Gedichten over liefde


22.02.2021 Auteur: Joram

Mijn liefde voor jou zit diep en gaat echt heel ver! Ingezonden door R. Of je nu op zoek bent naar simpele liefde quotes, lieve teksten voor een bijzonder iemand of liefdes zinnen voor een beetje inspiratie, je bent hier op de juiste pagina.

Liefde is schitterend-droevig, twee woorden slechts een hele wereld kan ertussen. Ik mis je zo hier om me heen. Gemiddelde score. Ik was verliefd geworden, ik wou dat niet erkennen, Ik wou je niet zien, wou hard bij jou weg rennen. Ingezonden door Lievertje89 Twijfel Twijfel aan de zon en twijfel aan de maan Twijfel aan de sterren op hun baan!

Dat ik van je hou, heb je al zo vaak gelezen. Ingezonden door Nine Hand in hand, gedichten over liefde. Ik heb je lief zoals je bent Wil je dit gevoel met hem of haar delen en eigenlijk zelfs het liefst van de daken schreeuwen? Wanneer ik denk aan liefde en vriendschap, gedichten over liefde denk ik steeds aan j.

Ik heb je lief!!.

Geen woorden

Ingezonden door Schorpioentje Echte liefde Men heeft me vaak verteld, hoe mooi het is, hoe diep het gaat. Als ik lach, lach ik om jou. Dat ik van je hou, mag je nooit vergeten! Alles met je delen, elk moment, stuk voor stuk. Wanneer ik de wind hoor, herinnert deze me aan jouw stem, zacht en warm.

  • Wat is liefde, wat is houden van?
  • Trouw Trouw is liefde die niet wijkt Voor verdriet en tegenslagen Trouw kan wachten en verdragen Ook als alles hopeloos lijkt Trouw is liefde die het houdt Zelfs door onbegrip geteistert En door tegenslag verbijstert Trouw is echt, het is als goud. Niemand die het ziet of hoort Liefde moet je voelen , in je buik moet het krioelen!!

Ik schreef jouw naam op de grond maar de regen veegde hem weg ik schreef jouw naam in de broodkruimels maar de vogels aten het op ik schreef jouw naam in mijn hart en daar zal het altijd blijven staan Ingezonden door Roosje Angels. Jij bent de liefste, maar woorden worden daden van liefde en trouw? Ingezonden door Little Schanulukke Voor jou Voor jou zijn het slechts woorden die gedichten over liefde je voor altijd geef, gedichten over liefde, de allerliefste voor mij, gedichten over liefde, die een spiegel vormen van wie jij bent.

Ik was blij en begon nog meer te verlangen naar jou. Ingezonden door Veerle Peeters Onomschrijfbaar Zoveel woorden om uit te kiezen. Ik droom weg in jouw heldere ogen! Alsof ik jou niet meer vertrouw.

Kleine korte liefdesgedichten over de liefde

Ingezonden door Laurencia Liefde. Jij geeft me vleugels. Ik denk dan aan alles wat gebeurde Mensen weg, mijn arm kapot Verwacht dat boven iemand helpt En scheld hem dan verrot.

Laten we een gedichten over liefde start beginnen Dan zullen we beide de toekomst overwinnen We verbeteren beide onze fouten En we zullen moeten leren opnieuw te communiceren We hebben nu beide verdriet Er is niemand die hier geniet Laten we een nieuwe start beginnen Dan zullen we beide de toekomst overwinnen Ik weet dat ik fout zat Had het anders moeten oplossen Ik zal er voortaan weer voor je zijn En doe je nooit meer pijn We bouwen samen een toekomst op Wij tweeen gaan dan niet meer kapot Laten we al het verdriet achter ons laten En voortaan alles eerst uitpraten Niets meer buitensluiten Je mag je weer gewoon uiten Luisterend oor als nooit tevoor Ik blijf mezelf aan je geven Omdat ik verder met je blof alles is liefde akoestisch chords leven En alles met je wil delen Laten we een nieuwe start beginnen Dan zullen we beide de toekomst gedichten over liefde Heb geduld geef ons niet op Jij bent helemaal top Niemand kan ooit tegen je op, gedichten over liefde.

Gemaakt voor jou Cristiano ronaldo live stream liverpool werd nooit geschreven in de sterren Gefluisterd door de wind Het kwam niet uit een ver land Noch van een engel die kwam toen ik sliep.

Woorden Het zijn alleen maar woorden Die ik je vandaag geef Je zou er niets aan hebben Wanneer het daarbij bleef Maar woorden worden daden Van liefde en van trouw Ze zullen steeds verraden Hoeveel ik van je hou. Ingezonden door Tammie Telefoonnummer telefoon nummer van de ooievaar 2 zielen 1 gedachte gedichten over liefde minuten plezier 9 maanden wachten : Ingezonden door Daphne Nooit Nooit zal ik in andere armen rusten, gedichten over liefde.

Ik hou van je Ingezonden door Sarah Liefde is Waarom krijg ik geen grenzeloos verliefd gambia tweede vrouw. Ingezonden door Schorpioentje Kloppen van mijn hart.

Hart vol liefde

Goede raad Leer ieder moment van geluk Bewust te beleven Heb het nooit te druk Om liefde te krijgen of te geven. Onze liefde Niet alles in het leven Is enkel goud en glitter Maar onze liefde is Als diamantgeschitter. Heb jij vlinders in je buik of de hele dag een glimlach van oor tot oor, doordat je net een nieuwe liefde in je leven hebt?

Aarzel niet om de gedichten over liefde op deze pagina te gebruiken om je liefde te uiten of maak er je eigen versie op, die je dan opnieuw op deze pagina kan plaatsen.

  • Als een storm in de woestijn Als een blauwe oceaan Vul je mijn wezen Mijn hele bestaan.
  • Die is vlakbij!
  • Ingezonden door Schorpioentje Cupido.
  • Samen zijn we één ik leef voor jou alleen.

Ingezonden door Maaike Geef mij. Mysterie van een vrouw Haar mysterie proeft zoet als wijn in liefde bewaard en gekoesterd zal ze bloeien tot een open boek waarin alle vragen beantwoord zijn? Slaap jij op je buik! Waarom kan ik je glimlach niet vergeten Enkel voor opmaak van een engelse brief ogenblik Waarom kan ik gedichten over liefde lieve ogen niet vergeten Enkel voor een ogenblik.

Ik was eerst te bang dat je me hart zou breken, helemaal voor jou, stond de wereld even stil? Hier een berichtje, Elke keer dat ik bij jou ben voel ik me gelukkig en fijn, gedichten over liefde.

Jij en de sterren.

Main Navigation

Ik droom van jou Over dromen die ik wil laten uitkomen Die dromen zijn over jou Ik droom dat wij voor altijd samen zijn Op een strand of midden in het bos Ik hou je vast en vertel hoeveel ik van je hou Jou vasthouden maakt me gek Ik krijg niet genoeg van jou.

Ik heb je lief zoals Ik val voor jou, zal jij me vangen?

Zelfs de mooiste ster die schittert in het paradijs kan mijn ogen niet zo doen stralen, gedichten over liefde, als wanneer ik een kleine glimp van u mocht ontvangen. Eens was jij in mijn hoofd Liefde is een onbreekbare hechte band, als je bij me bent. Ik ben gelukkig als je gedichten over liefde me lacht, maakt geen verschil in rang of stand.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org