Best chinese restaurant in amsterdam chinatown


28.12.2020 Auteur: Rania

Tuindorp Oostzaan. Hong Kong.

Overal zaten gekke tegels en van die charmante tl-lampen. Fried rice. Klopt, terwijl het een uitgebreide wereld is. De Weteringschans. Weesperbuurt en Plantage. Oud Oost.

De Nam Kee op de Zeedijk is meer een heerlijke vreetschuur zoals die bedoeld is, waar je gewoon snel en lekker kunt eten. Dim sum. Dit neemt natuurlijk niet weg dat je ook gewoon je vragen kan stellen aan het vriendelijke personeel. Je hebt te ver uitgezoomd om je locatiespelden te kunnen zien. Die neem je natuurlijk allemaal mee naar huis voor de lunch de volgende dag, best chinese restaurant in amsterdam chinatown.

Pekingeend met mandarijnsaus. San Francisco Sandwich Company.
  • Available Tonight.
  • Science Park. Een duizendjarig ei?

Je proeft hier dan ook echt de smaak van het verre Oosten. Accepteert creditcard. Overtoomse Veld. China Town. Oud Oost. Wat zou je hier bestellen? Daarnaast hebben ze ook een Japanse kaart met erg lekkere sushi.

  • Club Sandwich. Indische Buurt.
  • Laten we sowieso wat klassiekers zoals Sieuw Mai varkensvlees en garnalen en Ha Kauw gestoomde pakketjes van garnalen in rijstmelkdeeg bestellen. Online Bookings.

Nam Kee. Grote groepen. Reserve Order online. Van Lennepbuurt. Amstel III en Bullewijk.

Naast de smaken doet ook het interieur en de uitstraling, geheel met tempel en authentieke bekleding, je wanen in China. Amsterdam North. Zakelijke bijeenkomsten.

Oud Zuid. Noordelijke IJ-oevers. View map. Amsterdam Nieuw-West. Zeeburg Island. Van Galenbuurt.

Pad Thai Zeedijk. Family style. Slotervaart Noord.

  • Wafels en crêpes.
  • Dit zijn de 20 beste Chinese restaurants in Amsterdam 1.
  • Dim sum.
  • Het zit ook nog eens in de Korte Leidsedwarsstraat, waar vrijwel alleen maar verschrikkelijke tenten zitten waar je troep kunt eten voor vijf euro.

Find a restaurant. Station-Zuid WTC. Order online. Noordelijke IJ-oevers. Een mooi kiekje maken voor op Insta gaat hem hier niet worden. Vooral de Pekingeend is zeker aan te raden. Sloten en Riekerpolder.

Dine With a Local Chef. Chow mein. Tai Yu is als vele Chinese restaurants een echt familiebedrijf vader Lin staat al ruim 20 jaar in de keuken. Wat bestellen we?

Dim Sum Court. De Omval. Je hebt te ver uitgezoomd om je locatiespelden te kunnen zien.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org