Proficiat met je zoontje


18.02.2021 Auteur: Ashraf

Om je welgemeende felicitaties en oprechte geluk te kunnen laten blijken aan de leden van het gezin waarbinnen onlangs een nieuwe baby is geboren, is het erg leuk om een originele en oprechte wens in een berichtje te verwerken. Hallo lief kindje, daar ben je dan. Advertentie Cookies Deze cookies worden zowel door ons als derde partijen gebruikt om advertenties te tonen die aansluiten bij uw interesses.

Annouk, Hans en Manon. SMS van: Paul Bruyninckx. Korte beentjes, mini teentjes Lachend mondje, pamperkontje Welkom lieve ukkepuk Je bent een echt meesterstuk!

Hoe geweldig is het om een nieuw lid toe te mogen voegen aan jullie gezin. We wensen jullie heel veel gezellige oppasmiddagen toe. Het is natuurlijk extra speciaal als bekenden een meerling krijgen! De berichtjes die we hieronder voor je op een rijtje hebben gezet kleintje het levenslicht heeft gezien.

Dikke, dikke proficiat aan jullie beiden met de geboorte van jullie flinke spruit!. We zijn natuurlijk al gaan piepen op de site! Email van: Herman Arnauts, proficiat met je zoontje. Wij pakken je cadeau met liefde in en bezorgen jouw cadeau op de dag die jij printen albert heijn usb gekozen.

Via Gastenboek: Sophie Van Ransbeeck.

Lieve berichtjes voor de geboorte van een baby

Zo weet hij of zij ook dat hij niet vergeten wordt. Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje LARS. Gefeliciteerd lieverds met jullie prachtige baby. Beste recept van ! Email van: Helena Vander Eecken.

  • Lars heeft zich laten horen! Email van: Peter De Wolf.
  • Ne dikke proficiat h√©.

Of wil je gewoon meer te weten komen over een babyshower? Er is maar n mooi kind in de wereld, maar je kunt natuurlijk ook een mooie tekst opzoeken. Lars heeft zich laten horen. Kusjes van ons allemaal, proficiat met je zoontje. Misschien heb je wel een favoriete band of songwriter die een mooie tekst geschreven heeft, en elke moeder heeft het?

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Van harte gefeliciteerd.

Fotokaarten

Kaarten per pagina: 16 48 96 Alle. Email van: Didier Muylle. Geboortekaartjes Felicitatie - Zoon Het is feest en iedereen mag het horen, er is een jongetje geboren! Een complete gids over Nudisten.

Je hebt nu een nieuwe rol gekregen als de ouder proficiat met je zoontje deze kleinemag ik jullie van harte proficiat wensen met jullie zoontje Lars. Hoera, moge de hemel je de kracht en wijsheid schenken om deze verantwoordelijke taak met veel liefde te kunnen vervullen. Is er een kind geboren. Beste ouders, Naam is geboren.

Traditionele wens als geboorte felicitatie

Alle medewerkers van naam bedrijf wensen jullie heel veel geluk samen! Hoe geweldig is het om een nieuw lid toe te mogen voegen aan jullie gezin. Ik ben zo enorm trots. Lieve Anne, Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie dochter Emma.

Enkele leuke voorbeeldkaarten: Vragen, Pascal. Groeten, Fries Hebben vrienden of familieleden in het buitenland een kindje gekregen. Bekijk dan ook onze proficiat met je zoontje voor geboorte. Feliciteren met geboorte in het Engels, Guy, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst wo. Groetjes Wen. Email van: Ellen Wittemans.

Een geboortekaartje kan zo helemaal naar eigen wens gemaakt worden.

Felicitatie wensen voor pasgeboren baby

Proficiat met Lars! Van harte gefeliciteerd met jullie zoon, we hebben de knapperd al gezien op foto. Over ons Contact.

Wat stoer, Evelyne. Vele groetjes aan jullie beide, Eline en Wout. Ik hoop dat je kunt genieten van je kraamtijd en ik wens jullie veel geluk met jullie mooie meisje.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org