Mini grill van raymound heer


27.09.2020 Auteur: Nathasja

Lees ook onze privacyverklaring. We bestellen hier wel eens eten. Kip Schotel.

Broodje döner kebab. Grote schotel Kip shoarma van de mini grill Kip shoarma met paprika, ui en champignons.

Vaak is het vieze troep in dergelijke zaken maar hier niet. Eten was snel klaar! Ik heb geen printer thuis, maar volgens de Social Deal zou dit geen probleem zijn, want ik kon gewoon de qr-code scannen.

Kleine schotel Kip shoarma Kleine stukjes kipfilet met shoarma kruiden. Chicken strips 10 stuks. Een uur te laat, champignons. Heb het vermoeden dat dit uit de Pizza Quattro stagioni Tomaten, we zagen hem aan komen rijden en vervolgens gaat de deurbel onderaan de. Zeker een aanrader.

  • De Mini-Grill van Raymound, Maastricht. Grote schotel Shoarma feta Met feta.
  • Ik woon hier nu 11 jaar en bij mij om de hoek zitten 2 grill rooms die dichter bij liggen.

Welkom bij Mini Grill van Raymound

Is de laatste jaren iets achteruit gegaan met kwaliteit en omhoog met prijs. Echt lekker met die chili erop. Gemiddeld 1. Is dit restaurant geschikt voor ontbijt? Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan?

  • Het is of de prijzen omhoog of de rolluiken omlaag! Paar keer iets geprobeerd, Gyros bevalt me het beste.
  • Syrische schotel gyros Gyros en 2 stokjes shaslick. Pizza Vegetarian.

Leuk en ruim genoeg om te zitten. Broodje gyros extra. Datum van bezoek: augustus Is dit een gezinsvriendelijk restaurant. Heel goed 4.

Meer informatie

De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Souvlaki, had een rare nasmaak. Matig 0.

Schrijf een beoordeling. De verhoudingen lijken niet meer te kloppen. Ice Tea 0,33l. Mensen die zeggen dat het slecht is zeggen maar wat. Wegens de waardeloze en vooral slechte bezorging halen wij alleen nog maar af!

De Mini Grill van Raymound II

Mathias 6 punten. Kipgyros en souvlaki zijn erg goed. Chicken strips 5 stuks. De menukaart is voortreffelijk en alles is gewoon lekker.

Bedankt voor uw begrip. Hotels in de buurt. Waarderingen en beoordelingen 3,5  14 beoordelingen. Ik voelde me niet welkom en ook niet helemaal veilig, mini grill van raymound heer. Meer informatie. Prijs ligt ietwat hoger dan gemiddeld, maar dat proef je wel.

Grote schotel Gyros feta Met feta. Alle talen? Populaire gerechten. Wilt niet naar Borgharen komen terwijl hij wel reclame maakt.

Hoe was jouw ervaring?

Waarderingen en beoordelingen 4,5  3 beoordelingen. De Mini-Grill van Raymound, Maastricht. Bedankt voor je hulp! Losse gerechten.

Syrische schotel shoarma Shoarma en 2 stokjes shaslick. Vervolgens bljkt de kwaliteit ook nog eens ruk te zijn. Broodje dner kebab.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org