Glow in the dark midgetgolf amsterdam noord


17.02.2021 Auteur: Abdoel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan deze website op de best mogelijke manier te laten verlopen.

De golfbaan staat vol met fraaie decorstukken en de vele hindernissen dagen je uit om een hole in one te slaan, gaat het jullie lukken?

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Samantha V heeft een beoordeling geschreven feb. Recente nieuwsberichten We gaan door! Geef een Coronel cadeaubon voor een rondje glow in the dark minigolf. En al helemaal niet voor gastvrijheid!! Glow in the dark minigolf: een streling voor je zintuigen Minigolf kennen we natuurlijk allemaal.

Graag hoesten en niezen in de binnenkant van uw elleboog.

Er zijn helaas geen tours en activiteiten beschikbaar om online te boeken op de data bike totaal van hulst u heeft geselecteerd. Je kijkt bij glow midgetgolf in Noord-Holland je ogen uit en probeert tegelijkertijd om bij elk van de 18 uitdagende holes een hole-in-one te slaan.

Erg leuk. Volledige weergave. Bij aankomst was het even zoeken waar precies de ingang was voor de GlowGolf, uiteindelijk door glow in the dark midgetgolf amsterdam noord stelletje voor ons de ingang naast de bar gevonden.

Beoordelingen

Meer lezen. Heb je altijd al eens in het donker minigolf willen spelen, in een decor van blacklight? Dat is een hele opgave, temeer daar alle ballen van jouw groep op de baan blijven liggen. Je krijgt ook netjes een brilletje mee. Ontdek de magische wereld van glow in the dark minigolf, indoor midgetgolf onder fluorescerende black lights.

Bedankt voor je hulp!

  • Met regelmaat hebben we leuke Specials voor je in de aanbieding. We hebben het enorm leuk gevonden.
  • Er zijn 18 holes op je scorelijst staan 15 holes, maar er waren drie extra die nog geen nummer hadden , er zijn kluisjes en overal stonden tafeltjes. Nieuwmarkt 10 min.

Bea M heeft een beoordeling geschreven jan. Graag zoveel mogelijk betalen met pin? Vul ons sollicitatieformulier in, dan nemen we binnenkort contact met je op. De niet zo vriendelijke barman vraagt of wij wat willen drinken bij het GlowGolfen. De spanning van het spel en het decor van fluorescerend licht en speciale effecten zorgt voor de ultieme beleving en hilarische situaties.

Een reservering gemaakt voor 12 kinderen en 3 geen zelfrijzend bakmeel.

Ook telefonisch reserveren is mogelijk!

Gelieve geen handen schudden en vermijdt fysiek contact. De Beren Je vind bij ons, nabij het gezellige winkelcentrum Boven 't Y aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord dit gezellige restaurant.

De bal blijft — als deze niet in de hole belandt — liggen op de plek waar deze tot stilstand komt.

Je beweegt je tussen kleurrijke vissen en koralen door een prachtige onderwaterwereld, die plotseling verandert in een ijswereld met grote ijsberen. I amsterdam Card - City Pass for Amsterdam. Bea M heeft een beoordeling geschreven jan.

Graag zoveel mogelijk betalen met pin. Hoe cool is het om in het donker te midgetgo.

Openingstijden & Prijzen

Dit maakt het spel extra leuk. Je kunt tevens enkele heats karten in elektrische karts, klimmen in het grootste indoor klimbos van Europa, lasergamen in de 1. Is dit een romantische plek of activiteit die je zou aanbevelen voor stellen?

  • Geen probleem, glow in the dark minigolf kun je elke dag van het jaar spelen op de indoor midgetgolfbaan vlakbij Amsterdam.
  • Een ronde Glowgolf met 4 personen duurt ongeveer 75 minuten.
  • Of we stil konden zijn omdat er nog meer mensen met kinderen zaten.
  • Je kunt tevens enkele heats karten in elektrische karts, klimmen in het grootste indoor klimbos van Europa, lasergamen in de 1.

Je speelt minigolf in een waanzinnig fluorescerend decor en ontdekt de wereld van muziek vanaf de jaren 50 tot het heden. Arrangementen Een uitje bij GlowGolf wordt nog leuker wanneer je een rondje GlowGolf combineert in n van onze arrangementen. Nieuwsbrief Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties.

Deel bericht Twitter Facebook E-mail. Dagcruises Amsterdamse Luxe Salonboot Rondvaart - incl, glow in the dark midgetgolf amsterdam noord. De Beren Je vind bij ons, nabij het gezellige winkelcentrum Boven 't Screenshot windows 10 app aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord dit gezellige restaurant.

Bedankt voor je hulp. Nieuwsbrief Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties. Huurauto's Alle huurauto's in Amsterdam bekijken.

Dat is glow midgetgolf ook wel bekend als Glowgolf in Noord-Holland, de nieuwste activiteit van Coronel Adventure. Neem contact op met Coronel voor een reservering en kom langs bij onze overdekte minigolfbaan met blacklight verlichting. Dit hadden wij al gedaan en moesten toch aan hem nog bewijzen dat wij zojuist 5 min geleden betaald hadden.

Wie heeft de minste slagen nodig op alle 18 holes en kroont zich tot winnaar. Bij binnenkomst werden we na het aanmelden, ongenteresseerd en onbeschoft behandeld. Je staat oog in oog met wilde dieren.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org