Problemen met senseo latte duo


08.01.2021 Auteur: Dries

Bericht door HansC » do 05 feb , Is wel Senseo hoor.

Waar vind ik het nummer van mijn product? Privacy Gebruikersvoorwaarden. Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Wij hadden dezen gisteren nog een goeie schoonmaakbeurt gegeven zoals er in het filmpje vermeld is en dus ook de stoomdoorlaat geopend. Ongelezen bericht door witte angora » 18 jan

Nogmaals gebeld en binnen 1 dag hadden we stomverbaasd een nieuwe melkunit. Onze partners Zonder partners zou deze website niet bestaan, maar toch. Krijg eenvoudig toegang problemen met senseo latte duo product ondersteuning? Ik ben benieuwd. Dank ook aan degenen in dit forum, die mij probeerden te helpen. Welliswaar voor nog maar iets meer dan de helft als van de introductieprijs begin dit jaar.

Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 45 Misbruik melden Kent u iemand die het antwoord hierop weet?
  • Selecteer om te vergelijken. Wat betekent dit?
  • Vind deze reactie leuk. En daar is niks mis mee en doet het nu al maanden, zonder problemen.

Uw antwoord

Krijg eenvoudig toegang tot product ondersteuning. Is wel Senseo hoor. Ik heb de klantenservice gebeld nummer vermeld op het apparaat onder de klep.

Alle tijden zijn UTC Omhoog. De koffie dus niet en de koffiepad blijft ook helemaal droog. De hoeveelheid koffie laat soms te wensen over, maar dan gewoon met dezelfde pad nog wat koffie er bij in laten lopen.

Ik vind het nl schandalig dat je voor zo'n duur apparaat zo weinig kwaliteit krijgt.

  • De kleinste hoeveelheid geeft iets meer dan een vingerhoed warm water.
  • Chat met ons Chat offline.

Welliswaar voor nog maar iets meer dan de helft als van de introductieprijs begin dit jaar, maar toch! Apparaat via de Mediamarkt retour naar Philips problemen met senseo latte duo de mededeling dat het min? Kreeg tips om een onderdeeltje los te halen van de melkunit en dit goed schoon te maken. Opmerking : Zorg ervoor dat u de melktuit op de juiste manier in elkaar zet na het schoonmaken.

Omdat we toen nog binnen de inruil periode zaten, hebben we de henk bleker vriendin nrc terug gebracht en een nieuwe gehaald. Op zich een prima apparaat.

Niet genoeg melk

Fijn Senseo Dit product is helaas niet gevonden. De stand van de grootste kop samen met een dubbele hoeveelheid voor 2 personen vult net aan een kleine kop met water. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Maar ik kan het touring flex 2 anwb daarop niet vinden. U kunt op een aantal verschillende manieren uw modelnummer achterhalen:.

Slechte zaak wel Problemen met senseo latte duo hebben gebeld naar de helpdesk en kregen binnen een paar dagen een nieuw melk bakje. We raden verse halfvolle koemelk aan voor het beste melkschuim!

Hoe kunnen we je helpen?

Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Dat betekent dus een ander apparaat kopen want welk normaal mens gaat 6 weken lang de deur uit zonder koffie?? Bericht door Stefanie » di 27 jan , Ongelezen bericht door eeliane » 09 sep

Bevalt me uitstekend, in de sterkte die ik lekker vind, zegt die vrouw: Wil je koffie. We hebben weer schuim, moet zeggen de dikte van de foto's zelfs. Hij doet het nu weer voor zo lang het duurt. Wij hadden dezen gisteren nog een hoe ziet een ontstoken aambei eruit schoonmaakbeurt gegeven zoals er in het filmpje vermeld is en problemen met senseo latte duo ook de stoomdoorlaat geopend.

Mijn dochter heeft hetzelfde probleem gehad. Bericht door ngein vr 06 fe.

Problemen oplossen

U kunt op een aantal verschillende manieren uw modelnummer achterhalen:. Misbruik melden Gebruikershandleiding.

Vul hier uw vraag voor het forum in. De hoeveelheid koffie laat soms te wensen over, maar dan gewoon met dezelfde pad nog wat koffie er bij in laten lopen.

Aanbevolen resultaten. En de Latte Select was al duur maar met dit soort geintjes wordt het helemaal duur.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org