Whatsapp geschiedenis terughalen icloud


22.02.2021 Auteur: Bradley

Verstuur Terug naar overzicht. De media en berichten in de reservekopie in iCloud zijn niet beschermd met end-to-end versleuteling van WhatsApp.

Ze worden echter automatisch opnieuw gedownload uit hun respectievelijke winkels wanneer u uw iPhone herstelt van een iCloud-back-up.

Meld je aan Heb je al een account? Om GSMinfo. We raden u aan uw gegevens als PDF te extraheren, omdat het het gemakkelijkst is om deze indeling op verschillende apparaten te delen en te lezen. Klik eroverheen.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over weggegooide WhatsApp berichten terughalen, WhatsApp in het algemeen of een andere smartphonegerelateerde kwestie. Alles ouder, ziet u het 5 euro itunes kaart kopen bovenaan. Wanneer iTunes de telefoon herkent, inclusief iPad en iPod Touch.

Gebruikmaken van het slimme iOS deelmenu. Bij het besturingssysteem van Apple hoor je eigenlijk zelf al zo verstandig te zijn om regelmatig een back-up te maken van je gespreksgeschiedenis, whatsapp geschiedenis terughalen icloud.

Social Media.

Klaar om het te testen met je iPhone?

Als u liever afzonderlijke chats wilt extraheren, kunt u dit doen met behulp van het Preview van iPhone Backup Extractor.

Selecteer de iPhone-back-up die uw gegevens bevat. Een app die dit kan is iMazing. Herstel verwijderde WhatsApp Chat van iTunes back-up 1.

Ik heb op twee Iphones WhatsApp gesprekken van het zelfde account en hetzelfde telefoonnummer. Je hebt het later nodig.

Aidan Fitzpatrick Over de auteur Over onze ethiek en feitencontrole. Gebouwd met in Londen. Het handige aan Whatsapp op Android is dat het programma elke nacht een lokale back-up maakt van je gespreksgegevens. Stap 3. Hi Anil, whatsapp geschiedenis terughalen icloud, thanks for commenting.

Je moet dan eerst dat nieuwe ding helemaal gaan updaten. Dit betekent in feite dat je de WhatsApp-app kunt gebruiken om te communiceren met iedereen die deze app heeft geïnstalleerd, ongeacht welk mobielmodel ze gebruiken.

Hiermee worden alle chats verwijderd waarvan geen back-up is gemaakt in WhatsApp.

Moeilijkheidsgraad : eenvoudig Stappen : maximaal 3 Benodigde tijd : 5 minuten. Dank zij uw procedure kreeg ik al mijn gegevens whatsapp geschiedenis terughalen icloud op de nieuwe iPhone. Hoi Laura,  hoe is dit uiteindelijk gelukt. Zojuist de app gedownload, kennissen en meer. Je zou nu een aangepaste iPhone-back-up moeten hebben met de WhatsApp-berichten en chats uit een ander back-upbestand.

Via reservekopie

Alles ouder, inclusief iPad en iPod Touch. Moeilijkheidsgraad : eenvoudig Stappen : maximaal 3 Benodigde tijd : 5 minuten Met meer dan 1,5 miljard gebruikers en meer dan 65 miljoen berichten die dagelijks via de app worden verzonden, is WhatsApp een van de populairste berichten-apps wereldwijd.

Zorg ervoor dat er een recente back-up bestaat voor WhatsApp. Maak een account aan Inloggen T-Mobile Klant en nummer of.

Automatische reservekopie maken Je kunt ook automatische reservekopien instellen door te tikken op Autom. Dan bestaat er nog een kans dat de berichten deels terug te vinden zijn. Heel soms wordt je Whatsapp-geschiedenis niet automatisch overgezet whatsapp geschiedenis terughalen icloud meestal wel. Relevante bronnen: Je chatgeschiedenis herstellen Kan geen iCloud-reservekopie maken of herstellen. Selecteer vervolgens het bestand ChatStorage. Open de individuele chat of groepschat die je wilt bewaren.

Ik heb een vraag over het maken van een reservekopie chats van mijn IPhone SE. Gerelateerde artikelen Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, die verdwijnt als dit aanstaat. Klopt, whatsapp geschiedenis terughalen icloud, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon.

Via iTunes

Een back-up herstellen met Finder. Volg de stappen op het scherm om daarna je iPhone te herstarten. Welkom Nog geen account?

Klik met een secundaire klik op 'WhatsApp' en kies voor 'Restore app'. Ik zal je een geweldige tool laten zien om je te helpen WhatsApp-berichten online te herstellen in deze post. Ik was overgestapt van een 4s naar 5, kees is klaar dacht ik.

U hebt dan drie herstelmodi om te kiezen:, whatsapp geschiedenis terughalen icloud.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org