Vis hangt bovenin aquarium


06.01.2021 Auteur: Cecile

Afgezien van de kosten zijn de gemiddelde aquariumvissen te klein om inwendig onderzocht te worden waardoor de toegevoegde waarde beperkt blijft. Bak van 60x30x30 is veeeeel te klein voor drie maanvissen! Dit kan ook door een zwemblaas probleem komen.

Voor grotere vissen zoals discusvissen is dit geen optie aangezien aquarium kweekbakje te klein zijn. Mat Rutten: Hallo, kan een groene waas en wat bealging veroorzaakt worden door te veel voedingsmiddelen in de vorm van balletjes in … Groene waas en wat draadalg. Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies. Negatie drijfvermogen afdalen Op het moment dat de vis omlaag zwemt zullen de gassen in de zwemblaas, door de toenemende omgevingsdruk, in volume afnemen.

Maar kan ook toeval zijn natuurlijk.

Maar kan ook toeval zijn natuurlijk. Er zit te weinig zuurstof in het water. Zorgen dat je oppervlaktewater goed beweegt. Ben vandaag alleen pas rond een uur of 7 thuis, geef dan een reactie onder het betreffende artikel.

Installeer de app.

Lid geworden 23 mei Berichten 9 Leeftijd

Weet jij het antwoord?

Cryofiel 27 januari Bronze in this category. Desty Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Amersfoort De sponsjes niet vervangen en ook niet uitspoelen. Hoe gaat het nu met hem? De JBL Pro scan software kan binnen één minuut een groot aantal basis waterwaarden analyseren en de mogelijke oorzaak en oplossingen worden netjes vermeld.

Ik ben nu overgestapt op gelvoer van Repashy. Bekijk bijlage Bekijk bijlage Bekijk bijlage Ook kan de huid aan de wateroppervlakte uitdrogen.

Voor de rest kun je weinig hoe blokkeer je iemand op whatsapp iphone. Dus die avond weer wat water ververst en meteen nieuwe plantjes gekocht en in aquarium geplaatst.

Na een week hebben ze de anemoon geadopteerd en sindsdien onafscheidelijk. Als het na een week geen verbeteringen optreden normale zwem- en eetpatroon dan kan euthanasie een diervriendelijke oplossing zijn. Dit is vis hangt bovenin aquarium verhelpen door 'n zuurstofpomp je maar beter is om meer planten zoals de vallisneria in je aquarium te doen.

Groeten Marjolijn.

Negatie drijfvermogen (afdalen)

Beide zijn al zeker 10 jaar oud. Bloedsomloop-vissen-versie-c Vissen hebben een enkelvoudige bloedsomloop en dit wil zeggen dat het bloed slechts één circuit kent. En door 2 de oppervlakte van het water in beweging te brengen. Door: Yane Mail Berichten: 1.

Lid geworden 28 oktober Berichten Locatie NB. WillyBogard ZeewaterForum lid. Meestal in dezelfde bovenhoek en geen interesse in anemoon oid!

En allemaal kroos weggeschept en een boel planten eruit gerukt. Chat 2. Dat heb ik ze nog niet gegeven.

Positie drijfvermogen (opstijgen)

Sinds twee dagen hangt mijn gup steeds bovenin en nu zie ik de maanvissen ook geregeld aan de oppervlakte plakken. Hallo, Bij mijn vader in de vijver zitten karpers, eentje er van staat verticaal in de vijver.

Sitemap RSS feed.

Beste Bonduel tuinerwtjes. Alleen de juwelfilter is wat weinig qua filtering voor je sluiers. Hoi, Mijn vis heeft hetzelfde probleem maar is er ook een manier waarop ik de vis kan laten uitrusten. Leonardo 1 meter Senior Forumlid. Actieve onderwerpen Eigen berichten, vis hangt bovenin aquarium. Lid geworden 28 oktober Berichten Locatie NB. Ennazus Well-known member.

Installeer de app. Bedankt voor de tip! Aquariumplanten van A-Z Boek over tropische zoetwater aquariumplanten.

Mars Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Vld Je hoeft geen luchtbubbels te krijgen, je wateroppervlak in beweging brengen dmv de stroming is voldoende Ik zou zeker eens wat spelen met de stand van je uitstroom en kijken wat het effect daarvan is. Japanse puzzel online printen aquarium discussieplein voor aquarianen met tropischevissen Onderwerp: Help, vis hangt bovenin aquarium.

Nieuwe plantjes toevoegen ook even een paar dagen in een emmer met wat zout zetten regelmatig verversen om te voorkomen dat er onuitgenodigde gespuis en eventueel gebruikt gif van kweker in het aquarium terecht komt.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org