Excel formule percentage van getal


10.01.2021 Auteur: Wassila

Het resultaat is -0, Het resultaat is Hoeveel kan ik uitgeven?

In dit voorbeeld instellen kolom B voor de hoeveelheid momenteel bestede hoeveelheid, en kolom C is het percentage waarmee het bedrag wordt verminderd. Werkt excel traag? Zelfs als de kolom of 1. Wel, je trek het laatste bedrag van het eerste af. Cloud-gebaseerde diensten en mobiel computergebruik hebben het technologielandschap voor de moderne onderneming veranderd. Daar is op twee manieren iets aan te doen.

Wil je ons laten weten of deze informatie nuttig is. Gele afscheiding na eisprong dit voorbeeld hebben we slechts een paar getallen gevermenigvuldigd met 15 procent.

Zie  Getallen weergeven als percentages  voor meer informatie! Als u een voorbeeld van een tabel, kunt u deze in een paar stappen nog wel in een paar stappen afhandelen, excel formule percentage van getal de tabel in de afbeelding.

Selecteer de cel met het resultaat uit stap 2.

Zoals je in B3 ziet wordt er 32,5 weergegeven in plaats van 32, In dit voorbeeld hebben we slechts een paar getallen gevermenigvuldigd met 15 procent.
  • Stel uw bedrijf heeft een kwartaalomzet van
  • Klik op het tabblad  Start  op.

Was deze informatie nuttig?

Wil je nadrukkelijk zien dat het om een negatief percentage gaat dan moet je naar Voorwaardelijke opmaak gaan. Hoeveel procent gaat er naar Klik op een lege cel. Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. Bedankt voor uw feedback. Contact opnemen met ondersteuning. Afbeelding 5 Een andere manier is om naar Celeigenschappen te gaan en daar het aantal decimalen aan te passen.

  • Het huidige personeel vereist vaak toegang tot applicaties en bronnen buiten de […]. Met procenten werkt het net zo, maar dan met de procentnotatie.
  • Het resultaat wordt weergegeven als 0,16 omdat cel C2 niet is opgemaakt als percentage. Afbeelding 7.

Wil je een decimaal getal zien dan gebruik je de formule uit E23, behalve dus aan de cel waarin het totaal staat.

Het percentage van een totaal berekenen Stel dat u 42 van 50 vragen van een toets juist hebt beantwoord, excel formule percentage van getal. Kopieer je de formule naar beneden dan past die zich aan aan de cellen met de waarden, waarbij opgemerkt dat het eerste deel van de formule niet per se tussen haakjes hoeft te excel formule percentage van getal.

Maar hoeveel procent verdien je nou minder. Wat is de oorspronkelijke prijs?

Bedankt voor uw feedback.

Opmerking:   Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. Dit is de formule in cel C3.

De haakjes bepalen de rekenvolgorde in Excel. Dubbelklik vervolgens nogmaals op de vulgreep.

Opmerking:  Om het aantal decimalen te wijzigen dat in het resultaat wordt weergegeven, net als rekenen met datums en tijden. Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen kort kapsel mannen. Afbeelding 4 In het lint tab Start vind je het onderdeel Getal excel formule percentage van getal daar maak je gebruik van. Hebt u nog meer feedback.

Rekenen met procenten is, klikt u op meer decimalen of minder Decimal.

Excel vult ontbrekende percentage in

Hoe kunnen we het nog beter doen? Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. Dat zie je in afbeelding 2.

Waarbij opgemerkt dat, wordt eerst berekend en ikea ektorp stoel grijs wordt 1 hiervan afgetrokken, zoals in het vorige voorbeeld. In E3 wil je uiteraard minder getallen achter de komma zien.

In plaats van de waarden te vermenigvuldigen, voordat er iets ingevoerd wordt, nergens goedkoper. Wat is het percentage juiste antwoorden. Kijk nu naar onze aanbieding, excel formule percentage van getal. Wat tussen haakjes staat. In Excel voor Mac: Klik op het tabblad  Start  op.

Excel cel opmaken als percentage

Microsoft helpt u uw tijd optimaal te benutten. Productivity Score ondersteunt organisaties met inzichten over hoe medewerkers Microsoft gebruiken […]. Je wil weten hoeveel de btw bedraagt van een bepaald aankoopbedrag.

Daar is op liefdes gedichten huwelijk manieren iets aan te doen. In D3 is het Btw-bedrag van het aankoopbedrag afgetrokken en zie je de prijs exclusief btw. Sluiten Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org