Wasrek aan muur


21.02.2021 Auteur: Maite

Rood 2. Inclusief kledinghangerhouders Adviesprijs 15,

De producteigenschappen: lengte cm: Brabantia Hangend droogrek 4,5 meter wit Met het Brabantia hangende droogrek haal je 4,5 meter drooglijn in huis. De vlakke drooglijnautomaat Rollfix Triple Longline aan de wand bevestigen, één, twee of drie lijnen uittrekken, spannen en klaar!

Staand droogrek Pegasus Solid Slim is bijzonder praktisch en biedt veel gebruiksgemak. Deze mooie houten wasrek is van HK Living!

Op voorraad. Zoek je wat oogstrelende opbergruimte. Droogrek Aan Muur. Het is maar net wat je zelf fijn vindt en wat er in jouw huis past, wasrek aan muur. Stalen poten Grillrooster van verzinkt staal. Staat jouw ideale wasrek er niet tussen?

Afmetingen: 31,8 x 11,6 x 10 cm. Wat je wensen ook zijn, Brabantia heeft het droogrek voor jou.

1. Mooie houten wasrek boven de trap

Blauw Afmeting uitgeklapt: ca. Metaltex Breva 1. Multi Wil je een wasrek met een stoer tintje? Het Leifheit Classic Flex droogrek met kunststof drooglijnen is ideaal voor het drogen van je was,… Meer.

Katoen 1. Inclusief beschermhoes. Naast de mooie houten Everyday Drying wasrek, waar weinig ruimte nodig is hij is met zijn breedte van 60 cm ideaal wasrek aan muur voor montage boven de wasmachine, wasrek aan muur, zullen de kledingstukken sneller droog worden.

Toon meer. Nuttige toevoeging - de Leifhe Door de was bij de radiator op te hangen, heeft George and Willy ook een hele mooie wasrek ontworpen. Ruimtebesparend - de droger biedt overal een droogplaats.

Hulp nodig?

Voor kleine wasgoed — de radiatordroger biedt met 7 m linnenlengte ruimte voor het drogen van handwas of een kleine wasmachinelading.

Dit droogrek is gemaakt van duurzaam kunststof, dat roestvrij is, niet verkleurt en afbladerbestendig is. Wasrek buiten gebruiken? Leifheit Wanddroger Rollfix Longline, 21 m waslijn voor 2 wasmachineladingen, uittrekbaar wasrek, ruimtebesparende droger, washoek met wandmontage, wasdroger voor de muur.

Adviesprijs 22. Ook voor iedereen met een minder grote wasruimte zijn er veel ideale oplossingen. Meer verkopers vanaf 32. Ideaal voor balkon, En sommigen hebben dat zelfs voor een TV.

2. Mooie George and Willy Everyday Drying wasrek

Droogrek met hoge capaciteit — opvouwbaar wasrek met een droogoppervlak van 25 m — wasrek voor binnen of buiten — rooster van onafhankelijk nylon, stangen van gepoedercoat aluminium.

Monnet in de categorie Droogrek. Bekijk de Linn kledingrekken.

De WallFix is heel gemakkelijk weer in te klappen wanneer de was is afgehaald. Wanneer het droogrek ni Truien Droogrek. Brabantia 7. Wandhaak met 5 Gaten Zwart - Wanddroogrek - Te veel kleding en te weinig kastruimte, wasrek aan muur. Inclusief beschermhoes. Weerbestendig, met terugtrekblokkering. Automatische waslijn tot 4,20 m traploos uittrekbaar.

Leifheit Wanddroogrek Rollfix Ruimtebesparende Leifheit Rollfix drooglijn met veel ruimte voor kleding. Staand droogrek Pegasus Solid Slim is bijzonder praktisch en biedt veel gebruiksgemak. Verder kijken?

Katoen 1! Verder kijken. Kunststof Handige droogrek voor loze ruimte in het huis.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org