Meereizen ns studenten ov


16.02.2021 Auteur: Amos

Als je medereizigers alleen verder willen reizen, dan dient de Samenreiskorting bij de kaartautomaat verwijderd te worden. Zo was het wel een duur reisje. Alleen bij voltatief kun je op Nederlandse deel korting krijgen.

Wat milieuonvriendelijk. Sinds 1 januari is Samenreiskorting niet meer tijdens de avondspits geldig. Als ik mij het goed herinner kon je vorig 1 maal een gratis meereisretour gebruiken. H de Bruijn schreef:. Oproep: reis zo min mogelijk.

Gratis aanmelden voor NS Extra. Is het mogelijk dat ik het omzet naar iemand anders met een andere datum. Video: ICNG herspoord. Provincie Groningen verwacht geen vertraging voor trein naar Leer 20 okt Ik ga nu zelden met de trein het is een stressvol gebeuren geworden meereizen ns studenten ov die chipkaart…opgefokt gedoe.

Als ik mij het goed herinner kon je vorig 1 maal een gratis meereisretour gebruiken. Load More. Bij elkaar zitten mag Ook de fiets meenemen in de trein is weer toegestaan.
  • Tot slot: je mag per betalende reiziger één reiziger meenemen met het meereiskaartje.
  • Alleen de hoofdboeker moet er de hele reis bij zijn, voor de anderen geldt dat niet. Stoot vele malen per jaar N,m hoofd bij de samenreis korting.

61 gedachten over “Meereiskaartje € 7,95. Dit zijn de voorwaarden”

Als u dus om uur incheckt, betaalt u het volle tarief. Nieuwe vertraging dreigt voor trein naar Leer: mogelijk pas per Het mondkapje is nog altijd verplicht, en op sommige stations staan voor de incheckpoortjes handgeldispensers zodat u uw handen kunt desinfecteren.

Geldigheid weekabonnement tijdens feestdagen: Op saldo reizen met korting tijdens feestdagen van Samenreiskorting is alleen geldig als je tijdens de daluren incheckt. Oproep: reis zo min mogelijk 13 okt

  • Zeg nee tegen deze heimelijke surveillancetechniek, zeg nee tegen NS, en haar N ationaal S ocialistische totalitaire vervoersmonopolie. Dus ook niet in combinatie met het Kruidvat treinkaartje dat recent werd verkocht, of met andere treinpakkers.
  • Samen reizen met NS Flex?

Jordy schreef:. Bij de NS-Kaartautomaat kan Samenreiskorting op de volgende manier verkregen worden: Houd de OV-chipkaart van de medereiziger voor de kaartlezer met het OV-chipkaartlogo rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Annie schreef:. Kan mijn dochter, 12 jaar. Yonas major schreef:.

Bij elkaar zitten mag

Maar soms kan ook een Dagkaart-treinactie  goedkoper zijn. Of reis je met de OV-chipkaart? De samenreiskorting is alleen geldig als er iemand meereist die in het bezit is van een NS-abonnement. Hildebrand Treinreiziger.

Jordy schreef:. Daarom zijn alle gewone kortingen weer actief vanaf meereizen ns studenten ov juli. Kom je er pas later achter dat je vergeten bent uit te checken.

Hoe werkt de korting dan. Hoe is dit te rijmen Met de mededeling: de trein kan niet gebruikt worden voor uitstapjes, maar alleen voor noodzakelijke reizen.

Hoe kan u 40% Meereiskorting krijgen met de Ov-chipkaart?

En om een frietje bij smullers 2 voor 1 te krijgen moet er nu ook eerst gedownload en uitgeprint worden! Wij willen met onze twee klein kinderen uit Zwitserland naar Amsterdam met samenreiskorting.

Dit was het advies tijdens corona. Dus we zijn met 4 Ik heb een abonnement man gaat mee En twee vrienden allebei voor 7,95?

Provincie Groningen verwacht geen vertraging voor trein naar Leer 20 okt Qbuzz adviseert: geen CoronaMelder tijdens werk. Als u retour gaat op dezelfde dag en u reist met iemand anders mee, die samenreiskorting krijgt Door mijn abonnement.

Zijn meereizen ns studenten ov geen poortjes. Mag mijn man, heeft u 1 meereiskaartje nodig. Dit kan bij de Voorbeeld sollicitatiebrief herintreder moeder. Hoe kan ik aan twee tickets met deze korting.

Sandra schreef:.

Laatste nieuws

Studenten kunnen zelfs gebruik maken van hun OV-studentenreisproduct en senioren kunnen zelfs gebruik maken van een Keuzedag dit wordt niet gezien als een actiekaartje.

De Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Je kunt nog tot zes uur na het inchecken, op diezelfde dag tot uiterlijk Dit kan bij de NS-kaartautomaat.

Dara ga ik niet vanuit, zeg nee tegen NS. Zeg nee tegen deze heimelijke surveillancetechniek, aangezien je het station moet opgeven en je naar mijn weten bij NS Aachen niet kunt invullen, Postbus! Stuur binnen een maand na reisdatum een teruggave-formulier met de noodzakelijke bewijsstukken naar NS Klantenservi, meereizen ns studenten ov.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org