Livenl account herstellen


29.09.2020 Auteur: Didi

Notities:   U hebt geen smartphone nodig om een beveiligingscode te ontvangen. Volg de stappen één voor één op en krijg razendsnel weer toegang tot het account. Privacy Reviver.

Als u er nog geen hebt, selecteert u een nieuwe maken met Outlook. Het herstelformulier invullen. Microsoft account herstellen Gemiddelde leestijd: 13 minuten Home » Nieuws » Microsoft account herstellen. Selecteer op het scherm We moeten uw identiteit verifiëren de beveiligingsgegevens e-mailadres of telefoonnummer waar je wilt dat we je code naartoe sturen. Een online account voor de Belastingdienst, online accounts voor de social media kanalen en overige online accounts voor allerlei soorten online diensten; het is tegenwoordig noodzaak geworden.

Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Tijdens het werken met de computer komen er al snel veel verschillende bestanden op de computer.

Hier is het Engelstalige artikel ter referentie? U kunt de blokkering van uw account als volgt opheffen. Sorteer de code in het vak onder het tekstveld van het e-mailadres in het veld "Voer de tekens in die u ziet" onder aan de pagina! Antwoorden op Xbox-vragen: over je gamertag zijn niet hoofdlettergevoelig. Neem voor hulp heat protection spray kruidvat op met familie en livenl account herstellen met wie u correspondeert!

Opmerking Je moet het e-mailadres van je Microsoft-account hebben om je wachtwoord opnieuw te kunnen instellen. Om van deze diensten gebruik te kunnen maken, livenl account herstellen, dien je een Microsoft account aan te maken.

Disk Reviver.
  • Voor Xbox Live moeten twee soorten beveiligingsgegevens voor je account aanwezig zijn, waarvan minstens één een telefoonnummer of e-mailadres is.
  • Was dit artikel nuttig? Als we je wachtwoord niet opnieuw kunnen instellen 3.

U bent uw wachtwoord vergeten

U kunt elk actief e-mailaccount gebruiken, zelfs een account van een vriend of familielid. Dit artikel is Gebruik je een andere voornaam dan op het moment dat je je account hebt ingesteld? Chile - Español. Volg de stappen om uw gebruikersnaam te vinden.

In de eerste methode kunt u, als u zich kunt aanmelden bij uw gehackte account, het wachtwoord ervoor wijzigen en voorkomen dat een hacker toegang heeft tot uw account.

  • Neem contact op met het telefoonnummer van de klantenservice van Windows Live Mail. Zijn er andere wachtwoorden die je voorheen hebt gebruikt?
  • Stap 3: maak een nieuw wachtwoord 5. Typ de gevraagde informatie om te verifiëren dat dit echt uw e-mailadres of telefoonnummer is.

Bij het proces op Xbox maak je gebruik van een browser op livenl account herstellen console, livenl account herstellen. Geen resultaten. Accounts die langer dan een jaar niet zijn gebruikt worden verwijderd! Hoe kan ik dit account Onbekend verwijderen S uit mijn Grounp of gebruikersnamen!

Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. We sturen de resultaten van uw herstelaanvraag naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven.

Welkom bij Reviversoft Answers ReviverSoft Answers is een plek om elke vraag die u heeft over uw computer en het hebben beantwoord door de deskundige gemeenschap vragen. Stap 1: verifieer je identiteit 3. We adviseren je één telefoonnummer en één e-mailadres als contactgegevens te gebruiken voor de beste beveiligingsopties voor je account.

Het alternatieve e-mailadres en het telefoonnummer die je hebt opgegeven als beveiligingsgegevens, staan op het scherm We moeten uw identiteit verifiren. Vul het Hotmail-adres waarvan je het wachtwoord bent vergeten in in het bovenste tekstveld.

Vul zoveel mogelijk informatie in, zelfs als u niet zeker bent van de antwoorden, livenl account herstellen. We livenl account herstellen een code naar dat e-mailadres om er zeker van te zijn dat u onze antwoorden kunt krijgen?

Voor nadere details over het beheer van de beveiligingsgegevens van je account raadpleeg je: Beveiligingsgegevens toevoegen aan je Microsoft-account Beveiligingsgegevens van je Microsoft-account verwijderen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blokkering van uw account opheffen

Maroc - Français. Suomi - Suomi. Was dit artikel nuttig?

Slovenija - Slovenina. Uw Google-account of Gmail herstellen Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, of als u geen verificatiecodes kunt ontvangen, kijken we nader naar dit account. Hartelijk dank voor uw geduld. Ook kan het mogelijk zijn om een Microsoft account van een overleden familielid te herstellen, livenl account herstellen.

Als je de optie "Ik heb geen van deze gegevens" hebt geselecteerd moet livenl account herstellen een vragenlijst invullen om te bewijzen dat jij de eigenaar van het account bent. Mxico - Espaol. Voordat we bespreken hoe je dit account kunt herstellen, maar je kunt ook de gegevens opschrijven en in jouw kluis bewaren.

Je kunt gebruik maken van een online Password Manager.

Waarom zou je een Microsoft account herstellen

Het mag duidelijk zijn dat een account twee belangrijke aspecten bevat: jouw gebruikersnaam e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord. We werken niet samen met services die beweren account- of wachtwoordsupport te bieden.

Tip : Als u een account via uw werk, school of een andere groep gebruikt, werken deze stappen misschien niet.

Geen nood aan de man. U kunt geen verificatiecode ontvangen. Ja Nee. Als we je wachtwoord niet opnieuw kunnen instellen 3.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org