Nieuwe telefoon whatsapp


15.12.2020 Auteur: Christoffel

En zeg nou eerlijk: een beeld zegt meer dan duizend woorden, toch? Of heb je een oudere back-up die je wil herstellen?

Kies hiervoor en met een beetje geduld heb je binnen no-time al je oude WhatsApp chatgesprekken weer terug. Start je nieuwe iPhone, doorloop de opstartinstellingen en log in dezelfde Apple ID als op je oude iPhone. Je kunt de app direct gebruiken en alle gesprekken staan na een tijdje op je nieuwe iPhone.

Zo doe je dat:. Het is ook mogelijk om je WhatsApp back-up naar je Google-account te uploaden. Sony Xperia 10 II. Sluit nu je Android smartphone aan op je pc en kopieer de bestanden in je "extract" map naar de rootfolder op je Android telefoon.

U motivatiebrief voorbeeld opleiding universiteit JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Kies Akkoord en doorgaan. Om de WhatsApp gespreksgeschiedenis van je nieuwe telefoon whatsapp die vervangen wordt over te zetten naar een nieuwe iPhone, ga je naar de "instellingen".

Zorg dat je simkaart met hetzelfde telefoonnummer in je nieuwe smartphone zit. Meer informatie.

Life 24 september Het voordeel is wel dat je dan al je gegevens meeneemt naar je nieuwe toestel.

WhatsApp gesprekken overzetten iPhone/iOS

Kies "OK". Met onderstaande stappen gaat het echter zeker lukken. Voor En zeg nou eerlijk: een beeld zegt meer dan duizend woorden, toch? Dat bestand kun je uit een back-up halen en op de Android telefoon zetten en weer inlezen. Voer de volgende stappen uit om een back up via Google Drive te maken.

Het is tegenwoordig steeds makkelijker om over te stappen naar een nieuwe smartphone.

Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren. Kies Chat back-up. Met al je oude gesprekken dus. Wat is Coolblue Telefoonhulp. Here we gooo. Klaar is Nieuwe telefoon whatsapp.

Whatsapp overzetten van Android naar Android

Het overzetten van je chatgeschiedenis van WhatsApp naar een nieuwe iPhone werkt ongeveer hetzelfde. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je WhatsApp back-up te maken en over te zetten naar een nieuw toestel. Maak een reservekopie van je WhatsApp met je oude iPhone. Dan wil je vást een aantal belangrijke gegevens meenemen van je oude telefoon, zoals je gesprekken op WhatsApp.

Back-up maken WhatsApp back up in 4 stappen Coolblue Telefoonhulp. Met een paar handelingen zet je zo je oude toestel over op je nieuwe beste vriend. Gebruikte je een microSD-kaartje in je oude telefoon! App October 5, Wil je deze WhatsApp back-up overzetten naar je nieuwe smartphone, nieuwe telefoon whatsapp.

Nieuwste producten

WhatsApp is een van de meest gedownloadde apps van dit moment en kan nu ook gebruikt worden om mee te bellen. Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Als iCloud is ingeschakeld, wordt de reservekopie automatisch opgeslagen.

Whatsapp overzetten Android: Google Drive back-up Wij raden je het aan via deze manier te rotterdam hull prijs, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten nieuwe telefoon whatsapp je oude naar je nieuwe telefoon.

Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, omdat deze manier een stuk gemakkelijker is dan via een SD-kaartje. De app kopieert deze automatisch. Zorg dat je simkaart met hetzelfde telefoonnummer in je nieuwe smartphone zit. Zorg ervoor dat je nieuwe Android staat ingelogd hetzelfde Googleaccount als je oude Android! Tik op 'Instellingen' en hierna op 'Chats' en 'Chat back-up', nieuwe telefoon whatsapp.

Maak een reservekopie van je WhatsApp met je oude Andoid. Het is ook mogelijk om je WhatsApp back-up naar je Google-account te uploaden.

Stap 1: ga naar instellingen

Verander op je eigen computer de naam van het gekopieerde bestand msgstore-yyyy-mm-dd. Recente blogbericht Welke telefoon past bij mij? Klaar, je WhatsApp berichten zijn overgezet naar je nieuwe Android Whatsapp overzetten van Android naar iPhone Omdat dit een stuk lastiger is dan enkele stappen, laten we jou graag via onderstaande video zien hoe jij jouw WhatsApp berichten kunt overzetten van Android naar iPhone.

Dan kun je ook kiezen voor een lokale back-up.

Zo neem je al je WhatsApp gesprekken mee naar je nieuwe telefoon. Stap 3: stel WhatsApp in op je nieuwe toestel, nieuwe telefoon whatsapp. Die gegevens neem je graag mee als je overstapt naar een nieuw toestel?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org