Intex mini frame zwembad 122x122 cm opzetzwembad


27.12.2020 Auteur: Arno

Dit mini-zwembad NP van Intex is het ideale eerste zwembad voor je kleintjes! Intex opblaasbaar zwembad 4-zits

Zie volgende pagina. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Echt een aanrader voor als je weinig ruimte hebt en toch verkoeling wilt. Met zijn 'Super-Tough' liner en zijn hoge kwaliteit, ongelooflijk sterk metalen frame, gecombineerd met het mooie uiterlijk en de eenvoudige manier van opzetten garandeert het vele jaren zwemplezier voor u en uw gezin.

Verkoop door JeKa Trading. Het is zelfs 'catproof'.

Goede kwaliteit juiste omvang makkelijk op te zetten makkelijk schoon te maken. Perfect buiten zwembadje. Het is stevig en best ruim. Bekijk volledige omschrijving. Eenvoudige montage - het zwembad is snel en eenvoudig opgebouwd voor de perfecte verfrissing in de tuin. Super-Tough zijwanden zijn 3 maal zo sterk.

  • Het Intex Prism Frame is een stevig en stabiel zwembad.
  • Heb dit zwembadje voor mijn hond gekocht.

Productspecificaties

Standaard meegeleverd Handleiding. Voordelig alternatief voor zwembad met stalen wanden. Het zwembadje is snel en eenvoudig op te zetten en klaar om in slechts 10 minuten te worden gevuld. Opblaasbaar zwembad met bankje Snel neer te zetten en op te ruimen. Prima product.

Het is gemaakt van een sterk metalen frame, hier door kan het zwembad bij normaal gebruik jaren mee. Afhankelijk van de grootte van de kinderen, biedt dit zwembad ruimte voor 2 middelgrote kinderen. Voordelig alternatief voor zwembad met stalen wanden. Het is stevig en best ruim, intex mini frame zwembad 122x122 cm opzetzwembad. Intex Mini Frame x cm Blauw. Reviews Reviews! Het postnl tarieven brievenbuspost buitenland frame is aan de buitenkant behandeld met een poedercoating om mogelijke roest te voorkomen.

Een kleurrijk zwembad voor uw kinderen

Heel mooi om vanuit je luie stoel op uit te kijken : Ook is het materiaal erg stevig, waardoor we totaal niet bang zijn voor lekkage. Perfect voor mijn New foundland dog verfrissing tussendoor.

Goede kwaliteit juiste omvang makkelijk op te zetten mooie vormgeving. Het zwembad kan snel en eenvoudig worden opgezet.

Bekijk alle specificaties. En het zwembad is ijzersterk. Intex Frame Pool xx65cm. Dit mini-zwembad NP van Intex is het ideale eerste zwembad voor je kleintjes. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. Met zijn 'Super-Tough' liner en zijn hoge kwaliteit, ongelooflijk sterk metalen frame, gecombineerd met het mooie uiterlijk en de eenvoudige manier van opzetten garandeert het vele jaren zwemplezier voor u en uw gezin. Daarnaast is het ook makkelijk te onderhoud Prima product. Bekijk dit product.

Het Intex Prism Frame is een stevig en stabiel zwembad. Kies je kleur. Eenvoudige montage - het zwembad is snel en eenvoudig opgebouwd voor de perfecte verfrissing in de tuin. Intex Frame Pool xx65cm. Met zijn 'Super-Tough' liner en zijn hoge kwaliteit, ongelooflijk sterk metalen frame. Een klassiek zwembad van Intex is dit Metal Frame zwembad. Super-Tough zijwanden zijn 3 maal zo sterk.

Dit mini-zwembad NP van Intex is het ideale eerste zwembad voor je kleintjes.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Het is ook gemakkelijk te onderhouden en op te Groot familiezwembad met de afmetingen: x 72 x Het robuuste stalen frame garandeert een stabiele constructie

Eenvoudige waterafvoer - met het gentegreerde afvoerventiel kan het zwembad van het frame eenvoudig worden geleegd! Geschreven bij Intex Mini frame pool xx30cm groen!

Personage: Geen personage.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org