Ns meereizen met studenten ov


11.01.2021 Auteur: Heidi

Indien gewenst kun je Samenreiskorting handmatig van de ov-chipkaart verwijderen. De regering en de verschillende openbaarvervoerbedrijven roepen reizigers wel op zo veel mogelijk buiten de spits te reizen. Samenreiskorting wordt 35 minuten na het uitchecken automatisch uitgezet.

Op elke site staan de maatregelen duidelijk aangegeven. Samenreiskorting is alleen geldig als je tijdens de daluren incheckt. De medereizigers dienen in het bezit te zijn van een OV-chipkaart met minimaal 10 euro saldo. De meest gestelde vragen. In je vrij reizen periode: niet in- en uitchecken. Zorg in elk geval dat je met je groep nooit meer betaalt dan 55 euro.

Maar als u bijvoorbeeld om uur inchecht, kunt u met korting reizen totdat u moet uitchecken! Houd je OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat.

Voor Thalys en Eurostar is Samenreiskorting niet geldig. Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders. Dit kan bij de NS-kaartautomaat.

Sommige coronamaatregelen zijn nog steeds van kracht.
  • Voor Thalys en Eurostar is Samenreiskorting niet geldig. Qbuzz adviseert: geen CoronaMelder tijdens werk.
  • Vaarwel dienstverlening, vaarwel klant is koning. Alleen bij voltatief kun je op Nederlandse deel korting krijgen.

Laatste nieuws

Je moet per vervoerder in- en uitchecken. Sprinter Apeldoorn — Enschede blijft bij NS. NB Met een weekendkaart reis je van dinsdag tot en met vrijdag voor 9. Koop een internationaal ticket voor het buitenlandse deel van je reis Buiten je vrij reizen periode: niet in- en uitchecken. Dat kan op de volgende manier:. Oproep: reis zo min mogelijk.

Je reisgenoot reist met zijn of haar NS-abonnement, Keuzedag of Studentenreisproduct, maar hoeft verder niets te doen.

  • Nieuwe vertraging dreigt voor trein naar Leer: mogelijk pas per 19 okt Eenmaal per jaar kan je een treinkaartje declareren via de regeling 'Geld terug bij vergeten abonnement.
  • Dus ook als je overstapt op bus, tram of metro. De vierde reiziger hoeft die reis dus helemaal niet te maken.

Maak alleen noodzakelijke reizen met het openbaar vervoer en zoveel mogelijk buiten de spits. Ook dan check je in- n uit. Als u even voor 16 uur incheckt kunt u bij NS gebruik maken van samenreiskorting. In minder openbaar vervoer: frequente lijnen mooie meisjesnamen engels vaak 22 okt Fanny schreef:. Geef mij mijn anonimiteit terug.

Boek uw treinticket

Wat kan ik het beste doen? Voor reizen op saldo gelden voorwaarden Algemene voorwaarden reizen op saldo PDF, kB Op zoek naar algemene informatie over het Studentenreisproduct? U kunt bij deze vervoerder wel weer mee als u met de rolstoel reist, en wordt door de chauffeur geholpen de bus in te komen. Je moet per vervoerder in- en uitchecken.

Maar als u bijvoorbeeld om uur inchecht, kunt u met korting reizen totdat u moet uitchecken. Hiervoor heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Tijdens corona heeft NS de samenreiskorting en de groepskorting stopgezet. U kunt niet mee in een Qliner. Geef mij mijn anonimiteit terug.

Onze topbestemmingen

Toch is in- én uitchecken nodig; dan heb je altijd een geldig vervoerbewijs. ICNG ontspoord in Duitsland 16 okt Reis je met een e-ticket? Meer weten over reizen met korting. Samenreiskorting en groepskorting Tijdens corona heeft NS de samenreiskorting en de groepskorting stopgezet.

  • Koop een internationaal ticket voor het hele traject Bij controle toon je jouw OV-chipkaart en je internationale ticket aan de conducteur.
  • Het Studentenreisproduct staat op een OV-chipkaart.
  • Je moet altijd in- en uitchecken, ook als je vrij reist.
  • Lees meer over samenreizen met NS Flex.

Alleen bij voltatief kun je op Nederlandse deel korting krijgen. Stoot vele malen per jaar N,m hoofd bij de samenreis korting. Dat werkt alleen als de heen- en terugreis op dezelfde dag plaats vind.

Concreet betekent offline luisteren spotify iphone dat je niet met korting kunt inchecken tussen en uur en ns meereizen met studenten ov en uur. Met de rolstoel in de bus Sommige coronamaatregelen zijn nog steeds van kracht? Op welke tijdstippen kan ik de Samenreiskorting gebruiken. Mijn vrouw en ik hebben een OV-chipkaart.

Bij elkaar zitten mag

Hoe kan ik aan twee tickets met deze korting. Reis je samen heen én terug? Vanaf 1 juli mogen we ook weer in bus en trein voor leuke activiteiten zoals een dagje uit.

Er is geen klassewissel nodig indien u kiest voor een andere klasse waarin uw medereiziger standaard reist. Je reisgenoot reist met zijn of haar NS-abonneme. Als u even voor 16 uur incheckt kunt u bij NS gebruik maken van samenreiskorting.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org