Dekkater britse korthaar silver tabby


06.12.2020 Auteur: Ynze

Wanneer u serieus interesse hebt in de toekomstige kittens van een van onze poezen, neem dan gerust per e-mail of telefonisch contact met ons op. Genaamd aras!

Aras Ridderkerk. H-nestje : Op dinsdag, tweede Paasdag 's morgens heel vroeg, buiten lag toen een enórm pak sneeuw, werd onze benjamin onder de poezen Inneke voor de allereerste keer mamma! Heb je al een account? Gezondheid en karakter staan boven aan het vaandel. Wij zoeken de beste adoptie ouder s voor onze kleintjes en daar zitten ook enkele voorwaarden aan vast:. Er deed zich een fout voor bij het aanmaken van uw account.

Ons laatste nestje in huize Liesbrit ten tijde van gratis anoniem sms verzenden update was van onze poes O'Lily en kater Cromwell. Uit deze combinatie is op 21 juli een prchtige 7-ling geboren, ons A-nestje? Alleen 's avonds als het een tijdje donker is gaat het luik op slot. Hij heeft een goed stamboom dekkater britse korthaar silver tabby is erg rustig.

Onze prachtige ervaren britse korthaar mag krolse poezen ontvangen?

  • Wat inhoud, andere katten die het kittenvoer uit de kittenbench komen jatten, de stofzuiger, de vaatwasser, radio, tv, kinderen en mensen met foto-en video camera's! Ik houd van knuffelen spelen , slaapen, ik zou me graag willen voorplanten omdat ik.
  • Hij is getest: fiv en felv, pkd en hcm via echo

Brits Korthaar – Black Silver Tabby & Blauw

Wij zoeken de beste adoptie ouder s voor onze kleintjes en daar zitten ook enkele voorwaarden aan vast:. Dan pas is de socialisatie van een kitten bijna ten einde en is dat het perfecte moment om te verhuizen. Wanneer u interesse hebt om de pleegouder s te worden van een van onze toekomstige kittens van een van onze lieve poezen, neem dan gerust contact op om een keertje persoonlijk kennis met ons en met onze Britjes te komen maken. Mitch is een super mooie blauwe kater met knal oranje ogen een stoere lieve dekkater met een fijn.

De kater zelf is niet te koop! E-nestje : Op 22 mei is onze Promiss bevallen van haar tweede nestje wat bestond uit louter blauwe poesjes: Emily, Elderiekje, Enya en Eirinn.

Ze heeft 3 keer een fantastische tijd gehad bij Cromwell want hij en Lily vonden elkaar elke keer weer heel erg leuk en waren tijdens deze logeerpartijtjes echt een verliefd koppeltje!

  • Ons moedertje in de dop, O'Lily, vindt de zesling gewéldig en trekt zowat dag en nacht met ze op!
  • We begrijpen dat dit niet leuk is voor een nieuwe eigenaar, juist het jonge dier geeft immers zoveel plezier.

Bovendien willen wij ook zelf graag zien waar onze 'kindjes' terecht komen en verder zullen opgroeien. Almelo 20 okt? Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Wij kunnen een moederpoes niet vervangen! We zijn ook daarna nog dag en nacht te bereiken mochten er vragen zijn over het kleintje.

Advertentie tekst

Zodoende hebben we die schat natuurlijk deze lijdensweg bespaard Indien u bent wezen kijken bij onze kittens en u heeft besloten een kitten te willen opnemen in uw gezin en o mdat de eerste 16 weken lang duren voor u, niet voor ons!! F-nestje : Op 24 juli is onze Ysabeau voor de tweede keer mamma geworden.

Maar omdat het nieuwe vriendje black silver tabby spotted dekkater britse korthaar silver tabby, is er dit keer ook kans op een vlekjes patroon. Wij zullen alles doen wat in ons vermogen ligt om dit te bereiken. Onze Britjes staan onder voortdurende controle van onze dierenartsen. Rotterdam 21 okt.

Uden 23 okt. De vader van dit nestje is Westways Little Bear een prachtige lilac point kater.

Lidmaatschap

Shadow en Crespo zijn bij hele fijne mensen gaan wonen! Deze kleurtjes waren een enorme verassing, want nog nooit had kater Freddie bij onze poezen goud overgeërfd. Onze kittens worden heel sociaal opgevoed en zijn kinderen en honden gewend. Na 4 nestjes van ieder 4 kittens ter wereld te hebben gebracht maakte ze er nu maar liefst 6 van!!

Het gaat heel erg goed met de 4 meiden. Wederom schonk zij het leven aan 4 beeldige katertjes: Ferdie, want nog nooit had kater Freddie bij onze poezen goud overgerfd, Frenkie en Freddie.

Deze kleurtjes waren een enorme verassing! Al onze kittens hebben het heel erg naar de zin bij fijne pleeggezinnen.

Helaas is dat laatste niet uitgekomen. Dan pas is de socialisatie van een kitten bijna ten einde en is dat het perfecte moment om te verhuizen. Annika en haar zusje Lonneke dekkater britse korthaar silver tabby eerder al eens bij Winner.

British Shorthair DEKKATERS

Hij heeft een goed stamboom en is erg rustig. Beiden zijn als sinds de geboorte van Micky in een onafscheidelijk stel. Hij is 1 jaar oud,hele rustige live katertje

Zowel katers als poezen kunnen bij een t late castratie urine gaan sproeien en pubergedrag gaan vertonen. Britse korthaar dekkater fawn met stamboom De kater zelf is niet te koop. Deze kleurtjes waren een enorme verassing, want nog nooit had kater Freddie bij onze poezen goud overgerfd.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@preventionconceptsinc.org
Adverteren op de portal preventionconceptsinc.org