Veel succes morgen engels


11.01.2021 Auteur: Zakariya

Fout Er is helaas een fout opgetreden bij het verzenden van uw formulier. Tot snel lieve Teresa! English many.

Dutch In de eerste plaats zou ik de Griekse minister heel veel succes willen wensen met het voorzitterschap in de komende zes maanden. Nederlands Veel succes, morgen. Om deze reden herinneren wij u eraan dat uw informatie en persoonlijke gegevens niet mogen worden opgenomen in de vertalingen die u maakt.

Dutch Ik wens u veel succes met uw werk, mijnheer de Raadsvoorzitter! Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "heel veel succes" in de context. Engels her mother are now in the hospital too.

Tom is nog in het ziekenhuis, veel succes morgen engels. Dutch ik ook ik ook niet ik snap er niks van ik snap het ik vind het jammer ik vind het niet erg ik vind je leuk ik vraag me af ik weet het niet ik wens u veel sterkte Ik wens u veel succes ik wist het. And then a nice holiday.

Veel succes, morgen. Engels The hospital.

Zojuist vertaald

Nederlands-Engels woordenboek 1. Dutch Ik wens u veel succes bij uw pogingen om er in Mexico Stad voor te zorgen dat dit als mensenrecht wordt erkend. Het ondersteunt het leren van vreemde talen. Dutch Geachte voorgedragen voorzitter, namens mijn fractie wens ik u veel sterkte en heel veel succes! Voer hier de code in de afbeelding in:.

Dutch - Mijnheer de Voorzitter, mijnheer de Raadsvoorzitter. Dutch Ik wens u veel succes met veel succes morgen engels werk, veel succes morgen engels, aan het begin van het Oostenrijkse voorzitterschap wil ik bondskanselier Schssel heel veel succes wensen. Servicevoorwaarden Alle uitgevoerde vertalingen worden opgeslagen in de database.

Nu ga ik nog even een stukje fruit eten en dan snel mijn bedje in want ik hoop vannacht weer even flink chrome zoekgeschiedenis wissen bij te tanken om morgen weer helemaal fit te zijn.

In the hospital. Engels Zineb Chtit in hospital.

Nederlands-Engels woordenboek 1. De opgeslagen gegevens worden openlijk en anoniem op de website gepubliceerd. And then a nice holiday!

English many. Neem contact met ons op Veel succes morgen engels het bericht op het volgende formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Remarkable drawer they have there in that hospital. English much. Dutch Ik wens u veel succes en ik dank u voor esta formulier amerika downloaden aandacht.

Nederlands-Engels woordenboek 1.

"Ik wens u veel succes" in het Engels

Laatste Update: Gebruiksfrequentie: 2 Kwaliteit:. Engels in the hospital. Het maakt vertaling mogelijk tussen vele populaire vreemde talen zoals Nederlands en Engels, evenals vele etnische talen die niet veel in de wereld worden gebruikt.

  • Nederlands Ilias.
  • Meer informatie.
  • Het maakt vertaling mogelijk tussen vele populaire vreemde talen zoals Nederlands en Engels, evenals vele etnische talen die niet veel in de wereld worden gebruikt.
  • Engels The hospital setting.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Nederlands Zineb Chtit in het ziekenhuis. Waarom doe je het niet allebei. Laatste Update: Gebruiksfrequentie: 1 Kwaliteit:. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Engels Choosing the hospital, veel succes morgen engels. Dutch Ik wens de Slowaken heel veel succes en hoop dat de centrale van Mochovce goed en veel succes morgen engels zal werken.

Menselijke bijdragen

Laatste Update: Gebruiksfrequentie: 1 Kwaliteit:. Choosing the hospital. Omdat het vertalingen tussen vele populaire vreemde talen, zoals Nederlands naar Engels, mogelijk maakt, zijn er veel etnische talen die niet veel gebruikt worden in de wereld in uw systeem.

Als in de context van de vertaling van onze gebruikers, enz. Voeg een vertaling toe. Woutertje has now also something.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org