Gazelle orange pure innergy problemen


18.02.2021 Auteur: Joop

Omdat mijn fiets nog geen 1ste servicebeurt heeft gehad ben ik hier maar eerst eens naar een fietsenmaker gegaan om een afspraak te maken voor deze beurt. De dealer was fantastisch heeft ons overal goed mee geholpen en veel geduld gehad met ons.

En tegenwoordig ga ik op de fiets kamperen met twee tassen aan de voorvork. E-bike met traploze versnelling gekocht. Re: gazelle orange innergy fietsen Ongelezen bericht door slashd » 05 sep ik heb een Orange Innergy uit , doet het prima maar gaat niet harder dan 22,5 als ik heel hard trap compenseer ik het terugvallen van de ondersteuning wel en haal ik de 25 maar ook niet echt lang.

Ik koop nooit weer een gazelle. Alles werd ontkend door gazelle.

Wat een kleinerende toestand, en is echt dikke rommel. Ook ik kreeg de melding D1. Qua design heel mooie fiets, om te janken. Geantwoord op om Gebruiker status. Deze fiets is echt speed pedelec onwaardig, die Solexen.

Alles werd ontkend door gazelle. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw antwoord

In ieder geval kom ik er zeker volgende week op terug. Of het een goedkope oplossing is wil ik in het midden laten. Hallo, Ik heb een Gazelle Innergy Orange met voorwielmotor. Een agent zie ik nog niet zo snel op jou fiets klimmen.

Sterker nog gazelle heeft een keer een update uitgebracht die alleen maar problemen gaf met sommig fietsen.

  • Dure Gazelle met middenmotor gekocht orange , accu is spontaan 1 maand na garantie kapot, zonder dat aangegeven kan worden wat er aan de hand is.
  • Nu de klap op de vuurpijl, gisteren rij ik naar het station en wind op kop.

Zelfs een zwaardere accu gekregen. Dit is ontstaan toen ik de accu weer op wilde laden? Op 11 juni schreef Brainbox :, gazelle orange pure innergy problemen. Allereerst, magneten op het grote tandwiel om de rotatiesensor te benvloeden leken niks uit te halen. Zo'n voorwiel-motor is ook wel het instappertje natuurlijk.

341 • Slecht

Gevolg foutmelding weg. Ongelezen bericht door casie60 » 23 jul De 22km in turbo die je kunt halen is echt ondermaatse prestatie voor de batterij.

Hoe dan ook is de motorregeling dus een beetje lomp. Op 11 juni schreef Brainbox :. Gezien de discussie op dit forum weet ik het niet meer. Bijna net zo duur als een motor. Precies dat: het schoonmaken van de contacten met electrisch geleidende contactspray, gazelle orange pure innergy problemen.

Ik moet ze nooit meer Geantwoord op om U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Hoofdnavigatie

Is jullie probleem al opgelost? Pas nog op een nieuwe fiets van mijn broer gereden. De dealers zijn geïnformeerd en hebben een handleiding gekregen waarin staat hoe het slotje moet worden bijgevijld, zodat de accu past.

  • Kon je op wachten, na 10 km weer hetzelfde euvel.
  • Als mijn moter dan kapot is, koop ik een nieuwe fiets.
  • Vind deze reactie leuk.
  • EricP mét CE.

Alle nuttige tips zijn welkom. Succes Geantwoord op om. Hiervoor had hij een Batavus en was nooit wat mee. Kent u iemand die het antwoord hierop weet. Gazelle komt hier niet van in Bosch ook niet. Zoiets van: je hebt geen geld om een Tesla te kopen? De 22km in turbo die je kunt halen is echt ondermaatse prestatie voor de batterij. Kwaliteit is van de gazelle orange pure innergy problemen pure innergy bedroevend.

Droogvegen fixed het meestal wel, anders is het wachten.

Kan het mis hebben. Vreemd verhaal, maak gewoon een passende accu zou je denken. Als laatste heb ik de kabel naar de rotatiesensor gemeten, helaas geen foto, maar zijn drie draden.

En die 25 km blijkt dan toch helemaal niet zo veel. Maakt dat uit?. En da's een Tesla zeker niet?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org