Oudheden leiden openingstijden


21.02.2021 Auteur: Lindomar

Museumcafé In verband met de geldende corona-maatregelen is het museumcafé momenteel  gesloten. Gesneden stenen Camee — Gemma Constantiniana.

Betalen met de  Cultuurkaart  is alleen mogelijk bij de kassa niet in museumwinkel of museumcafé. De busreis is kort en duurt ca. Openingstijden, entreeprijzen, audiotours.

Ga naar onze pagina op iLost. Met de Google Maps-app op uw telefoon vindt u ook ín het museumgebouw de weg. De officiële bezoekvoorwaarden van het Rijksmuseum van Oudheden, zoals ze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. Lees meer? Dagelijks open van Het gehele museum is toegankelijk voor  rolstoelgebruikers  beoordeling door Platform Gehandicapten Leiden. Nederland prehistorie Vorstengraf I van Oss. Voor bussen en touringcars zijn er drie  in- en uitstapplaatsen aan de rand van het centrum 15 minuten parkeren, oudheden leiden openingstijden. Plan uw reis met openbaar vervoer met de auto.

Wifi in het museum In het museumgebouw is gratis wifi beschikbaar. Mindervaliden  en  slechtzienden  kunnen een erkende hulp- of geleidehond meenemen. Met de Google Maps-app op uw telefoon vindt u ook ín het museumgebouw de weg.
  • Lees meer.
  • Bij inlevering van de stoel krijgt u dit bedrag retour. In de garderobe zijn kluisjes beschikbaar.

Wie mogen we bedanken?

Vóór het museumgebouw, op het Rapenburg, is bovendien een aparte invalidenparkeerplaats voor bezoekers met een invalidenparkeerkaart. Egypte Staand beeld van nijlpaard. Dagelijks open van Museumkaarten  zijn te koop aan de kassa. Leden Vereniging Rembrandt. Journalist en schrijver Marcel Hulspas presenteert zijn boek 'Mohammed', een populair-wetenschappelijke biografie van de grondlegger van de islam.

Huis dieren Het meenemen van huis dieren in het museum is niet toegestaan.

  • Het is toegestaan om in het museum te fotograferen, maar zonder gebruik van flitser en statief. Bij inlevering van de stoel krijgt u dit bedrag retour.
  • Zondag Activiteit Classical Controversies Livestream-conferentie over gebruik en misbruik van de oudheid, georganiseerd in samenwerking met Universiteit Leiden.

Beschrijving looproute met downloadbare pdf Plan uw ov-reis via de  NS-website  of via  Met de bus vanaf NS-station Leiden Oudheden leiden openingstijden De dichtstbijzijnde bushalte bij het Rijksmuseum van Oudheden is halte Breestraat.

Let op: in het centrum van Leiden is rijden of tijdelijk stoppen met een bus niet toegestaan? Klassieke oudheid Olielamp met een tuit en verticaal oor, oudheden leiden openingstijden. Bezoek ons:. Bij inlevering van de stoel krijgt u dit bedrag retour. Vraag ernaar bij de kassa. Nederland middeleeuwen Zwaardgordelgesp met decoratie in filigraan met vlechtband- en diermotieven.

Let op: in het centrum van Leiden is rijden of tijdelijk stoppen met een bus niet toegestaan. Huis dieren Het meenemen van huis dieren in het museum is niet toegestaan. Ga naar onze pagina op iLost.

Daarbij is een begeleider noodzakelijk gratis toegang. Mindervaliden  en  slechtzienden  kunnen een erkende hulp- of geleidehond meenemen. Bij de kassa kunt u een  rolstoel  vragen! Woensdag Klassieke oudheid Groep van Hekate Oudheden leiden openingstijden.

Doorlopend De zalf voor blauwe plekken vsm wereld van de oude Grieken, Romeinen en Etrusken. En we doen er bovendien alles aan uw bezoek zo zorgeloos en plezierig mogelijk te maken.

Openingstijden, prijzen en route

Aan de kassa krijgt u deze gratis mee bij uw entreekaartje. Gratis audiotour volwassenen en kinderen Bij de vaste tentoonstellingen Klassieke wereld  en  Egypte  zijn audiotours gratis verkrijgbaar aan de kassa.

Uitgelichte activiteiten Alle activiteiten. Er is volop keuze in boeken over culturen uit de oudheid, tentoonstellingscatalogi en publicaties over specialistische onderwerpen.

  • Wilt u een leuke herinnering aan uw bezoek?
  • Bent u iets verloren in het museum?
  • Activiteit Toetanchamon toen en nu RMO-assistent-conservator Petra Hogenboom houdt een livestream-lezing over de opgraving van het graf van farao Toetanchamon in
  • In het kader van de Maand van de Geschiedenis verschijnt elke maandag in oktober een online mini-college over de Romeinen in Nederland.

De busreis is kort en duurt ca? Nederland prehistorie Zwaard van Ommerschans. Vraag ernaar bij de kassa. Voor alle rolstoelen is een begeleider nodig. Scholen primair onderwijs tijdens gehele schooljaar Voor wie geen smartphone heeft: elke bezoeker krijgt aan de kassa een museumplattegrond bij het entreekaartje.

Nieuwsbrief Altijd op de hoogte, oudheden leiden openingstijden.

Sakkara: leven in een dodenstad

Egypte Cartonnage van Panehsy. Gratis entree Museumkaart gebruiksvoorwaarden. Nederland middeleeuwen Fibula van Dorestad.

Egypte Stle van Choe. Online tickets. Wilt u een leuke herinnering aan uw bezoek.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org