. De lift werkt alleen met je hotelpas, Bedankt voor deze geweldige review. Ik kwam hierdoor pas om 1. Nhow Premium Kamer met Uitzicht op de Zonsopgang 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden.

Origineel omdat

Metrohalte Wilhelminaplein is op 5 minuten loop afstand van het hotel. Instituten Erasmus Universiteit. Redenen om bij ons te boeken.

Vul je pincode in. Met vriendelijke groet, L. Schrijf een beoordeling.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org