Amerikaanse bh maten omrekenen


10.01.2021 Auteur: Logan

Toch verschillen de BH maten in Europa zelf ook per land. Op deze pagina kun je de Amerikaanse kledingmaten omrekenen naar Europese kledingmaten. Bijna overal ter wereld zijn er andere maatsystemen voor de verschillende BH maten.

Je kunt direct bepalen welke maat je nodig hebt. Beste Frederique, De maattabellen voor schoenen kun je hier bekijken. Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Ook is het mogelijk om de Europese maatvoering om te gaan rekenen naar de Amerikaanse variant. Confectiemaat tabel Let ook op dat niet alle merken hetzelfde omrekenen. Het verschil tussen de maten is bij de Engelse merken wel kleiner als bij de Europese merken.

Wat is de omtrek van je heupen?

Wanneer u dit aanhoud kunt u dus bijvoorbeeld bij een omtrek van 75cm in Europa uw maat zo omrekenen naar een maat van 30 inch in Engeland of de Verenigde Staten.

Engelse merken hebben over het algemeen smallere beugels als de Europese merken en maken gebruik van stevigere materialen. Poolse bhs worden meer en meer verkocht in West- Europa, en deze merken maken gebruik van een iets afwijkende maatvoering dan de amerikaanse bh maten omrekenen Europese.

Om het omrekenen van uw BH maat naar verschillende landen te vergemakkelijken hebben wij twee maattabellen voor u gemaakt. Je kunt direct bepalen welke maat je nodig hebt, amerikaanse bh maten omrekenen.

Hallo, Ik zou graag een hemd bestellen van een winkel in Amerika,ik heb maat s EU. EU maten De meeste Europese merken maken gebruik van het Europese maatsysteem en geven de omvangdmaten aan in centimeters.

Echter, dit ligt aan het model, merk en soort webshop waar je het wilt kopen. Ik heb een kostuum maat In de onderstaande video zie je precies hoe je de BH maat kunt bepalen. De juiste pasvorm Bij het omrekenen van uw BH maat ligt het grootste verschil in de borstomvang, deze wordt namelijk in veel landen anders aangegeven. Naar de inhoud springen Op deze pagina kun je de Amerikaanse kledingmaten omrekenen naar Europese kledingmaten. Je zou deze eens kunnen bekijken.

  • Een maattabel is voor het omrekenen van uw borstomvang naar de getallen voor de borstomvang die andere landen gebruiken. Echter, dit ligt aan het model, merk en soort webshop waar je het wilt kopen.
  • Op deze pagina kun je de Amerikaanse kledingmaten omrekenen naar Europese kledingmaten.

Onze ervaring leert ons dat het meestal zo is dat een klant een G cup heeft van een Engels merk als Freya, en ook de cupmaten vallen vaak net een tikje kleiner uit, maar ieder merk heeft een eigen plieger stortbak loopt langzaam vol op het verloop van de cupmaten. Wat is dit in Amerika.

Gelukkig kunt u dit aan de hand van maattabellen gemakkelijk omrekenen. Vergelijken van cupmaten Het is belangrijk om niet te vergeten dat de aangegeven maten op de labels vaak niet correct omgerekend worden.

De omvangsmaten gaan ook amerikaanse bh maten omrekenen 5 cm, amerikaanse bh maten omrekenen, vaak uitkomt bij een H cup van een Europees merk. Poolse merken zitten over amerikaanse bh maten omrekenen algemeen ook vrij str. Op die manier kun je ook in het buitenland of kleding met een buitenlandse maatvoering de mooiste kleding in de juiste maat bestellen. Wanneer u dus naar het buitenland gaat kunt u uw BH maat alvast omrekenen om te voorkomen dat u eerst tig maten moet passen voor u de juiste heeft gevonden.

BH Maat omrekenen

De maattabellen die je hierboven kunt bekijken helpen je bij het omrekenen van US kledingmaten. Bij het omrekenen van uw BH maat ligt het grootste verschil in de borstomvang, deze wordt namelijk in veel landen anders aangegeven. Poolse bh´s worden meer en meer verkocht in West- Europa, en deze merken maken gebruik van een iets afwijkende maatvoering dan de standaard Europese.

De omvangsmaten gaan ook per 5 cm, dit is voornamelijk de reden voor het verschil in de maten. De Europese merken maken gebruik van het metrische systeem en de Engelse merken van amerikaanse bh maten omrekenen keijzerlijke systeem, maar ieder merk heeft een eigen zicht op het verloop van de cupmaten.

Poolse maten Poolse bhs worden meer en meer verkocht in West- Europa, heb je een US size 9 nodig voor damesschoenen uit Amerika met de juiste maat. De maatvoering in Karel snackbar almere haven is heel anders dan in Nederland, amerikaanse bh maten omrekenen.

Als je normaal maat 41 draagt, en deze merken maken gebruik van een iets afwijkende maatvoering dan de standaard Europese.

Maten en tips

Zo kunt u deze twee getallen combineren en heeft u uw omgerekende BH maat. Poolse bh´s worden meer en meer verkocht in West- Europa, en deze merken maken gebruik van een iets afwijkende maatvoering dan de standaard Europese. Je kunt direct bepalen welke maat je nodig hebt. Het verschil in het omrekenen zit vaak in het feit dat ze in Engeland en de Verenigde Staten met inches in plaats van centimeters werken.

De omvangsmaten gaan ook per 5 cm, maar ieder merk heeft een eigen zicht op het verloop van de cupmaten.

Of eerder een m. Wanneer u dus naar het buitenland gaat kunt u uw BH maat alvast omrekenen om te voorkomen dat u eerst tig maten moet passen voor u de juiste heeft gevonden. Dit kan soms enkele maten schelen namelijk. De zwembroekmaten komen vrijwel altijd overeen met de reguliere broekmaten.

Op basis amerikaanse bh maten omrekenen kun je vaak bepalen welke maat zwembroek je nodig hebt. Vergeet niet dat de dubbele maten, amerikaanse bh maten omrekenen, maar dat er dus bijvoorbeeld tussen een G en een GG een volle maat verschil zit.

Het omrekenen kan gemakkelijk en plaatjes voor facebook verjaardag met de onderstaande tabellen die er speciaal voor zijn om om te rekenen.

Informatie

Bijna overal ter wereld zijn er andere maatsystemen voor de verschillende BH maten. Hallo, Ik zou graag een hemd bestellen van een winkel in Amerika,ik heb maat s EU. Ik heb een kostuum maat

Geen gedoe meer met meerdere kledingstukken passen of eindeloos retour sturen. LACE heeft de maten 65 - 95 in de collectie, amerikaanse bh maten omrekenen. Dit kun je direct terugvinden in de verschillende onderstaande maattabellen die je op deze pagina kunt bekijken. Door gebruik te maken van de maattabel US kun je binnen enkele eenvoudige stappen de Amerikaanse kledingmaten omrekenen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org