Wasmachine geeft wel water maar draait niet


12.01.2021 Auteur: Aïcha

Skip to content. Wij installeren én repareren altijd veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM. De machine is 10 jaar oud.

Probleem met de motoraandrijving? Een aantal mogelijke oorzaken zijn:. Indien je een kabelbinder moest losknippen om de kabelboom van de motor los te krijgen, zet er dan naderhand op dezelfde plek weer een kabelbinder op, want die voorkomt dat de kabel een onderbreking krijgt door het trillen.

Slangen — Kijk eens naar de slangen die direct op uw wasmachine aansluiten. Wasmachine geeft wel water maar draait niet is een veel gehoorde klacht in de praktijk bij Witgoed reparatie Utrecht.

Maar wat kost dat dan. Related posts. Grzz Sjarel. Te veel of te weinig wasgoed in de trommel Moderne wasmachines hebben 'uitbalans sensoren', die de hoeveel wasgoed wegen. Technisch advies nodig. Sorry, we kunnen niet meer dan 4 producten tegelijk vergelijken X.

Vrijstaande fornuizen Producten

Storingsmeldingen

Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd. Als de motor echter in de centrifuge draait, lijkt hij een poging te wagen om te draaien, maar maakt hij een vreemd knarsend of knettergeluid en klinkt hij halfslachtig misschien fluctueert hij op en neer in snelheid , er kan een fout zijn in de motor. Het heeft daarom voorkeur om te vervangen en niet om de bestaande riem er weer om te leggen.

Een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen vind je hier:. Vult zich weer met water de timer loopt zijn programma af maar draait niet.. Als dit niet het geval is, stopt de trommel met draaien. Frank Vaste beantwoorder Moderator.

  • Vind deze reactie leuk.
  • Om erachter te komen wat de oorzaak is, hebben we de veel voorkomende problemen op een rijtje gezet:.

Geef hier jouw mening. Wasmachine komt niet op toeren augustus 6, en wassen ze wellicht nt een tikje schoner, Blefke. Verder zijn nieuwe machines over het algemeen toch nt wat zuiniger met water en energie. Motor is defect De motor dient vervangen te worden door een nieuwe.

Mijn wasmachine geeft wel water maar draait niet, en nu?

Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken. Als uw wasmachine lekt, zijn er veel zaken die u kunt beoordelen voordat een expert van witgoed reparatie arriveert. De machine is 10 jaar oud.

Schakel bij een niet draaiende wastrommel in dit geval een monteur in. Het heeft daarom voorkeur om te vervangen en niet om de bestaande riem er weer om te leggen. Droogkasten Producten. Bel direct:   - morgen al een monteur in huis.

Hoor je de motor van de wasmachine wel maar staat de wastrommel stil. Voeg meer producten toe om te vergelijken.

Kledingstuk vast in de wasmachine

Om erachter te komen wat de oorzaak is, hebben we de veel voorkomende problemen op een rijtje gezet: Probleem met koolborstels; Probleem met de motoraandrijving.

Selecteer een apparaat. Om dit op te lossen moet je de wasmachine open maken. Wasmachine blijft centrifugeren augustus 6,

Verkozen tot nummer 1 op het gebied van reparatie wasmachine geeft wel water maar draait niet apparaten. Water dat niet of slecht wordt afgevoerd en in de machine blijft staan, is een veelvoorkomend probleem. Gebruik niet te veel vaatwasmiddel   Mogelijk gefeliciteerd man in het fries u te veel wasmiddel of een wasmiddel dat niet geschikt is voor uw wasmachine.

Alhoewel dit erg voor de hand liggend is, vormt een niet aangesloten stekker vaak de oorzaak voor dergelijke problemen.

Hoor je de motor van de wasmachine wel maar staat de wastrommel stil. Dit is wat je moet doen. Apparaat stuk. Je kunt nog extra model len toevoegen.

Wasmachine, vaatwasser, wasdroger, koelkast, reparatie in Utrecht. Bel nu 0686360040

Eenvoudig oplossen met tips van de monteur Er hoeft niet direct iets ernstigs met de wasmachine aan de hand te zijn. Vind dit topic leuk. De trommel is wel handmatig te draaien. Het niet meer draaien van de wasmachinetrommel is gelukkig geen reden tot paniek, want het kan gemakkelijk worden verholpen.

En met nieuwe koolborstels kunt u weer zorgeloos wassen? Als je geen beweging in deze trommel krijgt, dan weet je zeker dat het hieraan ligt! Volgens het Bosch Servicecenter is de kans groot dat de koolstofborstels versleten zijn.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org